Hľadám firmu na zákazkové šitie cyklodresov. Zatiaľ mám skúsenosť len s Nyna.
Hľadám to čo všetci. Dobrý pomer cena/kvalita.
Poraďte. Osobné skúsenosti z blízkej minulosti vítané.
P.S. Najlepšia rada bude odmenená Frankovkou Modrou, výber z hrozna od Movina. hehe
Ja som mal na starosti celu objednavku dresov pre nas cykloklub - 50 kompletov - dres, gate, rukavy, nohavy, vesta, rukavice,navleky na tretry, satka, vratane navrhu dizajnu, materialov. Zo styroch ponuk sme vybrali TOP, mimo ineho aj vdaka pristupu p. Vasasa, cene,kvalite a rychlosti spracovania. Mame ich cca 4 mesiace, zatial spokojnost, len sem tam sa objavi maly zadrhel...zrejme od sucheho zispu na rukaviciach,ale to je uz nasa chyba...Inak velka spokojnost
U nas sa dresy z TOP dost deru. Vypadaju po 3 mesiacoch ako 100 rocne! Neviem cim to je, Lubik aky mate material na tych bielych? Inac pristup je fajn, ale kvalita ....
Angel mohol by si napísať aký typ dresu ste dali vyrobiť. Látka, spracovanie švov a ak sa k tomu nevieš vyjadriť tak aspoň cenu aby som mohol vylúčiť čo z TOP je fajn a čo už nie.
ako som už bol písal.....
všetko je vecou výberu (materiálu)
(za 10 centov BMW kupiš iba tažko)
a cena nebola vysoká, určite lepšia ako hotove (lacné znečkové modely) v kamennej predajni (v pre mňa horšej - umelohmotnej kvalite)
ja mam veci od TOP-u druhý rok a všetko je OK
šitie vložka farby ...
(minulý rok som najazdil cca 6000, samozrejme mám aj ine cyklo oblečenie)
Ja som mal na starosti celu objednavku dresov pre nas cykloklub - 50 kompletov - dres, gate, rukavy, nohavy, vesta, rukavice,navleky na tretry, satka, vratane navrhu dizajnu, materialov. Zo styroch ponuk sme vybrali TOP, mimo ineho aj vdaka pristupu p. Vasasa, cene,kvalite a rychlosti spracovania. Mame ich cca 4 mesiace, zatial spokojnost, len sem tam sa objavi maly zadrhel...zrejme od sucheho zispu na rukaviciach,ale to je uz nasa chyba...Inak velka spokojnost
Ja to mam na drese od TOP tiez a tiez som si myslel ze je to od rukavic ale asi nie kedze to mam iba na tom jedinom drese.
trochu to tu ozivim...... ak by niekto chcel aktualne info o zakazkovej vyrobe dresov
mame v Castej obcianske zdruzenie a chceli sme si dat vyrobit dresy....... uvazovali sme o Kalas a Nyna..... nahoda nejako chcela ze sme nakoniec Kalas ani neoslovili..... volal som do Nyna s majitelom, inak velmi ochotnym panom.... nakoniec to skoncilo tak ze sme vyrazali 16:00 smer Lehota pod Vtacnikom. bol ochotny nas pockat..... prisli sme o 18:00 a zacal sa kolotoc vyberania strihov, materialov, vsetko nam bolo dopodrobna vysvetlene, skusili sme vsetky mozne strihy......... nakoniec sme vybrali dres strih ARCHER (novinka, nemaju ju este ani na stranke) a nohavice SPORT... samozrejme nam majitel nabalil vzorku dresov a gati vo vsetkych velkostiach (boli sme tam s kamosom ale dresov sme dali vyrabat 25 sad)...... dalsi den sme sa cele OZ stretli, kazdy si vyskusal svoju velkost a na dalsi tyzden to kamarat zobral naspat do Lehoty p. Vtacnikom. graficky navrh sme mali svoj s tym ze ho ich grafik len doladi. komu dres nepasovala dlzka, v cene bolo predlzenie alebo skratenie vzdy po 5cm
suma sumarum:
kratky dres, 2 druhy materialu, celozip, vzadu 3 vrecka, pasky na rukavoch 3cm silikon, meno na goliery......32 euro bez DPH
dlhy dres tenky... 41 euro bez dph
kratke gate na traky, nejaka neviem aka vlozka s karbonovym vlaknom a specialnou upravou proti plesniam, pasky 4cm...37 euro bez DPH navleky zateplene s potlacou ruky 11 a nohy 14 euro bez DPH
tieto ceny boli podla mnozstva..... spadali sme do skupiny 10-30ks
doba dodania 6 tyzdnov (zial maju teraz vela roboty tak skor nestihaju)
par zaujimavosti:
85% siju na vyvoz (BE, DE, GB, NL)
vo vyrobe mali cele kopy dresov inych znaciek co si k nim dali timy popresivat veci (vlozky, pasy na rukavy atd)
v skusobnej kancelarii maju okolo 1000ks oblecenia na skusanie
pri vacsej objednavke poskytnu skusobnu sadu dresov kvoli velkostiam (obchodak obieha SK)
Nam vyrabali triatlonove dresy v Atex-e. Tri komplet vysiel na 56 eur (bezna cena cca 58 bez postovneho) s teamovou potlacou, menom a dresy boli vyrobene na mieru. Uz len to vyskusat na biku, ci je ta min vlozka postacujuca a nic nereze.
Ahojte ja by som rád pridal moju skúsenosť s Firmou TOP-BIKE
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+ rozumné ceny
+ dobrá kvalita
+ ochota komunikovať aj cez víkend/sviatok prípadne. Odpovede chodili bleskovo
+ ochota dodatočne upraviť dres po tom ako už bol ušitý
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- veľkosti dresov sú trochu zavádzajúce, osobne odporúčam zvoliť aspoň o jedno číslo väčšiu veľkosť ako štandardne nosíte.
Top Bike - TOP. Mame od nich 10 teamovych sad + zimne veci a maximalna spokOjnost. Komunikacia a ochota na vysokej urovni. Vyroba uz od 1 ks. Odporucam.
Caute skusim ozivit tuto temu nechcem dalsiu zkladat. Mate niekto skusenost s vyrobov dresov na zakazku pre trail/enduro kategoriu. Poradit firmu ktora vyraba aj tento typ dresov. Za kazdu odpoved vopred dakujem
Chceli by sme si s chalanmi dať vyrobiť MTB dresy na zakázku len teda nevieme kde... Buď chcú po nás objednávku skoro na 100ks alebo vyrábajú len cyklo dresy (aero alebo ako to nazvať, my by sme chceli niečo na štýl ako je Fox Ranger).
Chceli by sme okolo 10 kusov.
Vedeli by ste niekto poradiť, odporučiť výrobcu? Zase aby to bolo aj kvalitné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
všetko je vecou výberu (materiálu)
(za 10 centov BMW kupiš iba tažko)
a cena nebola vysoká, určite lepšia ako hotove (lacné znečkové modely) v kamennej predajni (v pre mňa horšej - umelohmotnej kvalite)
ja mam veci od TOP-u druhý rok a všetko je OK
šitie vložka farby ...
(minulý rok som najazdil cca 6000, samozrejme mám aj ine cyklo oblečenie)
Ja to mam na drese od TOP tiez a tiez som si myslel ze je to od rukavic ale asi nie kedze to mam iba na tom jedinom drese.
mame v Castej obcianske zdruzenie a chceli sme si dat vyrobit dresy....... uvazovali sme o Kalas a Nyna..... nahoda nejako chcela ze sme nakoniec Kalas ani neoslovili..... volal som do Nyna s majitelom, inak velmi ochotnym panom.... nakoniec to skoncilo tak ze sme vyrazali 16:00 smer Lehota pod Vtacnikom. bol ochotny nas pockat..... prisli sme o 18:00 a zacal sa kolotoc vyberania strihov, materialov, vsetko nam bolo dopodrobna vysvetlene, skusili sme vsetky mozne strihy......... nakoniec sme vybrali dres strih ARCHER (novinka, nemaju ju este ani na stranke) a nohavice SPORT... samozrejme nam majitel nabalil vzorku dresov a gati vo vsetkych velkostiach (boli sme tam s kamosom ale dresov sme dali vyrabat 25 sad)...... dalsi den sme sa cele OZ stretli, kazdy si vyskusal svoju velkost a na dalsi tyzden to kamarat zobral naspat do Lehoty p. Vtacnikom. graficky navrh sme mali svoj s tym ze ho ich grafik len doladi. komu dres nepasovala dlzka, v cene bolo predlzenie alebo skratenie vzdy po 5cm
suma sumarum:
kratky dres, 2 druhy materialu, celozip, vzadu 3 vrecka, pasky na rukavoch 3cm silikon, meno na goliery......32 euro bez DPH
dlhy dres tenky... 41 euro bez dph
kratke gate na traky, nejaka neviem aka vlozka s karbonovym vlaknom a specialnou upravou proti plesniam, pasky 4cm...37 euro bez DPH navleky zateplene s potlacou ruky 11 a nohy 14 euro bez DPH
tieto ceny boli podla mnozstva..... spadali sme do skupiny 10-30ks
doba dodania 6 tyzdnov (zial maju teraz vela roboty tak skor nestihaju)
par zaujimavosti:
85% siju na vyvoz (BE, DE, GB, NL)
vo vyrobe mali cele kopy dresov inych znaciek co si k nim dali timy popresivat veci (vlozky, pasy na rukavy atd)
v skusobnej kancelarii maju okolo 1000ks oblecenia na skusanie
pri vacsej objednavke poskytnu skusobnu sadu dresov kvoli velkostiam (obchodak obieha SK)
ked dorazia, dam foto
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+ rozumné ceny
+ dobrá kvalita
+ ochota komunikovať aj cez víkend/sviatok prípadne. Odpovede chodili bleskovo
+ ochota dodatočne upraviť dres po tom ako už bol ušitý
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- veľkosti dresov sú trochu zavádzajúce, osobne odporúčam zvoliť aspoň o jedno číslo väčšiu veľkosť ako štandardne nosíte.
Chceli by sme si s chalanmi dať vyrobiť MTB dresy na zakázku len teda nevieme kde... Buď chcú po nás objednávku skoro na 100ks alebo vyrábajú len cyklo dresy (aero alebo ako to nazvať, my by sme chceli niečo na štýl ako je Fox Ranger).
Chceli by sme okolo 10 kusov.
Vedeli by ste niekto poradiť, odporučiť výrobcu? Zase aby to bolo aj kvalitné.
Ďakujem