lto: zacinali sme na vlakovej stanici Dolny Hricov, Povazsky hrad sme uz nestihali, chceli sme stihnut vlak co ide pred 18:00 z PB a uz aj to bola tma v lese ale chceme ist pozriet este Velky Manin a pri tej prilezitosti mozme dat aj Povazsky hrad Asfaltka od vlaku Dolny Hricov po Ovciarsko je dost neprijemna, dymiace tatrovky a ine smradiace vraky, ale je siroka takze sa to da prezit.
Ten vynos na Sulovsky po zelenej bol celkom zaujimavy, ale fajn trocha telocviku na rozhybanie.
Cervena z Ovciarska do Hricovskeho Podhradia je super, paradny singlacik. Len tie ovce su svine na Ovciarsku, fakt to chce predny blatnik, lebo ta korenista chut ovcieho nie je bohvie co. Modra z Lietavskeho hradu dole bola vychvalena v Bikerovi a je to sice pekny pekne korenisty chodnik, ale cakali sme trocha viac. Nabuduce asi skusit zelenu, ta bude prudsia.
Ja som si dnes poobede vybehol pre niečo na takú "ľahkú" večeru
cca 28 km a došiel som domov zasraný ako prasa (bolo cítiť, že takmer dva týždne tu valilo )
romet - budem pisat aj recenziu z jazdenia. Jazdil som uplne novy top model Decree FRD s cenou 10 litrov. Nakolko bike nebol jazdeny, tak brzdy trebalo zabehnut a spociatku boli dost slabe. Jazdil som cca 4 hodiny (z toho 2 v dazdi) a zacali v polke jazdenia zaberat uz lepsie, ale na poriadne rozjazdenie to chcelo este viac jazdenia. O jazdeni napisem taku recenziu a pocity z jazdenia, pretoze to je zaujimavy bike aj level vybavy, tak to stoji za povsimnutie. Presne specifikacie si mozes pozriet na http://www.feltbicycles.com/decree/
Uff, tak to je asi mimo rozpočet bežných Slovákov. A tí čo na to majú, nedajú predsa toľko peňazí, aby ešte museli šliapať na tom.
Ohľadom bŕzd som myslel, že tam bude verzia Guide RS, alebo RSC ale Guide ultimate je zase cenovo mimo. Bohužiaľ robím na SK a nie v CH.
Môj nedeľňajší výjazd, plánovaný iba po asfalte cez Dekanku pod Tribeč sa zvrhol, keď som zistil, že to nie je až také mokré. Prešiel som na druhú stranu, cez Zlatno, popod Javorový na sedlo pod Rakytou, Vrchhora, zjazd na Starý Klíž a po asfalte domov (cca 76km/1500m). Už to v hore začína chytať pekné farby...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten vynos na Sulovsky po zelenej bol celkom zaujimavy, ale fajn trocha telocviku na rozhybanie.
Cervena z Ovciarska do Hricovskeho Podhradia je super, paradny singlacik. Len tie ovce su svine na Ovciarsku, fakt to chce predny blatnik, lebo ta korenista chut ovcieho nie je bohvie co.
cca 28 km a došiel som domov zasraný ako prasa (bolo cítiť, že takmer dva týždne tu valilo
Ohľadom bŕzd som myslel, že tam bude verzia Guide RS, alebo RSC ale Guide ultimate
27,85 km DST * 1:24 hod TIME * 19,74 km/h AVG * 62,14 km/h MAX * 384 m UP * 13°C