zdarec... jazdim cestu... bike som si kupil za cca 1000 euro a kupil som si aj cyklo-gate adidas adistar za 100 libier. Tie nohavice sa mi po prvej jazde surovo zafarbili na riti( lebo sedanku mam cerveno ciernu) a nejde to vyprat... Neviem ci je tu niekto odbornik na pranie, ale potreboval by som to odstranit a nechapem ako sa mohli cyklo-nohavice za 100 libier zafarbit. A najhorsie je, ze ked sa postavim a slapem, tak vyzeram jak totalny magor prikladam tu fotky
to nie je chyba kvalitnych gati ale nekvalitneho sedla... ale ako totalny magor nevyzeras, iba nepouzivas spravne vlozky s kridielkami, ktore neprepustaju... ja by som s tym jazdil, aspon budes ako drson, s najazdenymi 30.000 km rocne
ale tak minule idem a ze niake pekne cice som videl, tak ze zamachrujem a postavim sa, ze slapem a iba zo zadu pocujem, kuknite na toho magora s tymi trenkami
vyzera to ako kvalitne odjazdena a zodrata riť,ale cudujem sa oplieskat 100 libier a takyto vysledok,,,prave preto zasadne ja kupujem len cierne gate....je problem jazdit na bielych a šedych.sedlo može byt akokolvek kvalitne ale ked sa riť po dlhej jazde zapari, tak to potom riadne solí ako solne jazero,a farbu pustí...preto platí-čierne na čierne,červené na červene...atd
Brat žiletkár, čo to máš probúh za sedadlo? Mýlim sa, že kvalitné sedadlo toto neurobí? Veď profíci, čo nezosadajú zo žiletky niekoľko x hodín a "po nohe" vykonávajú potrebu, nejazdia predsa v čiernych dresoch - a ešte som nevidela žadneho profi, čo by mal na pozadí kus farby svojej sedane.
...Neviem...keď som nahodila svoje nové sedlo, prvé, čo bolo, som ho pretrela jemným krémom, a kým ho vstrebalo, som ho pretierala vatou (je biela ako Tvoje gate) a pozorovala, či niečo neuvoľňuje. Ani chlp, môžem jazdiť aj v svadobných šatách. A ak by mne toto urobilo sedlo, bolo by veľmi rýchlo demontované a neskončilo by vôbec pekne. Na zimu si šijem na sedlo taký teplejší "obal", a aj to vopred vyskúšam, či to, z čoho ho vyrobím, nepúšťa farbu (momentálne mám z červeného fleecu).
A Tvoje gate? ...No...ak nepomôže Vanish, tak fakt už len zafarbiť, ale buď pripravený, že farbené gate môžu "pustiť" do hocičoho iného...
Ja by som vymenila alebo potiahla poťahom sedlo, kúpila nové gate a na novom sedle najprv skúsila stálofarebnosť, ale KVALITNÉ sedlo Ti nepustí ani chlp.
zdarec... jazdim cestu... bike som si kupil za cca 1000 euro a kupil som si aj cyklo-gate adidas adistar za 100 libier. Tie nohavice sa mi po prvej jazde surovo zafarbili na riti( lebo sedanku mam cerveno ciernu) a nejde to vyprat... Neviem ci je tu niekto odbornik na pranie, ale potreboval by som to odstranit a nechapem ako sa mohli cyklo-nohavice za 100 libier zafarbit. A najhorsie je, ze ked sa postavim a slapem, tak vyzeram jak totalny magor prikladam tu fotky
kua a ja blb som ich z USA kupoval za 40 babek...aké máš sedlo? to origo Kellysácke?...
...podľa všetkých doteraz spomínaných indícií má Habsburg žiletku rovnakú ako ja. Ja som svoje origo sedlo pravidelne indulonovala a pretierala vatou, nepúšťalo. Teraz ho má na bajku drahý, je rovnako farebné ako bolo, máme síce väčšinou gate obaja čierne, ale drahý má aj sivé=bledšie a nebadali sme nejaké "ofarbovanie" od tohto sedla...
Ty, Habsburg, ak sú tie gate za 100 libier...nestálo by za úvahu vraziť to do čistiarne? Predsa, gate za toľko penez...tých pár eur za prebehnutie chémiou Ale ktovie, či by to pustilo...
Ty, Habsburg, ak sú tie gate za 100 libier...nestálo by za úvahu vraziť to do čistiarne? Predsa, gate za toľko penez...tých pár eur za prebehnutie chémiou Ale ktovie, či by to pustilo...
toto sa presne neodporuca, chemia je zabijak na taketo oblecenie a potom straca svoju funkčnost.....na tých gaťách je určite upozornenie: Nečistiť chemicky.....
toto sa presne neodporuca, chemia je zabijak na taketo oblecenie a potom straca svoju funkčnost.....na tých gaťách je určite upozornenie: Nečistiť chemicky.....
...Máš pravdu... uvažovala som týmto smerom preto, lebo:
1. aj Vanish je "chémia" - a ak to po ňom nezmizne, môže ich zahodiť
2. technický benzín asi tiež funkčnosti nepomôže
2. farbenie asi tiež veľmi nie
Takže tu má nejaké možnosti:
1. bude jazdiť taký fľakatý, pôjde mu to na nervy a nakoniec ich aj tak zahodí
2. naruší v čistiarni funkčnosť (čiastočne, úplne), ale fľaky pôjdu k čertu a môže ich mať trebárs ako záložné.
Alebo ďalšia možnosť - našije si na tie fľaky nejaké sexy "záplaty", prípadne to jemne prestriekne nejakým sprejom (jednofarebne, viacfarebne) a gate budú v cestno-freeride designe.
Nepočúvaj ich- diletantov, ja mám zaručený recept, ako sa toho zbavíš.Skús kyselinu sírovú koncentrovanú a máš po probléme.
....a daj vedieť, ako to dopadlo.
Ešte za hlbokej totality, keď som hovoril, že "terazky" som čatár-absolvent, sme na jednom cvičení v rámci povinnej ročnej základnej vojenskej služby chlórové vápno za podobným účelom použili a možno nás zachránilo od nepodmienečného trestu odňatia slobody.
Raz (teda nielen raz) sme sa opili a naše vystrájenie vyústilo do písania rôznych vtipných hesiel (vtedy protištátnych) po celte zeleného vojenského stanu. Bola to fajn zábava, strašne sme sa nasmiali. Ale na druhý deň ráno, keď sme si naše výtvory za triezva prečítali, normálne sme sa zľakli. Lampasáci (to boli vtedy na vojne takí vedúci) odvracali hlavy a tvárili sa, že nič nevidia, inak by museli podať hlásenie. Naša jediná šanca bola zlikvidovať to. Niekto dostal nápad: Chlórové vápno! To sa používalo na dezinfekciu latrín (to boli také záchody bez splachovania). Našli sme veľký sud a v ňom sme tú stanovú plachtu močili v roztoku vody z potoka a chlórového vápna. Vyšlo to, som bez zápisu v registri trestov. Akurát len, že ten stan s maskovacím zeleným vzorom, bol zrazu krásny SNEHOBIELY. Ale nevadilo. Výkonný práporčík ho preradil medzi zimnú výbavu.
Takže, odporúčam chlórové vápno a vodu z potoka medzi Kuchyňou a Malackami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...Neviem...keď som nahodila svoje nové sedlo, prvé, čo bolo, som ho pretrela jemným krémom, a kým ho vstrebalo, som ho pretierala vatou (je biela ako Tvoje gate) a pozorovala, či niečo neuvoľňuje. Ani chlp, môžem jazdiť aj v svadobných šatách.
A Tvoje gate? ...No...ak nepomôže Vanish, tak fakt už len zafarbiť, ale buď pripravený, že farbené gate môžu "pustiť" do hocičoho iného...
Ja by som vymenila alebo potiahla poťahom sedlo, kúpila nové gate a na novom sedle najprv skúsila stálofarebnosť, ale KVALITNÉ sedlo Ti nepustí ani chlp.
kua a ja blb som ich z USA kupoval za 40 babek...aké máš sedlo? to origo Kellysácke?...
...podľa všetkých doteraz spomínaných indícií má Habsburg žiletku rovnakú ako ja. Ja som svoje origo sedlo pravidelne indulonovala a pretierala vatou, nepúšťalo. Teraz ho má na bajku drahý, je rovnako farebné ako bolo, máme síce väčšinou gate obaja čierne, ale drahý má aj sivé=bledšie a nebadali sme nejaké "ofarbovanie" od tohto sedla...
...Máš pravdu...
1. aj Vanish je "chémia" - a ak to po ňom nezmizne, môže ich zahodiť
2. technický benzín asi tiež funkčnosti nepomôže
2. farbenie asi tiež veľmi nie
Takže tu má nejaké možnosti:
1. bude jazdiť taký fľakatý, pôjde mu to na nervy a nakoniec ich aj tak zahodí
2. naruší v čistiarni funkčnosť (čiastočne, úplne), ale fľaky pôjdu k čertu a môže ich mať trebárs ako záložné.
Alebo ďalšia možnosť - našije si na tie fľaky nejaké sexy "záplaty", prípadne to jemne prestriekne nejakým sprejom (jednofarebne, viacfarebne) a gate budú v cestno-freeride designe.
ešte ma dve možnosti
1. bude jazdiť iba po tme
2. tak sa "vymaká", že nikdy nebude musiet isť zo sedla....
....a daj vedieť, ako to dopadlo.
Ešte za hlbokej totality, keď som hovoril, že "terazky" som čatár-absolvent, sme na jednom cvičení v rámci povinnej ročnej základnej vojenskej služby chlórové vápno za podobným účelom použili a možno nás zachránilo od nepodmienečného trestu odňatia slobody.
Raz (teda nielen raz) sme sa opili a naše vystrájenie vyústilo do písania rôznych vtipných hesiel (vtedy protištátnych) po celte zeleného vojenského stanu. Bola to fajn zábava, strašne sme sa nasmiali. Ale na druhý deň ráno, keď sme si naše výtvory za triezva prečítali, normálne sme sa zľakli. Lampasáci (to boli vtedy na vojne takí vedúci) odvracali hlavy a tvárili sa, že nič nevidia, inak by museli podať hlásenie. Naša jediná šanca bola zlikvidovať to. Niekto dostal nápad: Chlórové vápno! To sa používalo na dezinfekciu latrín (to boli také záchody bez splachovania). Našli sme veľký sud a v ňom sme tú stanovú plachtu močili v roztoku vody z potoka a chlórového vápna. Vyšlo to, som bez zápisu v registri trestov. Akurát len, že ten stan s maskovacím zeleným vzorom, bol zrazu krásny SNEHOBIELY. Ale nevadilo. Výkonný práporčík ho preradil medzi zimnú výbavu.
Takže, odporúčam chlórové vápno a vodu z potoka medzi Kuchyňou a Malackami.