Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-21% Endura Translite Baselayer II pánske tričko s krátkym rukávom biele
od 22,99 €
-21%
MOC 38,90 €
Výpredaj -38% Sportful Pro Baselayer dámske tričko, červená
od 36,99 €
-38%
MOC 69,99 €
-12% Isadore Merino Short Sleeve Baselayer dámske tričko, majolica blue
od 59,99 €
-12%
MOC 75 €
Výpredaj -33% icebreaker 125 ZoneKnit™ dámske tričko, Tang/Praline
53,99 €
-33%
MOC 89,99 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
https://www.bike24.com/p2533292.html
Ja mam obal na doklady a peniaze - de fakto taka folia vodotesna. To mam pri chrbte a vestu mam za tym, cize je chranena pred potom. Ale mne konkretne prepotena vesta nejako neprekaza. Nemam ju na tele, ta spodna vrsta to odfiltruje ako je treba.
v strednom vacku mavam vestu/fukerku tenke navleky na ruky, v lavom mam pumpu, multikluc, kluce, tycinku.
vcera som siel na kopec a ani som nesiel nejaku intenzitu ale sa proste potim asi viac ako priemer a ked som si obliekal tu prepotenu vestu tak to nebolo moc prijemne.
niekedy to obliekam a vyzliekam za jazdy viac krat a to si so sackom neviem predstavit
Nejaký bike hack, ako vyriešiť situáciu aktuálnu v týchto dňoch, keď je ráno ešte chladno.
Človek ide povedzme v bunde a návlekoch, počas dňa sa oteplí - budna ide dole, ale nezmestí sa do zadných vreciek.
Riešil som to tak, že som ju obmotal oko rajdov, len mi to príde ako taká kolotočárina.
Samozrejme pýtam sa v takej situácii, keď nemám/ nechcem brať ruksak/ vestu....
Ďakujem.
v strednom vacku mavam vestu/fukerku tenke navleky na ruky, v lavom mam pumpu, multikluc, kluce, tycinku.
vcera som siel na kopec a ani som nesiel nejaku intenzitu ale sa proste potim asi viac ako priemer a ked som si obliekal tu prepotenu vestu tak to nebolo moc prijemne.
niekedy to obliekam a vyzliekam za jazdy viac krat a to si so sackom neviem predstavit
Tak za mna hlavne pravidlo je mat to co sa da na rame a nie vo vreckach - najma ak sa bavime o tazkych veciach ako multikluc. Na cestaku to mam vsetko v malickej podsedlovej kapsicke (dusa, bombicka, montpaky, multikluc aj s nitovacom, spojku na retaz). Na MTB mam knoty v rajdoch, bombicky pod flaskou, multikluc a montpaky detto, dusa na rame pri flasiach. Nikdy to nezabudnem, vzdy to treba mat, netaha to vo vreckach a mam ich volne (plus sa netrhaju). Nenavidim plne vrecka aj ked som na ne z ultra vyjazdov viac ako zvyknuty.
teraz ked budem musiet bravat na vyjazdy po praci aj hrubsie navleky, mozno bundu a pod tak uz to vsetko pojde do vesty/ruksaku
Knoty, multikluc, montpaky si vacsina ludi ani nevsimne kde mam. Bombicku a dusu ano (aj ked dusu som nepouzil uz noazaj roky). Ak to ale nechces tak potom ti naozaj ostava len chrbat - co je za mna urcite horsia volba + sa to da zabudnut/stratit.
pumpu mam taku extra malu extra light, obcas treba po dojazde v lese prifuknut na cestu domov po asfalte
Alebo, v stredu, vyjazd cca o 16,20, teplota 22 stupnov, slapali sme do kopca cez les cize mi nebolo zima lebo osm makal a teda sa aj spotil. mal som hrubsiu sietku od Santini a bezny kratky dres. vo veste som si so sebou bral tenke navleky (taka trickovina eleasticka z decathlonu) na ruky a nohy a Castelli perfetto light (je je light verzia Gabby). Hore sme sedeli asi hodinu, trochu som preschol, potom som sa obliekol a vsetko som mal na sebe (perfetto ako 3. vrstva). smerom dolu uz bola teplota len 12 a niekde aj pod 10 ukazovalo. Som sa klepal ako ratlik