Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Mal som od Polednika lentné bezprsté rukavice, bol som s nimi spokojný, kým som jednu pri páde neposlal na večný odpočinok (to by ale neprežili žiadne rukavice letné bezprsté). Takže až také skúsenosti to asi nie sú
este dam nejake foto a info o poledniku, na 185 a 80 kg odporucam na bundu a nohavice XL, traky na nohaviciach su kratsie,bral som xxl, ale uz by som po dlhsom noseni bral o cislo mensie, na biku by netahali ako pri stati
Dík za info. Davas si podne aj nejake tenke termo a ake teploty su znesitelne ?
Nad nulou ich ani nenosim (minimum bolo nejakych -15), pod ne si davam iba termo trenky. Ale zas pouzivam ich iba na bezky/ beh a tam su nohy stale v pohybe.
pouzivam a mne pomahaju
minuly rok som vozil tieto - a drzali teplotu par hodin (3-4 ?). mam ich aj na tuto zimnu sezonu par, len som potreboval minut tie na spicky, tak som ich este nepouzil ...
tie vacsie mi pripadaju lepsie - s tymi malymi mi bola zima na patu, kym spicka bola v teple
Tak ono s tými velkosťami je to dosť diskutabilné. Teraz som posielal naspať tie vyšie uvedené Polednik nohavice. Objednával som priamo z CZ, lebo na SK už namajú, a podľa vyjadrenia ani mať nebudú nakoľko sa už nebudú robiť. Mal som L a na pásy a bokoch boli + 10cm a ani menšie číslo by to zrejme nezachránilo. Silvini mám letné L, ale ked budem kupovať na budúce budem určite brať M. Záleží od stavby tela, ale ako som komunikoval s viacerými výrobcami, tak smerodajným údajom pri nohaviciach je obvod bokov. A mne to podľa toho pasuje. Silvini M-ko boky 100, L-ko 106, a tých 6cm mi robí menšiu elasticitu práve v oblasti cyklo vložky, čo nieje ktovie čo.
Zdravim, zvazuju nakup MTB kalhot na takove jarni podzimni pojezdeni, kdy to na kratase jeste neni, ale zaroven uz nemrzne. Chtel bych vyrazit tak okolo 10 stupnu. Mam vyhlednute 2 typy od Endura a premyslim, zda vzit model kalhot bez odepinani a na leto utratit dalsi peniz za kratasy, nebo vzit model, ktery ma odepinaci nohavice. Chci se zeptat, jaky na ty odepinaci typy mate nazor. Tim ze je to z vetru vzdorneho a trosku i vode odolneho materialu, tak me zajima jak se v tom clovek citi v lete, jestli se v tom moc nepari atd. Diky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kupoval niekto od nich aj cez eshop? lebo nemaju tam uvedene, ze posielaju aj na Slovensko
Dnes som ich skusal a celkom sa mi pozdavali,viem že su na bezky. Dik
ale keby som nemal na bike ine, tak ich v poho vyuzijem
ale keby som nemal na bike ine, tak ich v poho vyuzijem
Dík za info. Davas si podne aj nejake tenke termo a ake teploty su znesitelne ?
Nad nulou ich ani nenosim (minimum bolo nejakych -15), pod ne si davam iba termo trenky. Ale zas pouzivam ich iba na bezky/ beh a tam su nohy stale v pohybe.
http://www.outdoorzone.sk/ohrievanie-obuvi/ohrievace-obuvi/ohrievac-prstov-noh-only-hot-toe-warmer?ref=155
-30% Endura Apparel Cleaner a Re-Proofer impregnačný a čistiaci sprej na oblečenie 300ml
9,49 € -30%
MOC 13,59 €http://www.outdoorzone.sk/ohrievanie-obuvi/ohrievace-obuvi/ohrievac-prstov-noh-only-hot-toe-warmer?ref=155
pouzivam a mne pomahaju
minuly rok som vozil tieto - a drzali teplotu par hodin (3-4 ?). mam ich aj na tuto zimnu sezonu par, len som potreboval minut tie na spicky, tak som ich este nepouzil ...
tie vacsie mi pripadaju lepsie - s tymi malymi mi bola zima na patu, kym spicka bola v teple
https://www.silvini.sk/pánske-nohavice-elastické-zimné-s-vložkou/909-movenza-top-mp96.html
Hoci na moju výšku 182 udávajú "M-ko"... Neuveriteľné...
Mám tento model a pri výške 180 cm mi sedia XL. M by Ti bolo určite malé ...