ma niekto skusenost s tymto zariadenim
29.07.2018 - 16:31:25
00
Veď bolo predstavené iba pred 3 týždňami a týždeň je reálne na trhu. Ani veľké zahraničné stránky ho nemajú ešte poriadne otestované a na produktové marketingové info sa neoplatí spoliehať.
29.07.2018 - 17:35:57
01
Pouzival som Mega C nieco viac ako mesiac a popravde presiel som Elemnt Bolt.

Skusim popisat co mne osobne vadilo.

Mega C ma transflective obrazovku teda aby nemuselo stale svietit podsvietenie obrazovky (setri vydrz baterie) ta sa sama rozjasnuje podla intenzity slnecneho svetla. Aj napriek tejto pomerne inovativnej technologii displeja je obrazovka o poznanie tmavsia a niekedy sa clovek musel viac zapozarat aby odcital hodnoty. Farby uplne zanikli. Pre mtb jazdenie kde ste schovany v lese a je tam menej svetla nie moc dobre riesenie. Ak bolo podsvietenie obrazovky zapnute vsetko bolo perfektne a zretelne vidiet a farby su vyrazne. Za mna radsej klasicku nefarebnu obrazovku napriklad ako ma Mega XL

Samotne hodnoty ako rychlost, dst, alti , gps atd mera velmi spolahlivo a v mojom pripade presne.

Mal som problem jedine s teplotou kde mi susutavne ukazovalo o 7 C nizsiu teplotu nez realne a to aj doma aj pri teste v chladnicke atd. Po update firmwaru z 25.10.2018 sa tato odchylka zmensila avsak teplomer nabral na citlivosti. Teda behom dvoch minut sa vam teplota zmenila sustavne aj o 4 stupne opatovne sa vratila a stale lietala..

Navigovanie..

Ak sa chcete navigovat podla dakej trasy (nahrateho gpx) musite v telefone zvolit nahratu trasu a potvrdit tlacitko GO.
A to musite urobit pred kazdym navigovanim aj napriek tomu ze napriklad tu istu trasu ste isli vcera. Jednoducho opat treba zobrat telefon a potvrdit to..

Pri navigovani sa zobrazia 3 obrazovky

-obrazovka s mapovym podkladom kde vas sipka naviguje vytycnenou trasou ( neda sa zoomovat)

-obrazovka na ktorej je kompletny obrys / outline trasy ktoru chcte prejazdit ( neda sa zoomovat) je to miniaturne a nepouzitelne.

- a do tretice obrazovka zaznam trasy ktoru ste uz presli / kde ste boli "breadcrumb" a ta jedina sa da zoomovat v troch urovniach.
no podla mna zbytocne 3 obrazovky ked staci jedna a poriade odladena.
Prenos dat po jazde do telefonu / cloud je mozne len cez BLE trval aj 3–4 minuty

Inak ma kvalitne spracovanie, dobra velkost obrazovky a vydrz baterie. Pevne drzi v drziaku. Skoda ze par veci kazi pouzivanie inak schopnej gpsky.
23.11.2018 - 20:08:03
00
Ahoj,
ked mas porovnat Elemnt Bolt a spominany Lezyne Mega C, ktore je lepsie?
Vybral by si si znova Wahoo?

Vdaka.
27.12.2019 - 16:38:03
00
keyboard_arrow_up