Inak zaujimave je, ze nejak vsade nastal vypredaj toho Garmin Edge 1030. Otazne, ci kvoli koronavirusu (ci obchody vypredavaju zasoby, aby dostali peniaze), alebo ci cenu znizil vyrobca, lebo chce coskoro zacat predavat nasledovnika....... Jedine na Slovensku sa ceny drzia....
Peter7b Aj radar je zlacneny, takze snad pride nejaky nastupca Jedina vyhoda slovenskeho garminu je, ze sa to lahsie reklamuje. Inac ceny maju stale ustrelene a v shope maju stale k dispozicii stare haraburdy
hulo92 Tak podstata prispevku bola v tom, ze garmin "vypredava" zariadenia, ktore onedlho budu nahradene. Samo za 129 $ to nekupis, ale za 150 sa da bez problemov kupit aj na Slovensku (gigastore, ingram).
ani by som nepovedal ze budu nahradene, skor ako kvoli koronakrize je nejaky velky nedostatok tychto zariadeni, pretoze ani vo velkych zahranicnych cykloshopoch ich nemaju. ale dakujem za linky
Tak uvidime co bude - porovnaj si FCC pre RTL510a zatial nezname zariadenie (fotky su zatial utajene) pridane 15. aprila. Pravdepodobne to bude novy radar, ale moze to byt namorny ci letecky...
Tu to vidiet lepsie - https://fcc.report/FCC-ID/IPH-03837/ ...fotky budu az v oktobri, takze mame cas. Zaujimave, ze vzdy robili FCC na poslednu chvilu a hned zverejnili aj fotky.
kazdopadne co sa lepsie sa vymysliet na radare, uz na druhej verzio verzii sa mi lubi predlzenie vydrze na 15hod, co je velke plus na celodenne vyjazdi, prvy mi uz obcas nestihal
hulo92 Tak je tam dost zmien v samotnom radare, ktory je teraz mensi, ale stale tam maju jeden procesor navyse. Maju tam dva ARM procaky - nRF52 pre ANT+ radio a pravdepodobne vsetko ostatne riesi STM32L4, ktory bol pouzity uz v prvom dizajne africanov (potom ich kupil garmin, vyplul svoj prvy radar a po par rokoch tento co mame dnes). Takze je tam este priestor na optimalizaciu nakladov a kedze predtym sme mali 10 LEDiek a teraz 3, tak je tu stale priestor na setrenie
Ja by som bral lidar, aby som na displaji videl aj kde su auta - ci to ma namierene na mna, alebo vedla mna
Ale hlavne by mali pridat, teda skor do tachacu a do hodiniek, beacon pre Pedestrian avoidance system P2V
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este mi povedz ako ho sem dostanem za tu cenu na slovensko
Tu to vidiet lepsie - https://fcc.report/FCC-ID/IPH-03837/ ...fotky budu az v oktobri, takze mame cas. Zaujimave, ze vzdy robili FCC na poslednu chvilu a hned zverejnili aj fotky.
Je pravda ze tych 6h je tak niekedy na limit.
Ale hlavne by mali pridat, teda skor do tachacu a do hodiniek, beacon pre Pedestrian avoidance system P2V