Vcera som mal so sebou aj fotak,ale bolo skaredo.Tak som ho dnes nebral a ako sa vycasilo a aj viditelnost bola super.Tak len jedna z mobilu.Pohlad na Vrsatec od TN.
Viete čo človeka nas***e? Keď sa celý týždeň teší na víkend ako si zabikuje a využije pár pekných jesenných dní a ono mu to nevydá. Dôvodov prečo nedupnem do pedálov je viac neviem kde začať....
Mna nasrala pokazena kosačka a nestihol som ísť na bajk s troma Dupacmi s menom Tomas (tmax, ironhide a Brudy).... A inak, mám pre teba lepší recept jak hentie chemikálie čo dávaš .... 4 strúčiky cesnaku pretlačiť, vytlačiť 2 citróny, veľká lyzica domáceho medu, zmiesat, trochu ohriať v mikrovlnke a vypiť.... Je to hnusne ale zaberá to *****
Baby , baby robte to ako ja ...prelomte to tréningom-treba to vypotiť, ajkeď najlepšie je to na cudzom tele - som počul . Hlavne nech si to neprečíta Stax, bo opäť skrížime " meče"...Ja mám nalomené 2 rebrá od minulej nedele , Ketonal a hecovačka urobila svoje= 74km/ 2 hod 45 min / 520 vm.
u mňa iba zlé načasovanie ... celý deň dnes v aute na mieste inštruktora som iba sledoval bikerov ako si to dupali do lesov ... niektorí fakt dupali a poniektorí iba tak výletne (výjesenne) stúpali do kopcov ...
uvidím ako bude zajtra, ale podľa Aladina sa nemám na čo tešiť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uvidím ako bude zajtra, ale podľa Aladina sa nemám na čo tešiť
V tomto klube som bol dodneska
ale vymenil som toto:
za toto: post1023043.html#p1023043
parkujem ako debil?
ale vymenil som toto:
za toto: post1023043.html#p1023043
Ticho závidím. Ja ešte nie som spôsobilá na takéto výmeny