Ja som mal Garmin fenix 5, od začiatku som si všimol že mi celkom dosť blbol výškomer keď som to porovnával s kamošom na rovnakej trase keď sme šli spolu aj o 400 výškových, v aprili 2022 mi mala končiť záruka tak som ich poslal na reklamačku. odpísali mi že sa jedna o mechanické poškodenie a mam si vybrať buď nove s doplatkom alebo vrátenie peňazí. vybral som fenix 6x sapphire s doplatkom 300€ . čo sa jedna funkcii tak obrovsky pokrok oproti 5, či už z meraní, vzhľad menu aj celkove pocitu keď sú hodinky na ruke.
Dúfam, že budeš spoko . Chalan vyzerá byť seriózny. Má tam kopec predaných vecí a výborné hodnotenie. Za tú cenu nie je o čom, tu by si dal o 50E viac.
Iba 5X. 5 iba breadcrumb navigáciu, ale pri najhorším sa dá ísť aj podľa toho. Otestované na biku aj turistike keď som bol bez. Ale ku pohodliu mapy to má kua ďaleko. Kde sa stretá viac chodníkov treba vyberať mobil lebo sa v tom ťažko vyznať.
Oplatí sa ešte kúpiť fenix 5x z bazáru?
Zaujíma ma ako je to s aktualizáciami,su nato nieake?
Čo sa týka batérie koľko vám asi tak vydržia?
Hodinky zaznamenávajú aj GPS záznam,že si ho viem spätne pozrieť?
Nemám s tymi hodinkami žiadne skúsenosti,tak sa skúsim spitať skusenejšich.
moja skusenost je len s 5plus, kupil a vratil, barometer nefungoval od zaciatku,,,,a este 5 maju problem ze koroduju nabijacie piny a prestane nabijat, ja by som do toho nesiel...
Oplatí sa ešte kúpiť fenix 5x z bazáru?
Oplatí. Mám ich. Všetko funguje ako má. Si z TN, môžme hodiť reč✌️
Môžte mi poradiť s Garmin express?
Mám Windows 10 aplikáciu stiahnem,nainštalujem,ale už ju neotvorím.Skúšal som všeličo čo som našiel na nete,nič nepomohlo.
Mam,všetko stiahnuté aj aktualizované, jedine čo sa mi podarilo otvoriť je verzia garmin express 6-7-0-0. Aj to po chvíli si žiadalo aktualizáciu takže ma to už ďalej nepustilo pokiaľ som ju neaktualizoval,čo potom znamenalo rovnaký problém ´´nejde otvoriť´´.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hello, sorry no sent to slovakia...
Oplatí. Mám ich. Všetko funguje ako má. Si z TN, môžme hodiť reč✌️
Všetko závisí od ceny...
https://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=11429
Ja mam 5X a nemám zatial dôvod meniť
Mám Windows 10 aplikáciu stiahnem,nainštalujem,ale už ju neotvorím.Skúšal som všeličo čo som našiel na nete,nič nepomohlo.