...a to vsetko na cca 25-30 tisic letov v Europe kazdy jeden den - tj ak zoberiem konzervativnych 15 tisic letov denne, je to 9 smrtelnych nehod na cca 80 MILIONOV letov !
PhilJ Aj keď sa jednalo o stred Atlantiku, zarátal by som tam aj let AF 447 do Paríža, kde bolo v roku 2009 228 mŕtvych, z toho 3 Slováci. Ak budem rátať Rusko do Európy, tak zahynul ešte Demitra v Jaroslavli. Keď vynechám smrteľné úrazy na vrtuľníkoch a športových lietadlách, tak je to za tie roky asi všetko. Neviem ako to vyzerá s úmrtiami napr. vo vlakoch, ale na cestách toho bolo za rovnaké obdobie bohužiaľ požehnane. Autobusy sú na tom určite horšie ako letectvo (Polomka, výletníci v Chorvátsku, atď.).
ale zas sem motáme všetky nehody na autách akokoľvek spôsobené (tieto čísla keby sa vyselektovali tiež sú inde)
lebo teda idem z domu na miesto letisko čo je miesto A (tam sa musím tak či tak dopraviť napr autom), odtial idem priamo na letisko B.. ak sa bavíme o trase BA-Viedeň, či BA-Praha sme furt na dialnici.. bezpečnosť trasy daným prostriedkom A-B je to čo je pre mňa dôležité.. nie to že idem z Galanty na letisko a potom z Prahy či Viedne do riti cez polňačku ôsmej triedy..
a ad absolútne čísla.. ok, štatistiku letov máme, teraz niekto dajte štatistiku jázd (alternatíva k počtu letov) automobilov so smrteľnou nehodou a bez nehody.. mám pocit že sa budeme hýbať ďaleko v 10 na x-tú "bez nehody"
Dnes uz vyber dopravneho prostriedku nie je o bezpecnosti, ale o komforte. Nema zmysel drbat sa 10 hodin do Kolina autom, ked za hodinu a pol si tam lietadlom.
Sanca ze cestou zahynies je minimalna v pripade letu alebo vlaku. Ak je niekto zvyknuty na take cesty, tak to urcite bez problemov zvladne aj odsoferovat autom.
Vyhybat sa ale silou mocou lietadlu nema s racionalnym uvazovanim nic spolocne.
tak o komforte a čase súhlasím tam je pre mňa prednosť lietadla a je to silný argument prečo ho využiť.. ale oháňanie sa najvyššou bezpečnosťou to nie..
CraObsto iste si mozes povedat,kolko hodin si mal nabuchanych za cele tvoje sluzenie na jadrovom bloku a ziadna nehoda,resp. udalost: kolko hodin si odsluzil pocas odstavovania a nabehu jadroveho bloku: statistika tam takisto nehra rolu?
lietanie je a bude najbezpecnejsie:o tom ma nikto nepresvedci
dnes bola velka tlacovka na MO34: veline: velky milnik, ozivila sa blokova dozorna: RTVS,MARKIZA,TASR,SITA a cela maria novinarov: verim,ze dnes to bude vsade v TV: cez 50 novinarov,neprijemne otazky: radost na to pozerat: ake hadky na konci medzi niektorymi novinarmi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja neviem napr cesta BA-Praha, alebo BA-Viedeň
ja neviem napr cesta BA-Praha, alebo BA-Viedeň
nech sa paci, pozri trebars obete civilnych leteckych havarii (pravidelne linky + chartre) od roku 2000 v EU:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_accidents_and_incidents_involving_airliners_by_location#Europe
2000 - Air France Flight 4590 - Concorde, 109 mrtvych
2001 - Linate Airport disaster, zrazka 2 lietadiel na letisku, 114 mrtvych
2002 - Überlingen mid-air collision, 69 mrtvych
2002 - Luxair Flight 9642, 20 mrtvych
2005 - Helios Airways Flight 522, 121 mrtvych
2006 - Atlantic Airways Flight 670, 4 mrtvy
2008 - Spanair Flight 5022, 154 mrtvych
2011 - Manx2 Flight 7100, 6 mrtvych
2015 - Germanwings Flight 9525 - samovrazda pilota, 150 mrtvych
...a to vsetko na cca 25-30 tisic letov v Europe kazdy jeden den - tj ak zoberiem konzervativnych 15 tisic letov denne, je to 9 smrtelnych nehod na cca 80 MILIONOV letov !
lebo teda idem z domu na miesto letisko čo je miesto A (tam sa musím tak či tak dopraviť napr autom), odtial idem priamo na letisko B.. ak sa bavíme o trase BA-Viedeň, či BA-Praha sme furt na dialnici.. bezpečnosť trasy daným prostriedkom A-B je to čo je pre mňa dôležité.. nie to že idem z Galanty na letisko a potom z Prahy či Viedne do riti cez polňačku ôsmej triedy..
a ad absolútne čísla.. ok, štatistiku letov máme, teraz niekto dajte štatistiku jázd (alternatíva k počtu letov) automobilov so smrteľnou nehodou a bez nehody..
Sanca ze cestou zahynies je minimalna v pripade letu alebo vlaku. Ak je niekto zvyknuty na take cesty, tak to urcite bez problemov zvladne aj odsoferovat autom.
Vyhybat sa ale silou mocou lietadlu nema s racionalnym uvazovanim nic spolocne.
Ja nepisem o alkohole, vies velmi dobre, na co narazam
a odpilotoval by si koľko?
https://en.wikipedia.org/wiki/Aviation_safety#Comparison_to_other_modes_of_travel
stresujete tu s lietadlami a vo vsetkych 3 ukazovateloch su bicykle NEBEZPECNEJSIE
motorku (Kawasaki ZX-9r) som minulý rok predal ... ale bicykla sa nevzdám
Bicykel je 95% na výlety do prírody a zábavu, 5% na dochádzanie do práce. Motorka bola iba na vyvetranie hlavy.
Ale ine som chcel - pozornejsie publikum nez v nocnych podnikoch.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153498596271508&id=165205491507
lietanie je a bude najbezpecnejsie:o tom ma nikto nepresvedci
dnes bola velka tlacovka na MO34: veline: velky milnik, ozivila sa blokova dozorna: RTVS,MARKIZA,TASR,SITA a cela maria novinarov: verim,ze dnes to bude vsade v TV: cez 50 novinarov,neprijemne otazky: radost na to pozerat: ake hadky na konci medzi niektorymi novinarmi