Mierne pretiahnuta zivotnost shimano ice tech kotuca. Tie flaky bude zrejme predrata ocel az do hlinika, hrubka 1,2mm
Ten hlinik tam isto nebude, je len v pavukovi ... a 1.2mm, tak to je plytvanie, este mas minimalne 1mm k dobru, takze to je tak v polovici zivotnosti. Alebo ked tak, mozes ho predat v bazari ako mierne jazdeny .. 50% to je tak za 10e minimalne
Ja sa bojím moje aj merať. Sú hlboko pod limitom, predný vyzerá ako tento tu. Možno trošíčka menej. Tiež už presvitá hliník. Nové už sú doma, len sa mi to akosi nechce prehodiť. Keď skončí sezóna, tak potom aj tak rozoberiem ako vždy komplet bicykel.
Ja by som aj napísal, že koniec už túžobné očakávam, lebo lyže už od mája stoja v kúte. Ale to by bolo hatovania zase
Musím sa ja odsťahovať niekam, kde sú vyššie hory. Dole by sa dalo celý rok bikovať a hore lyžovať. To by bol úplný raj pre mňa
lto je velky pohodak, ale odtal potal volakedy... ked v kazdej teme dava rozumy, ako keby on vsetko vedel a ostatni sme retardovani... najlepsie, ze pri takom lahkom ako je sendvicovy kotuc ukazal kolko naozaj vie...
lto, ked vravis, ze tam hlinik ISTO nebude, kupis mi druhy taky kotuc, ked ho tam najdem?:)
ty si jak encyklopedia, akurat tak trochu pometena... neni oblast do ktorej ty nevidis, aj ked do nej ozaj nevidis...
Hej, poplietol som si icetech a klasicky (povodny) xtr kotuc s hlinikovym unasacom (ktore pouzivam). V zivote by ma totiz nenapadlo, ze sa najde tak pomatena mysel, aby vyrobila na bajk takyto kotuc. To maju vsetky icetechy, alebo len tie najnovsie ? Lebo povodne som o nich uvazoval.
ps: v nastaveni profilu mas kolonku nepriatelia .. tam si napis lto, daj potvrdit a mas svoj problem vyrieseny
lto je velky pohodak, ale odtal potal volakedy... ked v kazdej teme dava rozumy, ako keby on vsetko vedel a ostatni sme retardovani... najlepsie, ze pri takom lahkom ako je sendvicovy kotuc ukazal kolko naozaj vie...
lto, ked vravis, ze tam hlinik ISTO nebude, kupis mi druhy taky kotuc, ked ho tam najdem?:)
Klud .. pomylil som si ho s klasickym kotucom na unasaci . Icetechy nepoznam, len som o nich uvazoval a v zivote by ma nenapadlo, ze niekto dokaze vymysliet takuto sprostost. Vsetky tie kridelka, rozne chladice a podobne hovadiny. na rozdiel od zmysluplnych veci ako hlinikovy unasac alebo poloplavajuci kotuc. Teraz sa mozes do mna pustit zase
Ale teda neviem, ako si dosiel k tomu, ze ku vsetkemu davam rozumy. Je asi tak 1000 tem na fore, ktore nekomentujem
Shimanacke brzdy tak funguju, neznesu moc prebytocneho tepla v systeme, tak to riesia sendvicom s kridelkami.
su XT aj normalne, bez sendvica. lacnejsie a maju dlhsiu zivotnost samozrejme:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten hlinik tam isto nebude, je len v pavukovi
ja jazdím icetechy cca 2 mesiace a včera som im nameral 1,5 :/ ako neviem čo si o tom mám myslieť... a nie nechodím vkuse na brzdách
Musím sa ja odsťahovať niekam, kde sú vyššie hory. Dole by sa dalo celý rok bikovať a hore lyžovať. To by bol úplný raj pre mňa
ty si jak encyklopedia, akurat tak trochu pometena... neni oblast do ktorej ty nevidis, aj ked do nej ozaj nevidis...
Hej, poplietol som si icetech a klasicky (povodny) xtr kotuc s hlinikovym unasacom (ktore pouzivam). V zivote by ma totiz nenapadlo, ze sa najde tak pomatena mysel, aby vyrobila na bajk takyto kotuc. To maju vsetky icetechy, alebo len tie najnovsie ? Lebo povodne som o nich uvazoval.
ps: v nastaveni profilu mas kolonku nepriatelia .. tam si napis lto, daj potvrdit a mas svoj problem vyrieseny
to je len dobre
Klud
Ale teda neviem, ako si dosiel k tomu, ze ku vsetkemu davam rozumy. Je asi tak 1000 tem na fore, ktore nekomentujem
Shimanacke brzdy tak funguju, neznesu moc prebytocneho tepla v systeme, tak to riesia sendvicom s kridelkami.
su XT aj normalne, bez sendvica. lacnejsie a maju dlhsiu zivotnost samozrejme:)
edit: lubo si proste "dinosaurus"