ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
Chcel by som sa spýtať. Rozmýšľam nad kupovať cyklopočítača s GPS. Doteraz som používal Amazefit Bip, som spokojný, len občas keď idem niekam, kde to nepoznám, tak trocha blúdim a nechce sa mi zakaždým vyťahovať mobil. Našiel som tento inzerát https://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo/cyklopocitace-a-gps/gps-pristroje/4503487/sigma-rox-40.html Nemám s tým skúsenosti, stačí mi, že by som si vedel cez mapy.cz vyklikať trasu a exportovať to do navigácie, stačí nejaká šípka, že odbočiť vľavo, vpravo či rovno. Také jednoduché. Spĺňalo by to?
Všetky cyklocomputre maju take chatrné uchytenie s gumičkamy? Bojimm sa ze zachviľu vytratim alebo odrazim ajtento co som si teraz kupil. Ja dosť drsne zaobchadzam s bicyklom.
Nemá na tom držiaku otvory pre sťahovačky? Keď tam dáš 2 sťahovačky takej akurát veľkosti (najväčšie aké sa zmestia) nebude problém
Ránko.
Poprosím o radu a nieaky typ. Chcel by som vymeniť tento Garmin, za nieaky bezdrôtový cyklocomputer bez GPS. Nechce sa mi ho každú chvíľu dobíjať, meriam si výjazdy hodinkami.
Dík
Idem po radu. Nejaký cyklopočítač s ANT+ alebo BT s dobrou výdržou batérie a aspoň s takými funkciami ako má moja súčasná Sigma BC 23.16? GPS nie je podmienkou. Ide mi o to že som kúpil Trek bicykel s Duotrap senzorom v zadnej stavbe na snímanie kadencie a rýchlosti a chcem ho využiť. Navyše to vyzerá čistejšie bez dodatočných snímačov na ráme uchytených binderkami.
A si si isty ze na biku ten snimac mas? Mam aj ja Trek ale "len" TT kozu SpeedConcept, kde je tak isto pripravene miesto na snimac Duotrap. Samotny snimac by som vsak musel dokupit. Na biku mam vsak wattmeter a snimac rychlosti Garmin takze som ho ani nekupoval. Snimac vyzera takto: copyrightbikepeak.s21.cdn-upgates.com bikepeak.s21.cdn-upgates.com
Tak som ho radsej vysroboval von, neviem ci to je to snimac, alebo verna kopia, ale to slovicko ,,ready" nic dobre nevesti.
Ak to je len zaslepka nechapem preco ju robia tak podobnu snimacu. Stacil by tam len kusok plastu alebo gumy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1616729.html#p1616729
Nemá na tom držiaku otvory pre sťahovačky? Keď tam dáš 2 sťahovačky takej akurát veľkosti (najväčšie aké sa zmestia) nebude problém
Poprosím o radu a nieaky typ. Chcel by som vymeniť tento Garmin, za nieaky bezdrôtový cyklocomputer bez GPS. Nechce sa mi ho každú chvíľu dobíjať, meriam si výjazdy hodinkami.
Dík
Jj ten som pozeral, len nenasiel taký drziak ako mám na tom garmine.
. To prežiješ. 🤷♂️
Píšem to takto všade a zámerne, ale to je iný príbeh.
Píšem to takto všade a zámerne, ale to je iný príbeh.
Isteze prezijem. Uprimne by ma zaujimalo preco to takto pises. Co je zle na "nejaky"
Už som chcel objednávať tento https://www.bike-discount.de/en/sigma-rox-11.1-evo-navigation-computer-sensor-set a potom som pozrel že výdrž na nabitie iba 18h
Sú na tom všetky s ANT+ takto zle? Alebo iba tie s GPS?
Zlatá BC 23.16 s CR2032 batériou čo mením raz za rok.
Ak to je len zaslepka nechapem preco ju robia tak podobnu snimacu. Stacil by tam len kusok plastu alebo gumy.
2:52. To nie je senzor, netreba to naparovat =))