RANDAL
Mesto: DCA
Založený: 14. 1. 2011
Bicykle: Kellys Viper Gravel diy | . | Dartmoor Hornet (na predaj) | Dartmoor Primal
Odjazdené '24:
3 996 km
Neviem ci je to normalne,alebo sa to stalo iba mne,ale skusim strucne.
Pisal som chalanovi spravu na inzerat.Do toho obdlzniku vedla inzeratu.Neodpisoval.Vravim si ,asi to este nevidel,tak snad neskor.Po 1-2 dnoch,neviem presne ,som si kukol jeho profil aby som si pozrel ci bol prihlaseny.V ten den bol.Tak som mu znova napisal,ze co sa deje,preco neodpisal?No a opat nic.Tak som mu teda napisal na uvedeny mail.A to uz mi odpisal,ze ziadne spravy mu neprisli,Iba ten mail.
Potom som pisal dalsiemu spravu.Ziadna reakcia,tak uz pouceny som mu napisal na mail a on ako aj ten predtym,mi napisal,ze ziadna sprava neprisla.Len priamy mail.
O par dni som pisal dalsiemu.Ziadna reakcia.tak som klikol na jeho profil a vsimol som si,ze nema ziadne prispevky vo fore.Tak som si pre tu srandu klikol aj na predchadzajucich dvoch .A cuduj sa svete,taktiez ziadne prispevky.Len inzerat/y.
Z toho mi vyplyva,ze uzivatel,ktory nema aspon 1 prispevok,tak mu nechodia upozornenia na spravy ani tu hore na ikonku obalka ani upozornenie na mail.