Kategórie
Bike-techPreferované vlastnosti: Skladnosť (menší byt, hlučnosť / malé deti, cena do 300€).
posledný komentár: 4. 8. 2023 o 12:57
savings Continental Hometrainer II 700x32C plášť pre trenažér, kevlar
29,99 €
savings
MOC 46,99 €
savings Elite Misuro B+ snímač rýchlosti, výkonu a kadencie
48,99 €
savings
MOC 79,99 €
Plus ked napriklad slapem tak neikedy tam je pocut akokeby take buchnutie...neviem to popisat ale tiez jak keby dakto buchol po tom kladivkom....
Mam Elite Suito trenazer
mozno daka zmena teploty vnutornosti (chladnutie/zohrievanie)
ale neviem to sa len domnievam
Pred nejakym casom som ho zacal pouzivat s cestakom na ktorom mam pewer meter (FSA Powerbox)
Ovladam ho priamo garminom 530 - pripojeny cez menu indoor, cize nie ako powermeter. Nepouzivam rouvy, ci zwift. Jednoducho si zadam priamo W a idem.
Ked som tam zalozil ten cajgel s powermetrom, tak to nejako nie je schopne drzat tu prednastavenu hodnotu vykonu, lieta to hore/ dole aj ked mam zaradeny jeden prevod a drzim stabilnu kadenciu.
Pocas jazdy som vybral bateriu z kluk a vsetko sa stabilizovalo k spokojnosti. Na obrazku kratka pauza, vtedy ukonceny zaznam P/L.
Skusal som za jazdy pripojit saris ako powermeter cez BT a nemalo to nijaky vplyv.
Je nejako mozne pouzivat aj bike s powermetrom priamo s garminom? Nemali by tam byt dva priebehy vykonu?
Prepáčte vopred sa ospravedlňujem možno za hlúpu otázku ale neviem si poradit. Zakúpil som si direto XR-T a shimano kazetu cs-r7000 11s (11-30T). Cyklotrenazer je stále v zaruke ale akosi ho neviem “zmontovat” do funkčného stavu.
Môj problém je, že po osadení orechu na trenažér a následnej inštalácii spomínanej kazety a jej zakruteni som schopný ju celu vytiahnuť spolu s orechom von.
Postupoval som podľa návodu aj video návodu. Obsah balenia korešponduje s tým čo má kompletne balenie obsahovať.
Na obrázku vidno, že pri použití 9-10 kazety sa používajú podložky a v mojom prípade žiadna.
Neviem čo robím zle, či som zakúpil zlu kazetu alebo mi tam chyba nejaka matka alebo zavlačka na ten orech.
Cestný bicykel som skúšal do trenažéru aj založiť a zamontoval som ho ale pri prehadzovani sa cela kazeta hýbala.
Mate niekto podobnú skúsenosť? Určite robím nejakú triviálnu chybu
https://youtube.com/shorts/y-WKCWwGGwg?feature=share
-16% Elite set adaptérov pre RIVO JUSTO AVANTI SUITO a DIRETO
13,29 € -16%
MOC 19,29 €Ďakujem pekne takže to idem objednať.
Vďaka!
Smarttrenažér to síce nie je, ale (aspoň podľa mojej skúsenosti) plne postačuje na udržanie/rozvoj kondície, sily i kadencie v rámci indoorových tréningov. Navyše pomocou GarminConnect sa dajú vytvoriť naozaj skvelé tréningy detailne vyladené podľa vlastných preferencií a počas tréningu Ťa riadi cyklopočítač. Ja som tak za december-február najazdil takmer 1500km a v porovnaní s minulým rokom som tento rok cítil výrazný pokrok od začiatku sezóny. Jazdil som na staručkom Tacxe. Bol na ňom rozsypaný ovládač záťaže, ale prišiel som na to, že mi plne postačovala zmena prevodov. Ten volič záťaže som takmer nevyužíval.
savings Elite NOVO FORCE cyklotrenažér
129 € savings
MOC 219 €