Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
a) za pôvodnú cenu
b) oznámili by ste mi zmenu ceny
aby som vedel, čo môžem aj po objednaní tovaru čakať . Neviem, ako to riešia Obch.podmienky. Vďaka ešte raz za tvoj čas.
EDIT: našiel som nakoniec, ale príde mi to trochu ako cez Košice. nedalo by sa to pridať priamo do pulldown menu pod užívateľom, prípadne v užívateľovom menu vľavo pod výjazdy?
edit: upravene
ešte mám jednu otázku ku pridávaniu výjazdov, ale robila to aj predošlá verzia. keď naimportujem .gpx do výjazdu, údaje mi ukáže iné ako v app z ktorej bol .gpx exportovaný. prečo to tak je?
Pokiaľ bol výjazd synchronizovaný zo Stravy, tak boli údaje ako na Strave.
Ak som dal ale nahrať len gpx z Locusu do Stravy a potom ten istý aj sem (nie synchronizáciou), tak sa údaje líšili, ale zdá sa mi, že to bolo väčšinou len v hodnote nastúpaných metrov.
Anyway, upravime to, a skriptom aj spatne v starych vyjazdoch.
Prípadne, nešli by tam doplniť aj ostatné trasy z článkov "tip na výlet", ktoré obsahujú gxp súbor, resp. majú nahraté gps v sekcii výjazdy? Zatiaľ je tam toho podstatne menej ako sa odpublikovalo. Btw, táto zmena je z môjho pohľadu určite super zmena k lepšiemu.
Clanky, ktore sa v cyklotrasach zobrazuju sa vyberali rucne, ja si poznacim, aby sa na ten zoznam este v ramci prerabky niekto v redakcii pozrel. Ak to chces urychlit a mas konkretne clanky na mysli, kludne mi ich posli pls, nam to len pomoze
Neviem ci som to sem uz pisal.
V starom dizajne som videl niekde v mojom konte aktivne kupony - preplatok z objednavky. Existuje to aj teraz niekde? Mal by som mat jeden kupon aktivny a neviem ho dohladat. Dakujem.
je tam cast 'Tvoje aktívne zľavové kupóny:'
nemam to tam.
je tam cast 'Tvoje aktívne zľavové kupóny:'