zdravim mam novo kupene brzdy Avid elixir R a mam taku malu otazku vsetko idu v pohode resp. brzdia ale teraz mi zacali robit take divne zvuky vlastne ked je oprety bike o stenu a pohnem s nim trochu dopredu cca 20cm. tak zacnu brzdy piskat. je to normalne ak ano neda sa to nejako odstranit to piskanie lebo je to dost neprijemne a aj celkom hlucne . dakujem
Samalama: ked uz nieco vystredovat, tak nie kotuc, ale radsej prasa
ale ak má krivý kotúč tak prasa nie vždy pomôže... na kotúč môže byť niečo takéto : http://www.bbbparts.com/tools_btl74.php
ak to škrie stále vkuse tak "vystredovať" prasa ale ak len sem tam ako keď máš osmu tak tým nástrojom
Paka prednej brzdy Avid Elixir R zacala blbnut ani som si nevsimol kedy mozno sa to dialo postupne mozno pri dakom pade ....
Jednoducho mi pada od rajdov smerom dopredu na zadnej to ide tiez ale najprv tam nieco cvakne az potom to ide slabou silou oddialit ale na prednej staci ze prejdem po nejakom terene a brzda ak na nej nemam ukazovak sa oddiali az tak ze ked potrebujem nahodou zabrzdit nedociahnem na nu...
Nie ze by sa mi to stavalo pretoze ukazovaky mam na brzdach v zjazde stale...
Pritom brzdi super a nieje s nou ziadny iny problem, ale rad by som to vyriesil ... ako?
Jazdit sa da ale ta packa ti bude vypadavat. V spravnej polohe ju drzi ten plastovy diel z ktoreho sa pravdepodobne ulomil taky hacik. Predava sa to ako samostany diel, katalogove čislo 11.5015.025.000 Elixir Lever Internals Kit, Qty 1
Odtialto som bral carbonovu packu na Elixiri CR, jeden z naj shopov na taketo diely, co sa ceny aj sortimentu tyka. Mal som ju za 3!!, opakujem: 3!! dni doma a to za smiesne postovne 3E Odporucam kazdemu
drotar , Peppito dik za zmysluplne odpovede asi s tym vydrzim az do zimy aj tak mam stale ukazovaky na brzdach a poriesim to po sezone cez zimny odpocinok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale ak má krivý kotúč tak prasa nie vždy pomôže... na kotúč môže byť niečo takéto : http://www.bbbparts.com/tools_btl74.php
ak to škrie stále vkuse tak "vystredovať" prasa ale ak len sem tam ako keď máš osmu tak tým nástrojom
Paka prednej brzdy Avid Elixir R zacala blbnut ani som si nevsimol kedy mozno sa to dialo postupne mozno pri dakom pade ....
Jednoducho mi pada od rajdov smerom dopredu na zadnej to ide tiez ale najprv tam nieco cvakne az potom to ide slabou silou oddialit ale na prednej staci ze prejdem po nejakom terene a brzda ak na nej nemam ukazovak sa oddiali az tak ze ked potrebujem nahodou zabrzdit nedociahnem na nu...
Nie ze by sa mi to stavalo pretoze ukazovaky mam na brzdach v zjazde stale...
Pritom brzdi super a nieje s nou ziadny iny problem, ale rad by som to vyriesil ... ako?
Za odpovede vopred dik...