Ramon1 To je novinarcina. Teraz budeme par dni pocuvat o kazdej aj najmensej poruche a potom bude zasa klud. Kto vie kolko lietadiel zatial spadne po celom svete
sluchaj tu bratu Ramon1 ta ty ši už vidzel abo očul že še nejaký východňar zabil v letádle?
Bo ja né.Už to tu neošpívaj telo , keďše bojiš ľetáňa ta nelez doňho aľe ši uvedom že co še ci ma stac še ci stane tak nelez ani na bicykel bo še zamorduješ. A už telo neošpivaj to ľetane.
Dobre , dobre šak ja len tak ...s vami še nebojim nikeho, ani tej pani zubatej čo tento rok odj..la 3 mojich kamarátov lekárov . A ani nelietali...No ani bikeri neboli a to bol kameň úrazu.
fofo050 ty ku.ra rysava .... a nikdy si sa nepriznal ze si sa sem dofrckal z vychodu (podla slovnika v prispevku vyssie) ..... som si myslel ze si pastekar ktoreho babka byvala v Bahoni a po nej si si prerobil dom.... ty niktos
do ZOO nech idu jazykovedci ..... zivot neni o slovickach ale o prezivaniach a ..... Lubo, tych mas na 3 zivoty proti zvysku fora .... a kto si vsima drobnosti, unika mu podstata.... ale to je na roman
CraObsto iste si mozes povedat,kolko hodin si mal nabuchanych za cele tvoje sluzenie na jadrovom bloku a ziadna nehoda,resp. udalost: kolko hodin si odsluzil pocas odstavovania a nabehu jadroveho bloku: statistika tam takisto nehra rolu?
lietanie je a bude najbezpecnejsie:o tom ma nikto nepresvedci
dnes bola velka tlacovka na MO34: veline: velky milnik, ozivila sa blokova dozorna: RTVS,MARKIZA,TASR,SITA a cela maria novinarov: verim,ze dnes to bude vsade v TV: cez 50 novinarov,neprijemne otazky: radost na to pozerat: ake hadky na konci medzi niektorymi novinarmi
no keď sme pri jadrovkách tak ťažké havárie sa tiež predpokladali 10 na -6, prax ukázala niekde 10 na -4
čo znamená to ich oživenie? rozsvietili kontrolky? oživenie je pre mňa to keď sa na druhom konci niečo roztočí
drviva vacsina mojich behov je okolo hodiny, koli par dlhsim som nechcel kupovat dalsiu (moznu) zbytocnost, ktora by mi nasledne hlavne zavadzala
skusal som aj bedrove pasy na flase, tie uz mam kupene na bezky, ale vobec mi to nevyhovovalo, vlastne som ich prestal pouzivat aj na bezky a zacal vyuzivat zadne vrecka,
pouzivam cyklooblecenie a flasu, ked uz z nej odpijem supnem do zadneho vrecka, taktiez kluce (dal som urobit hlinikove) ci doklady....
behavam v dobre znamom okoli, kde poznam studnicky, takze nemusim brat vela vody, beh inde sa spravidla rovna pretek a tam to riesit nemusim
do ZOO nech idu jazykovedci ..... zivot neni o slovickach ale o prezivaniach a ..... Lubo, tych mas na 3 zivoty proti zvysku fora .... a kto si vsima drobnosti, unika mu podstata.... ale to je na roman
No ale ja som fakt bol presvedceny, ze je krokous tvrdy .. az som musel dohladat, ze nie, preto do Zoo, nech sa naucim, ze je makky .. preklepy neriesim, obcas clovek spravi aj chybu, ale tentokrat Jezus vymakol iny problem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kedze s batohom beham ozaj iba prilezitostne, tak mi zatial stacil HYDRAPAK FLUME (najmensi batoh co mam), inak beriem flasu do ruky
skús pozrieť túto recenziu
http://tyger.sk/bezecky-trailovy-batoh-kalenji/
Ja osobne používam aj na bike aj na "výbehy" do kopcov Osprey Viper 9 a zatiaľ mi vždy stačil.
Bo ja né.Už to tu neošpívaj telo , keďše bojiš ľetáňa ta nelez doňho aľe ši uvedom že co še ci ma stac še ci stane tak nelez ani na bicykel bo še zamorduješ. A už telo neošpivaj to ľetane.
skusal som klasicky camelbag ale lieta na chrbate a flasa v ruke mi vadila uz tak po hodke
link : http://www.mtbiker.sk/foto/207541.html
lietanie je a bude najbezpecnejsie:o tom ma nikto nepresvedci
dnes bola velka tlacovka na MO34: veline: velky milnik, ozivila sa blokova dozorna: RTVS,MARKIZA,TASR,SITA a cela maria novinarov: verim,ze dnes to bude vsade v TV: cez 50 novinarov,neprijemne otazky: radost na to pozerat: ake hadky na konci medzi niektorymi novinarmi
no keď sme pri jadrovkách tak ťažké havárie sa tiež predpokladali 10 na -6, prax ukázala niekde 10 na -4
čo znamená to ich oživenie?
drviva vacsina mojich behov je okolo hodiny, koli par dlhsim som nechcel kupovat dalsiu (moznu) zbytocnost, ktora by mi nasledne hlavne zavadzala
skusal som aj bedrove pasy na flase, tie uz mam kupene na bezky, ale vobec mi to nevyhovovalo, vlastne som ich prestal pouzivat aj na bezky a zacal vyuzivat zadne vrecka,
pouzivam cyklooblecenie a flasu, ked uz z nej odpijem supnem do zadneho vrecka, taktiez kluce (dal som urobit hlinikove) ci doklady....
behavam v dobre znamom okoli, kde poznam studnicky, takze nemusim brat vela vody, beh inde sa spravidla rovna pretek a tam to riesit nemusim
napr.
http://shop.camelbak.com/marathoner-vest/d/50288_c_1300_cl_4851
No ale ja som fakt bol presvedceny, ze je krokous tvrdy .. az som musel dohladat, ze nie, preto do Zoo, nech sa naucim, ze je makky