Nevie niekto o niekom niekde najlepšie v Žiline, čo dokáže zvariť prasknutý rám na starom Kellys bicykli zn. Magnus model 2004 slúžiaci ako prostriedok na prepravu do práce (prasknutý v priestore medzi miestom uchytenia pätky rámu a pedálmi, to miesto kde je obvykle ochrana reťaze). Ak ma niekto nejaké nápady sem s nimi..resp. ak niekto niekde videl takýto podobný rám i inej značky na predaj v dobrej cene, resp. niekto má na predaj i komplet bike za dobrú symbolickú cenu nech napíše..za všetky rady, pripomienky, návrhy budem vďačný!
Skús zváračskú školu na Hollého. Univegu mi tam zvarili kedysi pekne. Otázne je na koho tam natrafíš. A potom niekde v Chlmci alebo Budatíne je vraj nejaký dobrý zvárač, ale viac neviem.
Ja by som nedoveroval zvaranemu biku. Obzvlast len ked ide o cestu do prace tak do 100 by sa snad nieco malo objavit a zvarac ti zadarmo robit nebude a testovat kvalitu zvaru nemas ako len vlastnou drzkou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s niecim takym mozu mat dobre skusenosti vo firme KIMAT na kamennej