vladkyxxx A uz ich mas alebo len ides kupovat? Podla mna tam slovencina defaultne bude. Moje isli z Hong Kongu a je to global verzia samozrejme aj so slovencinou. Brat si kupoval v Salzburgu v Saturne a tiez tam mal slovencinu v predinstalovanych jazykoch.
Nakoniec som sa rozhodol pre Forerunner 935, a k nim musím dokúpiť kompatibilný hrudný pás- ant+ alebo Bluetooth. Co sa týka všetkých možných metrík, aký je rozdiel medzi Garmin pásom ( napr. TRI HRM ) a trebars obycajnym pasom z decathlonu ? Jedná sa mi cisto o cyklistiku, nie beh ani plavanie. Tj. mám investovat do garminu alebo postaci aj iný ? Garmin 100 EUR, decathlon 34 EUR ....
Garmin robi styri verzie hrudnych pasov. Vsetky su ANT+. Najvyssia rada TRI je urcena pre triatlonistov ako evokuje aj nazov. Tento pas zaznamenava okrem klasickych a pokrocilych udajov pre behu aj tepovu frekvenciu aj pocas plavania. Ale kedze ANT+ prenos nefunguje pod vodou, zaznam pocas plavania zapisuje na EPROM-ku (vnutorna pamet) a az ked vyplavas z vody odosle udajde do hodiniek. Cena je cca 95€. Veriza RUN umoznuje zaznamenavat okrem HR a kadencie aj pokrocile udaje pri behu napr. vertikalnu oscilaciu, dobu styku so zemou. Cena je okolo 75€. Dalsim je verzia Premium, ta zaznamenava len klasicke udaje HR, kadencia pocas behu. Je to snimac pripnuty na gumenom elastickom pase, ktory nie je problem oprat, alebo casom vymenit. Cena okolo 42€. Posledna verzia je STANDART ktora vie len standartne zaznamenat tep. Tento pas je neprakticky lebo je v tvrdom plastovom obale v hrudnej casti. Urcite je lepsie mat pas s prenosom ANT+ ako BT. BT viac vybija baterku v hodinkach.
Nakoniec som sa rozhodol pre Forerunner 935, a k nim musím dokúpiť kompatibilný hrudný pás- ant+ alebo Bluetooth. Co sa týka všetkých možných metrík, aký je rozdiel medzi Garmin pásom ( napr. TRI HRM ) a trebars obycajnym pasom z decathlonu ? Jedná sa mi cisto o cyklistiku, nie beh ani plavanie. Tj. mám investovat do garminu alebo postaci aj iný ? Garmin 100 EUR, decathlon 34 EUR ....
ano to viem, uz ich mam az 2 dni
vzdy som mal hodinky na riaditkách, poslednú dobu sa snažím pohybovať sa v zónach, resp. ich neprekracovat. hrudny pas je pre mna nevyhnutnost. Inzerat fajn, hoci drahsi ako na nete ( nekupoval som na SK ani hodinky).
ahojte, po poslednom update mi blbne meranie elevation a barometer,.. mate podobne skusenosti>? ako to poriesit? elevation realnych podla mapy a rozcestniku malo byt 270, hodinky ukazovali 431. barometrer v priebehu hodiny a pol siel z 1011 na 1030, co je tiez podla mna mimo realitu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nevýhody ma nenapadajú žiadne okrem prípadu reklamácie riešiť to v nemčine. Ak s tým nemáš problém, tak asi nič.
935-ky maju snimanie tepu z ruky cize hrudny pas nepotrebujes. Samozrejme nie je to uplne presne meranie. Pokial tep potrebujes iba ako informacny udaj tak to postacuje. Pokial chces trenovat podla tepovych zon je lepsi hrudny pas.
Tu je jeden v bazari: https://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-pulzmetre-a-computery/335059/novy-snimac-pulzu-garmin-hrm-premium.html
vzdy som mal hodinky na riaditkách, poslednú dobu sa snažím pohybovať sa v zónach, resp. ich neprekracovat. hrudny pas je pre mna nevyhnutnost. Inzerat fajn, hoci drahsi ako na nete ( nekupoval som na SK ani hodinky).
Pridava podporu Galileo navigacneho systemu !
https://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=11663
mate niekto podobne skusenosti?