Lokalizácia
Formulár sa odosiela
LX 07
Zobraziť komentár 07.10.2007 - 21:43:53
00
swunko: viecko neotvaraj! normalne len srobovakom zatlac piestiky. malo by to bez problemov fungovat. ked otvoris viecko, tak to zavzdusnis...

nie ked otovris viecko nic nespravis len robotu navyse brzda sa nezavzdusni zavzdusnilaby sa iba ak by si povolil ten srob na prasati ale viecko jednoznacen otvarat pri tomto netreba

toto si myslel aj kamos tak to dal dole a akosi ho ostriekala brzdova kvapalina.... :D :lol:
Zobraziť komentár 07.10.2007 - 21:44:38
00
presne tak ako ti radia. teda tu krytku davat dole az ak nic nepomoze tak mozes odsat (striekackou) trosku kvapaliny, ale to naozaj len v poslednom rade.
inak skus vytiahnut tu zavlacku co ti drzi dosticky, vytiahnut ich, sroubovakom zatlacit piesty dovnutra, dat naspat dosticky, dat naspat zavlacku. ak to stale trosku sucha, tak treba skusit nejaky kratsi zjazdik nech sa ta kvapalina troska prehreje a potom uvidis ci si to uz naslo nejaku polohu. teda ci uz sucha len jedna strana a v tom pripade uz len vycentrujes to prasa ako som pisal pred chvilou.
Zobraziť komentár 07.10.2007 - 21:51:51
00
no neviem ci mi to nezacalo robit po tom zjazdiku hhh ale ved skusim to este zatlacit niecim ak to pojde ak nie tak dam dole kritku a ak nie tak serem na to ved sa vysucha no ne?
Zobraziť komentár 07.10.2007 - 21:54:51
00
ak ti to zacalo robit po nejakom zjazde, tak ti nemozu suchat obe strany, teda obe dosticky. bud si vycentruj to prasa, alebo to neries a jazdi. pokial to brzdi je to ok :)
Zobraziť komentár 07.10.2007 - 22:00:44
00
ak ale silou mocou chces davat dole tu krytku (co ma zmysel iba ak mas velmi kratky chod paky) tak si nezabudni dat tu brzdu do vodorovnej polohy :!:
Zobraziť komentár 07.10.2007 - 22:02:49
00
jasne to viem, ved este skusim tie piestiky zatlacit naspat uvidim no ci to vbehne no pochybujem len vycentrovat som to skusaaal ale su dost natesno platniky.je to vlasne len zvukova vada nic insie
Zobraziť komentár 08.10.2007 - 19:32:25
00
keyboard_arrow_up