Zaujíma ma jedna vec - prečo potrebujete vedieť kto ako hodnotil? Čo s tou informáciou spravíte?
Moje zdovodnenie mas tu:
https://www.mtbiker.sk/forum/post1591064.html#p1591064Rachela mal zaujmavu myslienku s tym dakujem.
IMHO ak chceme zlepsit kvalitu fora, odlahcit modom a drzat ho globalne pozitivnym smerom, treba nejasny 2stavovy ne/pacik nahradit 4 stavovym selectom, pricom obsiahne aj nahlasovanie:
1. Dakujem
2. Suhlasim
3. Nesuhlasim
4. Nevhodny prispevok
4. moze byt anonymna, 1.-3. neanonymne.
4 by sa dala vylepsit aj podkategoriami - len aby to nebolo prilis komplikovane. Tym by sa ciastocne automatizovala praca modov. Prispevky s vela 4kami by sa automaticky skryli, pri extremnych hodnotach navyse notifikacia modom na zvazenie uplneho zmazania.
Kazdy user by mal v statistike zobrazovane celkove skore vsetkych 4 velicin pre obe strany: dal aj dostal.
Len este doplnim: ne/paciky pri obrazkoch by mohli ostat, tam sa hodia. Ja som teraz zvyknuty hodnotit cele prispevky a nie jednotlive obrazky. Takto by som asi hodnotil viac jednotlive obrazky - vyhodnotenie tych globalne najoblubnejsich by bolo potom objektivnejsie.
That's all folks.