Chlapci, vy ste tu takí najmúdrejší, poraďte nejakú termo cyklo fľašu, ktorá by udržala aspoň dve hodinky vodu v teple Ďakujem
fakt nič iné ako termoska nepomôže na 2hodiny.. alebo potom obyč termoflaša ktorá znesie vriaci čaj, ten o tie 2 hodiny bude len menej vlažný = pitelnejší než bežný ľadový..
No ja by som mal problem liat takmer vriacu vodu do plastu a potom ten vyluhovany plast pit.
Za mna na horuce veci jedine nerezova termoska. A bud ju zobrat do maleho camelu alebo väcsej "ladvinky", alebo ak sa jazdi bez a nevojde sa do kosika, tak kupit nejaky zakladny lacny ocelovy / hlinikovy kosik za 2-3 € a prisposobit/doohybat ho tak, aby sa donho vosla + ju poistit gumickou.
treba kúpiť poriadnu flašu čo znáša teploty nie obyčajnú.. lebo do termosky by som zas ja úplne teplý čaj nedával lebo bude nepitelný normálne na výjazde..
ja pouzivam camelbak, hadicka obalena penou a kazdu chvilku si jeeeemne cucnem, aby mi nezmrzol naustok..Aj take sa obcas stane. Horuci caj z termosky je nepitny....to je furt horuce....
Mam podobnú ale staršiu typu a tiež závysí v akom chlade ideš. Pri -9 udržala 1,5hod pitný čaj. Nalieval som horuci pil som ho po1,5hod vlažný ale v pohode.
Za tie peniaze sa radsej zastavit raz za hodinku v krcme a dat si varene vino (v Madarsku) alebo caj (na Slovensku). V zime sa netrenuje, len udrzuje kondicia a zabija cas nez pride leto.
PS A este ti zostane na vymenu suciastok co v mraze trpia viac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tú termosku som si aj myslela a s vakom na chrbte môžem ísť tak na túru a nie na cestu
Ale ďakujem za ochotu
Ale ďakujem za ochotu
Pozri nejake termoflase od vyrobcu Elite, tie su dobre
skusenost aj moja aj kamaratov je taka ze dve hodiny neudrzi ziadna "termo" flasa. mozno nejaka mega draha, ale najskor len termoska ako uz pisali
fakt nič iné ako termoska nepomôže na 2hodiny.. alebo potom obyč termoflaša ktorá znesie vriaci čaj, ten o tie 2 hodiny bude len menej vlažný = pitelnejší než bežný ľadový..
Za mna na horuce veci jedine nerezova termoska. A bud ju zobrat do maleho camelu alebo väcsej "ladvinky", alebo ak sa jazdi bez a nevojde sa do kosika, tak kupit nejaky zakladny lacny ocelovy / hlinikovy kosik za 2-3 € a prisposobit/doohybat ho tak, aby sa donho vosla + ju poistit gumickou.
Celkova investicia asi do 8 € komplet kedze nerez termoska sa da kupit pod 6 €: http://www.nay.sk/camry-cr-6692-nerezova-termoska-0-5l
No len termoska... to musím zastaviť, odšrobovať... som myslela, že je niečo pohodlnejšie.
Tak si počkám do leta teda
http://www.elite-it.com/en/products/bottles/thermal-bottles/deboyo
tak zhanaj batoh na psa, nech si to vlaci sam
Na tej cene nevidím nič šokujúce ani odpudzujúce. Normálna cena pokiaľ nechce piť studený čaj z plastu.
http://www.elite-it.com/en/products/bottles/thermal-bottles/deboyo
Mam podobnú
PS A este ti zostane na vymenu suciastok co v mraze trpia viac