nech som hladal ako som hladal nenasiel som tu temu o foteni takze taku temu zakladam...a hned by som sa rad spytal, ze ako a kde nosite fotak na biku(ako ho chranite pred naraom atd.)...dik
SimonSvk ja Sony a58 mam a spokojnost. Jasne su lepsie modely, ale na to nie su vzdy peniaze. Displej je ozaj k nicomu ked je vela svetla, ale staci si kontrolovat cez hladacik a mas. A plastovy bajonet je minus pre niekoho kdo casto meni objektivy. Ja mam jeden zakladny plus obcas nahodim telezoom 100-300 a ten plast mi nejako neprekaza
Pentax na trh uvedie čoskoro telo FF, takže je predpoklad, že nevyhoda maleho množstva skiel už bude minulosťou. Nikony radu 3*00 su velmi ochudobnene tela čo do funkčnosti. Svojho času nemali ani bracketing. A nemaju ho stale (http://www.dpreview.com/forums/thread/3216471 ).
Neposobia na vas nikony d3200 a d3300 ako detske hracky? Mal som niekedy nikon d40 ale nejako lepsie uz aj vyzeral a dokonca si trufnem povedat, ze aj lepsie fotil, je to len moj subjektivny pohlad ako amatera
vystup nieje veru zly pri dobrych svetlenych pomienkach a pokial netreba pouzit moc vysoke iso uz pri 800 je dost zrno. mne na nich vadi ta velkost su dost male a mne sa zle drzal a to nemam nejake laby. a troska to ovladanie a pre mna chybali urcite funkcie ale to zalezi na prioritach kazdeho co kto od toho ocakava. za tu cenu je to dobre cvakanie pre nenarocneho uzivatela
3200 od isa 800 trocha fotky rozmazava (tym aj eliminuje sum) skus to iso za horsich svetelnych podmienok a bez pouzitia redukcie sumu (teda vlastne ani neviem ci to ten model ma) najlepsie sa to vidi ked fotis jeden a ten isty zaber ale s inym isom a s vyrezom 1:1.
d7000 iso 5000 pre mna uz nepouzitelne resources/image/186362
Mal som v ruke 3300 a 5200, podla mna sa to neda porovnavat, su ine triedy
Este by som chcel poprosit o radu, zvazujem kupu kompaktu, tak ma zaujima nazor a skusenosti s fotakom sony alfa 6000
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pentax na trh uvedie čoskoro telo FF, takže je predpoklad, že nevyhoda maleho množstva skiel už bude minulosťou. Nikony radu 3*00 su velmi ochudobnene tela čo do funkčnosti. Svojho času nemali ani bracketing. A nemaju ho stale (http://www.dpreview.com/forums/thread/3216471 ).
Máš len dvadsať rokov, takže sa ti oplatí počkať, tak o desať rokov budú fajn ceny pri tých Fullframovkách.
nepoznám síce d3200 d3300 ale d5100 veru nemá zrnité fotky pri iso 800 ... dokonca aj iso 1600 sa dá použiť úplne bez problémov
Samozrejme o malom formate to je pravda. Cim vacsi format, tym vyssia suma
d7000 iso 5000 pre mna uz nepouzitelne
resources/image/186362
Este by som chcel poprosit o radu, zvazujem kupu kompaktu, tak ma zaujima nazor a skusenosti s fotakom sony alfa 6000