Koľko máš najazdené? Mal som dosť veľa situácií, ktoré boli dosť divoké a ktoré som nespôsobil. Viď vodič v pravom pruhu, ktorý dostal mikrospánok a išiel rovno aj keď diaľnica išla doprava a nejako mi už neostalo miesto v ľavom pruhu a tak podobne...
A presne to som zažil tento rok na ceste do Mekky / Garda / , kedy som trúbením a prepínaním dialkových svetiel zobudil olašáka na Slovinskej diaľnici...z dialky som videl , že sa pohybuje dosť " šregom " a ani som sa ho nesnažil predbehnút , len vtedy by bol do mna *****Tak ak by sa nezobudil ani po mojej intervencii tak sa rozfláka sám o zvodidlá , ale nenadrbe do mna
tak ja sa s teba po toto s tym lietanim )) sa tu moji smeju jak im citam,,,jak cez kopirak so mnou,,,ja co si nemozem soferovat sam do toho nesadam a preto tiez som zasadne proti lietadlu lebo zatial nemam pilotny kurz tak najvacsie co soferujem su busy a kamiony
Ak sa bezpecnost pocita ako pocet mrtvych na pocet prepravenych osob na nalietane km, tak to treba podelit cca 10, pretoze auto ma priemernu rychlost cca 10x mensiu. A hned vam vyjde ako to asi je .. statistiku si spocitam aku len chcem, mam dost skusenosti zo Statistickeho Uradu SR Cokolvek chces, sa da v statistike vybrat. Staci zvolit spravny postup Treba pouzit sedliacky rozum .. aka pravdepodobnost, na zaklade statistik je, ze v pripade havarie vyviaznem zivy, alebo aspon ciastocne zivy. V pripade auta, v pripade lietadla. V pripade a) je to asi 80-90%, v pripade b) je to asi 0.0001%.
yoyomi: realita je taka, ze ked padne lietadlo, zomries. Ziadna statistika bezpecnosti lietadiel ta nezachrani
Ja si myslim ,ze statisticky je najbezpecnejsi vlak. Ale zle sa mi snim cestuje napr.do Tel Avivu☺. Viem ,ze do statistik si treba dosadit to, co ti pasuje. Ale cesta autom nie je ziadne terno. Ja si myslim,ze minimalizovat riziko urazu ,alebo smrti vyhybanim sa nejakeho druhu dopravi nema zmysel. Osud je svina☺.
ASi si veľkým fanušikom " nezvratného osudu " , či sa mýlim ? Debata o osude a vhodnosti výberu je na hovno , to by sme tu boli do rána a nedohodli by sme sa ...
lto, na tvoj "argument" o sanci na prezitie pri pade lietadla sa ta spytam aku mas sancu na prezitie v aute ked ides 100kmh a celne sa zrazis s 30 tonovym kamionom ktory ide 90kmh
lto, na tvoj "argument" o sanci na prezitie pri pade lietadla sa ta spytam aku mas sancu na prezitie v aute ked ides 100kmh a celne sa zrazis s 30 tonovym kamionom ktory ide 90kmh
...a je to tu zase negativista
Ak by si sedel na zadnom sedadle pripútaný napr. v Audi A8 tak niekolkokrát väčšiu ako ked drbneš z 9000 metrov v lietadle na zem...tak napríklad Dianin ožratý a bodyguard prežil pri čelnom náraze na pevnú prekážku v 150-180km rýchlosti...Dody ani Diana nie ...boli pripútaní?
Štatistike sa dá aj pomôcť. Napríklad pravdepodopnosť, že v lietadle je bomba je 1: 1 000 000. Pravdepodobnosť, že v lietadle sú dve bomby bude potom 1: 1 000 000 000 000.
Preto si vždy do lietadla nosím vlastnú bombu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_airline_flights_that_required_gliding
A presne to som zažil tento rok na ceste do Mekky / Garda / , kedy som trúbením a prepínaním dialkových svetiel zobudil olašáka na Slovinskej diaľnici...z dialky som videl , že sa pohybuje dosť " šregom " a ani som sa ho nesnažil predbehnút , len vtedy by bol do mna *****Tak ak by sa nezobudil ani po mojej intervencii tak sa rozfláka sám o zvodidlá , ale nenadrbe do mna
nie je
yoyomi: realita je taka, ze ked padne lietadlo, zomries. Ziadna statistika bezpecnosti lietadiel ta nezachrani
...a je to tu zase negativista
Ak by si sedel na zadnom sedadle pripútaný napr. v Audi A8 tak niekolkokrát väčšiu ako ked drbneš z 9000 metrov v lietadle na zem...tak napríklad Dianin ožratý a bodyguard prežil pri čelnom náraze na pevnú prekážku v 150-180km rýchlosti...Dody ani Diana nie ...boli pripútaní?
Preto si vždy do lietadla nosím vlastnú bombu.
pocet umrti na miliardu ciest, hodin, a kilometrov
https://en.wikipedia.org/wiki/Aviation_safety#Comparison_to_other_modes_of_travel
stresujete tu s lietadlami a vo vsetkych 3 ukazovateloch su bicykle NEBEZPECNEJSIE