Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
dnes d Lubik_DK a minco87 cez holu na Príslop,Podzámok a racibor...
sviežo ale krásna jeseň...parádny výjazd chlapi, už chýbalo len v cieli.
37,6km/2h02/802vm
Celkom sranda, že som z druhého konca republiky a stretnem zrovna bikerov, ktorých poznám z fóra takto popri ceste keď idem na aute . Ale musím sa priznať, že som vás spoznal na základe peknej Orbea-i zihadlo 5
Ja som isiel od Kralovian smerom na Trstenu. Ked som presiel kruhacom tak som vas videl po pravej strane. Ste sa s jednym lucili ten siel smerom dole a dvaja ste sli hore.
dne som sa zase pomotak na kubinke-valilovskej zábave-cez príslop zas na holu a do racibora...
49,8km/3h3min/1367vm
PS: vrch kubínky rozflakaný od traktoroa a nákladákov, finišuju s radarom, pri chate už skladaju kopulu
sobotu bude pekne okolo obed aj teplo, mám volno tak chcem isť od cca 11-15 na nejaký fajn výjazd, účastníci zájazdu hláste sa...
napadlo ma:
1 okolo choča
2okolo šípu
3cez holu do zazrivej
4sedlo medziholie
5kvačianska dolina
6 zvažnicani chočských vrchov
ináč dnes aj nejaký svetilekový by sa už mohol spraviť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
49,2km/2h09/914vm
ked presedláš z Fulla na fulhard s jemým vzorkom, to ide samo
sviežo ale krásna jeseň...parádny výjazd chlapi, už chýbalo len
37,6km/2h02/802vm
uz sme boli cukrikovy po vapke .
49,8km/3h3min/1367vm
PS: vrch kubínky rozflakaný od traktoroa a nákladákov, finišuju s radarom, pri chate už skladaju kopulu
este trasa...
napadlo ma:
1 okolo choča
2okolo šípu
3cez holu do zazrivej
4sedlo medziholie
5kvačianska dolina
6 zvažnicani chočských vrchov
ináč dnes aj nejaký svetilekový by sa už mohol spraviť
Inac aj.nad komjatnou nad studnicnu do rk by som.sa.siel pozret
nejak takto
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=192829