V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Spravime tam teraz ale teda trochu sofistikovanejsiu upravu, a snad to casom neolutujeme, ked nas nejaky kreativny predajca prinuti vratit sucasny stav spat.
Za mna dobre takto, ale iba letma kontrola. Isiel som pozriet - lebo som si /mozno zle/ pamatal, ze som videl aj slova s malým pismenom na zaciatku, ale uz to nenajdem
Na kreatívneho predajcu: neda sa skontrolovať pri ukladani original vs tato sofistikovanejsia uprava a ak 'velky' rozdiel, tak akcia (neulozit, bububu, notif admina, cokolvek)?
Odpoved nepotrebujem, fakt som vdacny za toto.
PS,edit: tusimze som povodne chcel aj zvyraznit ORIGINÁL, ale nespravim tak, ked viem, ze ee/fuj, neziaduce 😏
Tiez som to chvilu hladal
Obcas mi pride notifikacia k téme, kde sa nic (viditelne) nezmenilo, napr. tema Status, notif dnes 17:46, posledne 4 prispevky na str. 654 su zovcera (a ani ziadne edity tam nevidim).
Na mobile je ta ikonka umiestnena inde - v pravom hornom rohu posledneho prispevku.
Teraz uz vieeem,
K mapam:
- nahladova mapa k vyjazdu je vygenerovana, takze jej vlozenie je programatorsky jednoduche a verim, ze pre viacerych to bude pridana hodnota
- nahladova mapa z uploadnuteho GPXka uz taka programatorsky jednoducha nie je (nehovorim, ze je to nemozne) a neevidujem tuto poziadavku zatial (alebo si nepamatam). Z viacerych dovodov preferujeme ak sa gpxko nahra ako vyjazd a linkne sa na neho z fora.
- link pod fotkami bol na freemap a mozno presne v tejto teme si komunita vyziadala linky na mapy.cz. Za mna su to lepsie mapy ako to co mame v sekcii Cyklotrasy. Pride ale asi den, ked spustime planovac tras a dalsie funkcie v tejto sekcii a potom mozeme toto rozhodnutie prehodnotit.
Mapka k výjazdu super