Caute ,kde sa da kupit zadny blatnik klasicky cely ,na plast 26x35alebo 26x2,50
Ja mam schvalbe crazy bob,a potreboval by som niaky siroky,lebo ten klasicky je dost natesno,diky.
Nato, naco je ten blatnik urceny funguje dobre. Netreba si ho mylit s plnohodnotnym blatnikom. Tiez mam aj RM90+ a striedam ich podla potreby, t.j. ked idem viac menej cestu, strk, po dazdi ked ma mozu este nejake spliechance prekvapit a pod. Skratka ako taka poistka aby som aspon nesedel v mokrom alebo nemal plnu vlozku od blata/piesku, neni to nic prijemne Takiez bundu mavam omnoho menej ofrkanu a da sa oto dlhsie nosit bez prania. Samozrejme to neni na nejake besnenie, jazdy v blate a zjazdy v 40+ km/h... Vtedy prichadza na scenu prave RM90. Ale aj to malo co pobere sa pocita
Tu mas foto na ht a aj na fulle+ aj ten maly blatnik. Na ht sa dal dat pekne tesne nad koleso a zachytaval fakt vsetko a chrbat bol len vynimocne zafrkany. Na fulle je nevyhoda ze musi ist patricne vysoko aby aj pri pruzeni nedochadzalo ku kontaktu s kolesom. Tym je menej ucinnejsi a dost toho ide na sedlovku a nohy. Kvoli tomu ho uvazujem vymenit za RM29 ktory sa pripevnuje na sedlove vzpery.
jeden z tych zadnych blatnikov ma taketo uchytenie. myslite ze to vydrzi? otazka je ako dlho...
tak tento mi vydrzal do prveho padu
takze cca 10 minut
bola zima a nabehol som na lad ...
ten uchyt / klb sa zlomil takym sposobom, ze sa to nedalo pouzit
Zefal, XLC alebo akokolvek sa tieto blatniky volaju, ich trvanlivost je biedna, mne sa zatial nepodarilo zlomit len SKS Grand Mom, ale ten uz medzicasom stihli prestat vyrabat
iron.hide ja som myslel ze mas daco ako Jaiub na poslednej fotke.... ale dik
ale vsak aj mam, vozil som to doteraz do toho karpatskeho blatoveho hnusu.
Bolo to uplne zbytocne, uz som o tom pisal blato bolo aj na vrchnej strane, a aj na zadku a batohu.
Dam tam tento velky Zefal, snad aspon nieco vydrzi a nezlomi sa hned pri prvom pade.
-inak na 26" mi tieto male blatnicky pod sedlo fungovali lepsie, zrejme preto, lebo ten obluk dopadu blata od kolesa nie je taky velky ako pri 29"
Rumakk ale ty si tusim chcel rozmery a nakresy vsak?
tu su nejake obrazky aj s rozmermi, mozno ti to pomoze.
Len tu dlzku daj kludne aj o 10 cm vacsiu, alebo aspon o 5
mam sice oko z gasparovej kravy, ale na tom "kotovani" mi nieco nesedi
ale mozno to vyrabal niekto s humanitnym vzdelanim ...
neviem najst svoj, ze by som zmeral rozmery
Doplnil som predný blatník a pôvodný som presunul na zadnú stavbu a dosiahol som, aby na tlmič nešlo toľko bordelu. Toto je jesenno-zimny setup. Nevyzerá to bohvie ako, ale účel to snáď bude plniť
Má niekto reálne skúsenosti s blatníkmi na cestný bicykel CTM Blade?
Rám je bez "návarkov" na uchytenie blatníkov. Šírka pneu 25mm, vpredu pod vidlicou je šírka cca 35mm.
Mohli by zakrývať čím väčšiu časť kolesa a vpredu dole ukončené "zásterkou".
Poraďte, diky.
Ahojte - poradíte nejaký blatník a uchytenie na mondraker FOXY 2020 ? Výrobca nieje schopný na 3tisicovy bicykel dať dierky na uchytenie blatníka čo mi je ľúto napríklad scroll Xpert to má dikes za rady
Skús takto. Ass sever na cestak a seká pasky a vyriešiš aj bordel čo sa derie pod tlmič a hobluje lak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://ass-savers.com/products/ass-saver-big
sirka 9 cm
foto nemam, ale je to toto:
tak tento mi vydrzal do prveho padu
takze cca 10 minut
bola zima a nabehol som na lad ...
ten uchyt / klb sa zlomil takym sposobom, ze sa to nedalo pouzit
ale vsak aj mam, vozil som to doteraz do toho karpatskeho blatoveho hnusu.
Bolo to uplne zbytocne, uz som o tom pisal
Dam tam tento velky Zefal, snad aspon nieco vydrzi a nezlomi sa hned pri prvom pade.
-inak na 26" mi tieto male blatnicky pod sedlo fungovali lepsie, zrejme preto, lebo ten obluk dopadu blata od kolesa nie je taky velky ako pri 29"
tu su nejake obrazky aj s rozmermi, mozno ti to pomoze.
Len tu dlzku daj kludne aj o 10 cm vacsiu, alebo aspon o 5
https://www.google.com/search?q=ass+saver+pdf&rlz=1C1GCEU_skCZ842SK842&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiHoqbW4tftAhXcAmMBHTeaB6cQ_AUoAXoECA8QAw&biw=1536&bih=722
ale mozno to vyrabal niekto s humanitnym vzdelanim ...
neviem najst svoj, ze by som zmeral rozmery
Rám je bez "návarkov" na uchytenie blatníkov. Šírka pneu 25mm, vpredu pod vidlicou je šírka cca 35mm.
Mohli by zakrývať čím väčšiu časť kolesa a vpredu dole ukončené "zásterkou".
Poraďte, diky.
Skús takto. Ass sever na cestak a seká pasky a vyriešiš aj bordel čo sa derie pod tlmič a hobluje lak