No zrejme táto téma tu už bola, ale každý príspevok a vec je rozlišný.

Chcel by som sa preto opýtať akú priblu kupiť, značka, bezpočnosť, pohodlie a tak.. Neriadte sa presne tou sumou, čo som napísal ale keby sa taká našla bol by som rád, ale tak kvôli bezpečnosti som schopný aj trochu priplatiť, to hádam každý.

A typ jazdenia no hory, lesy, cesty, slabý DH nič extra také light,... proste hádam XC to vyjadruje za všetko. A aj možnosť či by sa dali vyskúšať / zohnať v okoli ZA. Kupoval by som aj cez e-shop ale je to blbosť, kedže to treba vyskúšať, tak osobný odber v predajni. THX.

Ja som kukal nedávno na STV tak testovali prilby a tam vyhrali Met - aliseo; uvex - magnum; alpina - morano, mythos, specialized - air force3

Moc sa k tejto déme nevyznám, tak preto chcem poradiť.

---------------------------------------------

A druhá vec, kamoška chce prilbu na bike a korčule, rozmýšlala nad nejakou značkou wmp, ale to som akosi nenašiel a nič mi to nehovorí. A táto prilba nemúsi byť nič extra, ako tiež tá bezpečnosť ale nejazdí jak blázon a na také dlhšie náročnejšie trate sem tam, dajme tomu že 10x do roka, horší terén, a už len ju ide z toho dôvodu kupovať, že bude povinná od zákona. A tá prilba bude podľa mňa typ na freeride. Tak aj k tomuto sa prosím vyjadrite, ak máte nejaké skúsenosti.

Ďakujem...
05.08.2008 - 13:49:40
00
skus tuto popozerat http://www.bicykle.eu/eshop/prilby/met-2008/horske/
05.08.2008 - 13:54:16
00
osobne som za nakup prilby vyhradne v kamennom obchode a v tej cenovej kategorii ktoru spominas si myslim ze uz su v pohode prilby, pokial ti ide o bezpecnost a nie o kazdy usetreny gram :)
najdolezitejsie je aby ti prilba na hlave sedela a nikde netlacila a ani prilis nelietala, potom su dalsie faktory ako vetracie otvory, upevnovaci mechanizmus, tvar, farba, znacka ....
05.08.2008 - 14:13:47
00
v tej cene sa mi raz podarilo kupit met anaxagore 2, je to fajn prilba ;)
06.08.2008 - 17:48:12
00
keyboard_arrow_up