Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-19% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, beetroot/woods/ink
64,99 €
-19%
MOC 93,99 €
Výpredaj -15% X-BIONIC Puma Twyce run SH SL dámske tričko, black/grey/pink alert
67,99 €
-15%
MOC 93,99 €
Výpredaj -26% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
53,99 €
-26%
MOC 80,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, ružová/modrá
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Nájdeš potom aj elastaky s vreckami vzadu a aj na bokoch ale už o kusok drahšie https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/nohavice/kratke-elasticke/castelli-unlimited-kratasy.html
Minulý rok som tu videl link na nejaké, škoda, že som ich nekúpil, nakoľko mi už treba druhé.
https://www.decathlon.sk/vrchne-cyklisticke-nohavice-id_8402040.html
Tak isto mám tieto nohavice do dažďa z decathlonu a ešte mám odtiaľ aj bundu do dažďa a môžem len odporučiť. V daždi som už išiel xkrát a vždy som bol pekne suchý. Mimochodom, včera som ich znovu použil, keď som išiel ráno zrovna v najväčšom daždi domov z roboty. Akurát treba k tým nohaviciam aj nepremokavé návleky na topánky. Aj keď tie nohavice majú integrované návleky, no pokiaľ to má človek dlhšie/ďalej do roboty alebo sa chce voziť dlhšie v daždi a dosť prší, tak nohy dlho suché nevydržia. Ale inak som spokojný.
Asi skoncim pri tom sportfule...
(Na pripadnych pretekoch si pocasie nevyberas, vtedy nejake premoknutie, resp. prepotenie neriesis)
Tiez hladam nieco do necasu ale ultimatnu bundu som este nenasiel.
Mám Gore Active Jacket od 2017, spolu s 3/4 kraťasmi, práve do dažďa ako vrchnú vrstu, ak sa nechcem potiť vo Phantomke, alebo jednoducho iba prší. Tenká, bez teplej podšívky, iba membrána. Vo štvrtok a piatok na tripe, oba dni pol dňa v daždi jazdenia, drží aj po tých rokoch skvele. Cca 9-13st, dážď a vietor, so spodnou vrstvou dlhorukávovým Craft Warm Intensity. Pri šlapaní super, po 5min pri stání zima, samozrejme. Nedám na to Gore dopustiť, spolu s Phantom bundou kúpa na dlhé obdobie.