je to super.. kupil som to nedavno a uz bez toho nejdem ani na krok.. pouzivam to hlavne na pesiu turistiku, dal som tam novy firmware 2.0 a teraz to zakrasluje aj trajektoriu na slepej
mape cize sa s tym uz neda zabludit a vzdy sa mozem bezpecne vratit odkial som prisiel.. tiez je dobra aj funkcia navigacie na zadane suradnice.. bohuzial sa da nastavit len jeden bod (v starom fw sa dalo az 5, ale nebol tam map mode).
ale ked to tak zhrniem tak je to super.. kresli to ciaru kadial som isiel a hned to vidim (nemusim pripajat na pc) jeden navigacny bod (vacsinou staci, aj tak sa da ist len na jedno miesto sucasne) a nekonecne vela POI bodov ktore si mozem ukladat (zapichavat vlajocku) priamo na mieste ktorom sa nachadzam..
neviem ako je to na bike ale na turistiku je to urcite vhodna zabavka.. testoval som aj presnosti a voci google earth su tam len male odchylky (co sa tyka presnosti v 2D a aj 3D meraniach)
v kompe to robi nadherne grafy.. na zaklade prejdenej vzdialenosti ukazuje aktualne nadmorske vysky (cize prierez terenu) a sucasne aj rychlost (cize dve krivky, kde pekne vidiet ako sa trapim v kopci a o kolko rychlejsie to potom ide dolu
)
baterka je tiez nekonecna.. nabijal som to ani nie hodinu a beham s tym uz druhy den a ani sa to nepohlo..
ked si to porovnam s forerunner od garminu tak ten je asi lepsi ale aj 3x drahsi, vydrz baterie ma nizsiu a odolnost voci nepriaznivim
outdoor podmienkam o jeden stupen vyssiu..