V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
tak mam tam bezny spotrebak - pohon, plaste, loziska, mazivo a sem tam nieco prihodim ine, obcas nieco obmenim a potom mam ponozky medzi kazetou a loziskami, retaz niekde na konci. vo wishliste si nechavam niektore veci dlhodobo - ked aj zmiznu zo shopu a su nedostupne aspon viem co som kupoval naposledy - napr. koli rozmerom, ale viem sa opytat na presny nazov kedy bude zasa produkt v ponuke.
alebo ked som vyberal sedlo tak som tam nahadzal 3-4 sedla stym ze sa par krat vyspim a vyberiem to spravne. vyuzivam ho vseliak
Pri vlajočke číslica 1, kliknem a ono tam je napr. 5 boldom zvýraznených položiek. Už to tu bolo spomínané, a malo to byť vyriešené. Zdá sa, že ešte nie úplne.
Pokiaľ pomôže (aj keď to je asi reportované) - Win 10 (1909) + FF (74.0).