V sobotu by som chcel ist priblizne tuto trasu z Trencianskej Teplej do Piestan http://mapy.hiking.sk/?hpid=Vf5Fj (akurat na Inovec po cervenej TZ, nie po zelenej)
Myslite, ze modra v okoli Petrovanskych luk a Ostreho vrchu bude v pohode co sa blata tyka? Podobne ma zaujima aj stav cervenej na inovecku chatu. Dik
Dnes rano som to isiel z Tn do Teplic a naspat po zltej, uplne v pohode. Sem tam je trochu mokro, ale nic strasneho. Pozor treba dat na konare pod listim.
dnes bolo krasne z Pruskeho po zelenej na sedlo Chotuc, z Vrsatca po cervenej do Sidonie, odtial cervenou na Javornik, Čerešienky, Antonstal, cez luky do H. Srnia a domov. 75 km
Veru dnes bolo idealne počasie na bike , tiež som si vybehol zo Srnia cez Tn.Závadu, D. Súču popod Krasín do sedla Nad Juríkovcami a odtiaľ po žltej TZT do Zlatoviec. Na začiatku žltej je pár pekne zamaskovaných blatových kaluží, skoro som sa v jednej vykúpal
Dnes som si presiel trasu lesnej zeleznicky. Na 23,5km som nevedel kadial (GPS s lesom nejak nesedelo, nedalo sa prejst) tak som to strihol cez zvaznicu na cestu. Fotky nemam, lebo na vyjazdoch nefotim, ale je tam teraz krasne, odporucam.
na tom mieste, v smere od Selca, vchadza zeleznicka do oplotenej skolky/obory a mierne toci dolava.. v mieste, kde si sa odklonil z trasy bolo treba ist viac vlavo a par vyskovych metrov dole, krizom cez les (alebo dole popri plote). Dostal by si sa o5 na zeleznicku vychadazajucu z toho oplotenia...
Zabi ma nestihol som odbocit. Inak pri tej skolke to skusim nabuduce znova. Celkovo je to velmi pekna trasa. Po dlhej dobe nieco co za to stoji. Inak varujem vsetkych pred bodliakmi z hlavnej cesty od Radaru smerom na Mnichovu Lehotu, zachytany som bol od nich ako hunaty pes Treba si to vyslapnut cez kolaje az na cestu na luke.
dnes len take kratke povozenie, o piatej uz nebolo nic vidiet bez svetiel kamenne vrata, machnac, klepac, serpentiny do tr. teplic, cez luky na chatky do kolacina, a po zelenej domov. zajtra vyrazame o 15tej z novej dubnice kto chce moze ist
dnes ozaj len tak kratko vyrazli sme po 15tej na kysky, kamenne vrata, a znova machnac, klepac a serpentiny do teplic. tie serpentiny mozem stale jazdit a cez luky domov uz po tme. . zajtra vyrazame uz o 12tej tak sa mozete pridat
dnes sme isli hladat vraj dobry chodnicek "kanada" pri sedle mraznica ale pre komplikacie sme to museli na sedle mraznica otocit domov.. 4 defekty, samolepiace flaky nedrzali, 6x som zhadzoval a nahadzoval plast a aj tak som posledne 2 km domov tlacil bicykel.
moja rada nekupujte samolepiace flaky a nezabudnite si doma nahradne duse ako ja dnes
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslite, ze modra v okoli Petrovanskych luk a Ostreho vrchu bude v pohode co sa blata tyka? Podobne ma zaujima aj stav cervenej na inovecku chatu. Dik
Zabi ma
moja rada nekupujte samolepiace flaky a nezabudnite si doma nahradne duse ako ja dnes