jazdil som aj cestne tretry v lese ( ked uz som predal horak, a bol som ako clen ck svaty jur cistit trat pred maratonom) diadory s celokarbonovou podrazkou to prezili v pohode...a par oderkov zo spodu absolutne neprekaza... ved to nieje na vystavu
no kameniste moc nejazdim a veru uz som dlho netlacit ale co nieje sa moze rychlo stat. jazdil som od aprila xc70 a isli nedavno na reklamaciu a kedze ich nemali v mojej velkosti dohodli sme sa na tychto. pod nizsi model ako je xc70 by som uz nesiel ked raz okusis ine nechces
jazdil som aj cestne tretry v lese ( ked uz som predal horak, a bol som ako clen ck svaty jur cistit trat pred maratonom) diadory s celokarbonovou podrazkou to prezili v pohode...a par oderkov zo spodu absolutne neprekaza... ved to nieje na vystavu
MP: Kto pise o lese? Ja pisem o skalnych hrebenoch ked nesies bajk na chrbte. Najprv si to s takou podrazkou skus a potom pis. A vobec nejde o nejaky skrabanec. Ide o to sa nezabit. Gumena podrazka bola vymyslena preto, aby mal clovek na skale grip. Karbonova sa akurat tak sklzne.
J: neviem ako ty... ja v tretrach chodim po spicke... a ako mozes vidiet tam je toho dost snazis sa vyrabat problem tam kde nieje ja nehovorim ze su to idealne AM tretry....
nepacia sa ti ok tak si ich asi nekupis...
ale ked chodis ako clovek tak sa na skalach nezabijes ani v tychto tretrach len budes musiet ist opatrnejsie..
Ja napríklad vobec nezosadám , ani netlačím / zdravotné dôvody / . U mna by sa " uživili " , tu u nás obehnem všetko v sedle , na kamene mám iné...za mňa palec hore
MP: Uz neteoretizuj. Radsej to niekedy zazi, aby si pochopil.
Ramon: Jasne, tieto su dobre na neexpedicne vyjazdy po znamych trasach. Na hrebenovky treba ine.
Tiež som toho názoru, že v exponovanom teréne (skaly, brodenie potoka po drevách) je to s takýmito tretrami o hubu. Mám podobné. Po položení nohy si vždy pár sekúnd overujem, či je poloha stabilná. Potom ide druhá a tak ďalej. copyrightwww.bike24.com www.bike24.com
J. ale ja neteoretizujem ty tu tvrdis ze sa to neda...ok podla teba sa to neda tak take tretry jazdit nebudes..
ja ti hovorim ze ked si opatrny tak to ide to je cele.. naco to dalej rozoberat? kupil si ich on a asi aj vie preco si ich kupil...
aj letne gumy sa daju pouzit v zime...nikto netvrdi ze ej to spravne, ani ze je to idealne a ano brzdna draha je dlhsia...ale pri opatrnej jazde by si na nich dosiel hocikam..a o tom hovorim...ked v tych tretrach pojdes opatrne a budes naslapovat plochou kde mas podrazku a nie len karbonovu plochu tak mozes ist aj po skalach chapeme sa?
No tak chlapci ved uz z navzu tretry xc je predsa jasne na čo sú určené a len masochista si v nich pôjde honit vtáka niekam po skalach. Preto trocha nechapem prečo jezus by v nich chcel absolvovať výstup na lomnicky štít
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mišo ty žiješ? Dávno som tu od teba nič nevidel
nepacia sa ti ok tak si ich asi nekupis...
ale ked chodis ako clovek tak sa na skalach nezabijes ani v tychto tretrach
Ramon: Jasne, tieto su dobre na neexpedicne vyjazdy po znamych trasach. Na hrebenovky treba ine.
ja ti hovorim ze ked si opatrny tak to ide
aj letne gumy sa daju pouzit v zime...nikto netvrdi ze ej to spravne, ani ze je to idealne a ano brzdna draha je dlhsia...ale pri opatrnej jazde by si na nich dosiel hocikam..a o tom hovorim...ked v tych tretrach pojdes opatrne a budes naslapovat plochou kde mas podrazku a nie len karbonovu plochu tak mozes ist aj po skalach