Tato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
youtube.com/watch?v=wV6W4PKDUrU&t=0
Zháňam peniaze. Nevedel by niekto poradiť? ďakujem
Problém totiž vôbec nie je v peniazoch, ale v ich množstve.
Ja peniaze mám a vedel by som ti nejaké dať. Len sa obávam, že nebudeš spokojný s ich množstvom, lebo ani ja nie som.
nechce sa mi kupovat celu sadu za 50 e, nema nahodou niekto zbytocny
jk schrauben ani fabory nemaju nic take, sustruznici su pomali a lenivi a ja chcem jazdit
a este odvrtat z ramu zavit ze ano
dalsi pruser je zohnat lozisko do hlavoveho zlozenia-proste specialne specialized
a este odvrtat z ramu zavit ze ano
dalsi pruser je zohnat lozisko do hlavoveho zlozenia-proste specialne specialized
to už nikto nič negarantuje? spešl ma zas všetko v palcových rozmeroch
Na orbei som to tiež nahradil bežnou M6tkou a dalších 10tis Km to šlapalo
Kurna oprašujem školu
Silva jednoznačne pomôže len šikovny
sustruznik
http://www.ebay.com/itm/Specialized-Rear-Shock-Upper-Mounting-Bolt-Enduro-/191343074729?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item2c8cef9da9
tieto otazky smeruj na pana doc. Antalu ten ti to urcite s radostou vysvetli teda ked to este uci ale minule som s nim kecal takze asi este hej
http://www.cyclestore.co.uk/specialized_bolt_kit_stumpjumper_fsr_carbon_alloy_29er_20102011-ID_56570
tu nie je v zozname enduro model, tak neviem
We also have a range of other genuine Specialized suspension parts for S-Works Stumpjumper, Safire, Epic and Enduro. Please see our other listings.