Teraz som bol dalsi testovaci beh, no tentokrat uz to bolo vsetko s 1s intervalom zapisu a bolo to trosku rychlejsie, kedze to bola cista cesta, len kde tu ma auto vytlacalo z uzkej cesty. Sice grafy nie su identicke, ale vzdialenost a tempo sedia. Fr935: 10,01 km, 4:59 min./km
takze som skusil zmenit zaznam zo smart na 1s, od minula x preinstalovani a x verzii, dnes 3h40m na biku, baterka dole z 99 na 51% ((, uz mi naozaj dochadzaju napady, a garmin na to kasle.
Daniel6669, skusal som soft aj hard reset, fw naspat z 13.10 na 12.20 a naspat na 13.10, gps 4.8, gps 5.0, vymazanie aktivit, vymazanie garmindevice.xml suboru, zmenu zaznamu zo smart na 1s, wifi je off, pulse ox je off, dochadzaju mi napady ))
tomasspura
aj xml si skúšal, tak už len dva krátke kroky - po sviatkoch predsa len zavolaj na podporu, a keď nič, pošli im to na výmenu, oni to ešte v servise skúsia, a keď sa im nezadarí, budeš mať nový kus.
Tecka Pripoj hodinky káblom k PC tam sa ti otvoria ako "usb kľúč" priečinok Garmin > Activities .. tu sa nachádzajú FITka. a opraviť FIT súbor, sú na to rôzne webové služby ale aj aplikácie.
Tecka Pripoj hodinky káblom k PC tam sa ti otvoria ako "usb kľúč" priečinok Garmin > Activities .. tu sa nachádzajú FITka. a opraviť FIT súbor, sú na to rôzne webové služby ale aj aplikácie.
Nezaznamenali ste dnes, alebo včera problémy s gps? Myslím tým, že záznam je úplne mimo, trasa ako tak sedí, no je posunutá o niekoľko desiatok metrov. Mne to už druhý deň robia 245 a nič som v nastaveniach nerobil.
Už sa to preberalo myslím v pieskovisku. Problém majú všetky zariadenia s novým Sony čipom. Takže *45 rady, Fenix 6, Edge 530 a 830. A aj iní výrobcovia ako Garmin čo používajú tie čipy. Mne napr. Fenix 5 bez problémov ale Edge 530 mi blbne.
Neviete cim by mohlo byt toto? Isiel som stale rovnako, ziadne kopce ani vyrazny vietor a obcas mi HR pas posiela uplne bludy. Toto je zo vcera a dnes v podstate rovnako ukazoval par km tepovku az 176 aj som mal cca 140
Nezaznamenali ste dnes, alebo včera problémy s gps? Myslím tým, že záznam je úplne mimo, trasa ako tak sedí, no je posunutá o niekoľko desiatok metrov. Mne to už druhý deň robia 245 a nič som v nastaveniach nerobil.
co znamena "posunuta o niekolko desiatok metrov" ? posun trasy na mape ? dnesny vyjazd uplne presne kopiruje cesty ktorymi som siel ,,,
co ale pozorujem v poslednej dobe je, ze ulozena nadmorska vyska v profile vyjazdu je iná ako namerane údaje, ktore garmin ukazuje pocas nahravania vyjazdu na displeji ... na zaciatku hej, ale cca v poslednej tretine vyjazdu su rozdiely medzi nameranymi/zobrazovanymi údajmi, a ulozenymi udajmi ...
napr. tu, posledne 2 km je rovinka, garmin ukazoval na displeji spravnych 205m ... a v profile je cela zaverecna rovinka vo vyske 198m ...
dnes detto ... prichadzam domov, pozeram na displej ukazuje vysku 210m ... a nahrate v Connecte 224m ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fr935: 28,40 km
Edge1030+: 25,97 km
Teraz som bol dalsi testovaci beh, no tentokrat uz to bolo vsetko s 1s intervalom zapisu a bolo to trosku rychlejsie, kedze to bola cista cesta, len kde tu ma auto vytlacalo z uzkej cesty. Sice grafy nie su identicke, ale vzdialenost a tempo sedia.
Fr935: 10,01 km, 4:59 min./km
Edge1030+: 10,03 km, 4:59 min./km
Edit: uz som to nasiel
Neviem, či si skúšal, je to krajné opatrenie, stratíš nastavenia a dáta, ale nejakým ľuďom to pomohlo :
https://www.hardreset.info/sk/devices/garmin/garmin-fenix-6x/
aj xml si skúšal, tak už len dva krátke kroky - po sviatkoch predsa len zavolaj na podporu, a keď nič, pošli im to na výmenu, oni to ešte v servise skúsia, a keď sa im nezadarí, budeš mať nový kus.
Dakujem za rady. ?
Pas mam tento
co znamena "posunuta o niekolko desiatok metrov" ? posun trasy na mape ? dnesny vyjazd uplne presne kopiruje cesty ktorymi som siel ,,,
co ale pozorujem v poslednej dobe je, ze ulozena nadmorska vyska v profile vyjazdu je iná ako namerane údaje, ktore garmin ukazuje pocas nahravania vyjazdu na displeji ... na zaciatku hej, ale cca v poslednej tretine vyjazdu su rozdiely medzi nameranymi/zobrazovanymi údajmi, a ulozenymi udajmi ...
napr. tu, posledne 2 km je rovinka, garmin ukazoval na displeji spravnych 205m ... a v profile je cela zaverecna rovinka vo vyske 198m ...
dnes detto ... prichadzam domov, pozeram na displej ukazuje vysku 210m ... a nahrate v Connecte 224m ...