chcel by som sa spytat niekoho kto ma hodinky garmin fenix 3 so snimacom srdcoveho tepu na zapasti, ze ktory pokojovy tep je spravny ci na garminconnect na pocitaci, alebo garminconnect aplikacii v mobile alebo na hodinkach ? pretoze vsade mi ukazuje iny pokojovy tep... Popripadi by som sa chcel spytat ako si merate pokojovy tep aj ti ktory mate len hodinky s hrudnym pasom. Dakujem za odpovede
Update fonu neprebehol... Tvoj postup nezafungoval. Skúsim ešte zistiť na podpore niečo nové a keď tak asi tam budem musieť dať ten starší soft.
Edit: Ani downgrade hodiniek nepomohol, ostáva iba factory reset telefónu.
Edit 2: Dnes mi telefón ponúkol aktualizáciu softu a po nej zrazu všetko funguje
Nazdar. Nemá doma niekto poškodené resp. rozobraté F3ky? Nechce mi chytiť signál s GPS ani po všetkých resetoch. Z Garminu som dostal odpoveď že zrejme bude poškodený príjmač GPS. Preto by som chcel vyskúšať vložiť tam anténu z iných F3 či to bude fungovať.
Uz som skusal vsetko nic nefunguje je to normalne ked si nainstalujem Base camp po prvom spusteni aplikacie ide vsetko normalne ak ju restartujem tak mi vypisuje odinstalovat som uz zufaly z toho.
Ahojte, uz niekolko rokov pouzivam na bicykli Garmin Fenix 3. Ked si vytvorim trasu priamo v garmin connect, alebo ju naimportujem drahu napr. z mapy.cz do GarminConnect, tak mam v profile trate celkom realnu informaciu o pocte nastupanych metrov na celej trase. Ale ked si tu naimportovanu drahu spustim v hodinkach /navigacia-drahy.../, tak mi vypise cca 3x viac metrov. Vid fotografie tej istej drahy v mobile a v hodinkach.
Po prejdeni trasy, hodinky zaznamenaju udaj priblizny tomu, co zobrazuje aplikacia.
Viete mi povedat, kde robim chybu?
To by sedelo, ale preco mi vlavo nastupanu vysku udava v metroch a to co ma este caka to je v stopach. Neda sa to dako zmenit? Teraz som kontroloval nastavenia... mam vybrane metre.
Ten udaj na hodinkach (napriek tomu ze je tam ta sipka hore) je NASTUPANE a NAKLESANE dokopy
Vyrobil som si trasu cez GC a poslal do hodiniek, a zobrazovalo mi to dake divne cisla, ovela viac ako bolo up+down.
Takisto v Climbpro, kde mi zobrazuje stupania, mi hned na prve stupanie nahodilo vyskovych viac, ako realne za celu trasu a to boli este dalsie 3 stupania.
Tak som tu drahu nahral na freemap.sk, exportoval a znovu nahral do GC a poslal do hodiniek.
A uz bolo vsetko spravne.
Up+down metre sedeli, a v climbpro mi dalo 6 stupani s tym, ze vysledna suma miesto 1000vm bola 1200vm
Ak chces, vyskusaj
Zajtra to idem otestovat na bajku, tak uvidim co to bude ukazovat
Priatelia, viem, ze Fenix 3 maju uz aj narok po 6 rokoch odist na zasluzeny odpocinok, ale nestalo sa niekomu, ze jendoducho prestali fungovat? Po zapnuti sa objavi iba napis Garmin a potom nic. Skusal som aj hard reset, vsetko pipalo ako malo, ale nic nepomohlo. Moze to byt aj tym ze mi celkom slusne padli, ale to pred tym uz velakrat...Poznate este nejake kuzlo co by ich ozivilo? Az dodnes s nimi nebol jediny problem. Dakujem.
Ahojte
Chcem sa spytat, nema niekto z majitelov Fenix 3 problem po predposlednom (asi) 7.6.0.0 update hodiniek so spojenim s Wifi? Prestalo mi totiz fungovat automaticke odovzdavanie aktivity (mam to odskrtnute v hodnikach i v Expresse).. Skusal som factory reset ,nanovo zadat hodinky do Exrpess-u.. Wifi router funguje , heslo na Wifi mam spravne pretoze 830 Garmin funguje bez problemov.. Ked v hodinkach zvolim spojit s Wifi tak mi napise - "chyba siete, skuste to neskor"..
Za rady dakujem
Ahojte
Chcem sa spytat, nema niekto z majitelov Fenix 3 problem po predposlednom (asi) 7.6.0.0 update hodiniek so spojenim s Wifi? Prestalo mi totiz fungovat automaticke odovzdavanie aktivity (mam to odskrtnute v hodnikach i v Expresse).. Skusal som factory reset ,nanovo zadat hodinky do Exrpess-u.. Wifi router funguje , heslo na Wifi mam spravne pretoze 830 Garmin funguje bez problemov.. Ked v hodinkach zvolim spojit s Wifi tak mi napise - "chyba siete, skuste to neskor"..
Za rady dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Ani downgrade hodiniek nepomohol, ostáva iba factory reset telefónu.
Edit 2: Dnes mi telefón ponúkol aktualizáciu softu a po nej zrazu všetko funguje
Po prejdeni trasy, hodinky zaznamenaju udaj priblizny tomu, co zobrazuje aplikacia.
Viete mi povedat, kde robim chybu?
Ten udaj na hodinkach (napriek tomu ze je tam ta sipka hore) je NASTUPANE a NAKLESANE dokopy
Vyrobil som si trasu cez GC a poslal do hodiniek, a zobrazovalo mi to dake divne cisla, ovela viac ako bolo up+down.
Takisto v Climbpro, kde mi zobrazuje stupania, mi hned na prve stupanie nahodilo vyskovych viac, ako realne za celu trasu a to boli este dalsie 3 stupania.
Tak som tu drahu nahral na freemap.sk, exportoval a znovu nahral do GC a poslal do hodiniek.
A uz bolo vsetko spravne.
Up+down metre sedeli, a v climbpro mi dalo 6 stupani s tym, ze vysledna suma miesto 1000vm bola 1200vm
Ak chces, vyskusaj
Zajtra to idem otestovat na bajku, tak uvidim co to bude ukazovat
nabijaci kabel funguje? nie je zlomeny?
Chcem sa spytat, nema niekto z majitelov Fenix 3 problem po predposlednom (asi) 7.6.0.0 update hodiniek so spojenim s Wifi? Prestalo mi totiz fungovat automaticke odovzdavanie aktivity (mam to odskrtnute v hodnikach i v Expresse).. Skusal som factory reset ,nanovo zadat hodinky do Exrpess-u.. Wifi router funguje , heslo na Wifi mam spravne
Za rady dakujem
Mne sa to pred časom stalo, poslal som ich do servisu a vyjadrili sa, že to už majú za sebou
Chcem sa spytat, nema niekto z majitelov Fenix 3 problem po predposlednom (asi) 7.6.0.0 update hodiniek so spojenim s Wifi? Prestalo mi totiz fungovat automaticke odovzdavanie aktivity (mam to odskrtnute v hodnikach i v Expresse).. Skusal som factory reset ,nanovo zadat hodinky do Exrpess-u.. Wifi router funguje , heslo na Wifi mam spravne
Za rady dakujem
Mne po update nefunguje wifi ani gps