V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Napríklad:
{
Value = suspensionState[nameof(Value)]?.ToString();
}
{
Value = suspensionState[nameof(Value)]?.ToString();
}
EDIT: V oboch blokoch je ten istý text, s rovnakým počtom medzier.
post1202562.html#p1202562
k veci.......
- ak si niekto pozrie foto, je pod nou statistika kolko ludi ju videlo........ bol by problem urobit take cosi aj k prispevkom?
- ked kliknem na aktivne temy, ukaze mi len tie v ktorych som v minulosti bol resp. prispel..... nemali by tam byt vsetky aktivne? aj nove ktore vznikaju?..... mozno otravne, mozno nie ale tiez sa mi nie vzdy chce prechadzat vsetky temy zaradom aby som nasiel nieco nove a zaujimave
Ked kliknem na "Tvoje" (logicky by tam malo byt "Moje"), tak sa zobrazia len tie, do ktorych som prispel.
tak som to lepsie preskumal.... beriem s5... omluvam sa
Nastavený je.
fofo050 telefon z profilu sme pred pol rokom odstranili, riesilo sa to tu vo fore, kvoli ochrane sukromia.