Problém. Pred pár dňami som náhodou objavil bočný vakel v zadnej stavbe, netuším, či tam bol od začiatku, alebo vznikol časom. Ide o Nerve AL 7 2014, kúpený 3/2014, do 11/2014 odjazdených cca 1800 km.
Problémové miesto je spojenie vahadla s horným ramenom zadnej stavby, viď výkres: http://goo.gl/v5h0Cu
Ukázalo sa, že išlo o nedostatočné zalisovanie/uvoľnenie ložiska v telese vahadla. Ložisko samotné je v poriadku. Problém je rovnaký na oboch stranách. Prejavuje sa to takto: http://goo.gl/DPjgyL. Skrutky boli samozrejme zatiahnuté na správny moment.
Takto opísaný problém aj s videom som poslal na adresu [email protected]
Odpoveď bola, že bicykel musia vidieť, tak som ho dnes 18/11/2014 poslal. Kuriéra vybavujú a platia oni. Na otázku, či poputuje do Nemecka, bola odpoveď, že len do ČR.
To je zatiaľ všetko, budem aktualizovať. Ešte dodám, že komunikácia bola zatiaľ promptná, bezproblémová.
Aktualizácia 25/11/2014: poslal som mail, že ako je s tým ďaleko a odpovedal, že včera to videl a súhlasil s mojou diagnózou a tým, že to vahadlo treba vymeniť a objednal ho z Nemecka. Kladiem si otázku, ako by to bolo prebiehalo, keby som to bol skomunikoval priamo s Nemcami, možno by to uznali a poslali a ušetril by som čas. Ale to sa už nedozviem. Predpokladám, že ani nikto z tohto fóra to neskúšal napriamo, alebo?
Aktualizácia 4/12/2014: dostal som mail, že vahadlo dnes dorazilo a je už aj nahodené, zajtra vyráža bicykel na cestu späť.
Aktualizácia 9/12/2014: bajk je doma, vahadlo vyzerá v poriadku (btw. zdá sa mi, že má trošku inú povrchovú úpravu, asi je to z 2015 modelu, ale to je nepodstatné).
Takže celkový čas vybavenia 3 týždne, komunikácia bezproblémová.
Pri ventilku dve zaplaty!!!jedna odlepena,drzala asi iba pod tlakom dusa/plast a ta druha na polovicu odlepena.
Fór je ale v tom,ze bike mam od augusta(funglovka) a na tomto kole som dusu este nelepil!!!! Ani raz nie to este dvakrat
Akoze bike paradny,vsetko slape ako ma,ale takto nemčur chcel usetrit 3€za dusu co sa im ju pri montazi podarilo dva krat prepichnut?!
A este k tomu na ***** ju zalepit?!
Smutneeee
Mam 2 ks
Menil som ich za tieto
http://www.bike-discount.de/en/buy/radon-cable-guide-5mm-98647
kuriér prevzal aj dodal zadarmo
Vyjadrenie:
- vôla bola minimálna, bežná prevádzková vôla - nieje potreba reklamovať
- urobili sme servis náboja a zaistenie osky lepidlom
Koleso bolo u Kastar Žďár nad Sázavou
ohladom tlaku - je to typujem debon air., ktory vo vseobecnosti ludia musia fukat na relativne vysoky tlak, no pokial ti uz usiel olej do komory cely tlmic sa moze javit makksi.
...
debon air ma na sebe napisane, ze sa moze fukat do 350psi
tento ma 275 (vidno na fotke)
1. Lava polovica vahadla je voci hornemu ramenu zadnej stavby mierne odsadena v porovnani s pravou. Vidiet to mozte na prilozenom obrazku vahadlo_3a.png. Za nasledok to ma skutocnost, ze medzera medzi lavou polovicou a sedlovou trubkou je 5.8mm a medzi pravou polovicou a sedlovou trubkou je to 4.4mm.
Moze sa jednat o nedostatocne zalisovane lozisko?
2. Urcita asymetria je zjavna v pripade ulozenia predneho kolesa na svojej osi, co ma za nasledok rozdielnu vzialenost bocnej steny rafika od vonkajsich noh prednej vidlice, vid. obrazok predne_koleso_2a.png. Rafik je pritom rovny a asymetria je zjavna pri pohlade zo sedla. Nejdena sa o problem usadenia plasta v rafiku.
Da sa tento problem riesit nastavenim naboja alebo je problem v presnosti vypletu?
3. Predny brzdovy kotuc je o cca 0,5-1mm vyhnuty do strany, co som si vsimol uz 30.12.2015, ale nevenoval som tomu velku pozornost. Kotuc som manualne (tlakom) narovnal a nastavil polohu strmena prednej brzdy. Po minulo-tyzdnovom vyjazde sa brzda zacala opat pridierat a vsimol som si, ze predny kotuc sa vratil do povodneho (ohnuteho) stavu.
Ako by ste riesili taketo problemy/nedostatky noveho bicykla?
Ten šuchotavý zvuk z vidlice bude zrejme to zamknutie....zámok niečo prepustí, vzniká tam väčší odpor.