Takže pridám tu môj skromný cesťáčik Piňarelko po miernom facelifte...Karbonové kolesá Shimano Dura Ace c50, predstavec PRO 90 mmkarbon, čierna omotávka Pinarello na žltej pôvodnej - mám veľkú dlaň, nové sedlo Specialized Oura Pro, Galusky Tufo Hi-Composite Carbon a radar Garmin Varia- super super vecička / len tá cena../
Ramon, nenavážam sa, len sa bavím. Rád by som dal spoločný švih, len nemám na teba nejak šťastie, a to brúsim okolo Šace a pučím oči. /no dobre, už asi 3 mesiace nie, lebo sa budujem, nie je čas.
No Peťko ak môžem tak dám...sedlo mi doporučil Hack3r u ja som uveril...Cena zlacnená z 150€ na 68 rozmer mi sedí , penis netrpne ani po piatich hodinách v sedle. A že je biele? Mám biele nápisy na ráme aj nápisy na omotávkach. Podložky? A čítal si popis nad fotkou? Odporúčam , dočítaš sa odpovede...No popravde ani na tvoj Fondriest-e nemáš sedlovku v nebi. A nehľadaj oporu v Ishepovi...On je môj kámoš. A ešte kapsička ta trápila...Dal som ju tam len preto , lebo má nápis Pinarello Dogma a ak ju môže nosiť Froome na cesťáku , nosím aj ja . A bike je mierne naklonený k stene na tom stojane , preto sa to javí disproporcionálne, no v skutočnosti je to o " trošku " lepšie ...Tak tolko k mojej obhajobe , na buduci týždeň si ťa odchytím a pojazdíme , ukážem ti ho na živo a uvidíš , že to nieje také hrozné. Ja niesom urážlivý akceptujem objektívnu kritiku, ale ak by som sa mal s mojou " predoperačnou" platničkou trápiť bez tých podložiek , tak to ho radšej darujem...Mladý som leč už opotrebovaný, no nefňukám , ale sa snažim a mám z toho radosť. čau. kontakt na seba snáď máme
Super nesklamal si ma , rehlil som sa z " poloplných" pľúc isheep asi stárneš , ako je možné sa ťa pýtam , že tvojmu pozornému oku ušla taká hrôza...zasratá podlaha...
Neviem kam to dať, ale včera som s Blave našiel parádny kopček, netrúfam si tipnúť koľko %, ale smrrrrrť / Korabinského /
Prepáčte za OT
Korabinskeho poznam, a preto viem, ze je to jednosmerka... tak dufam, ze tam nehodlas robit dobre menom cyklistom v ociach soferov tym, ze budes slapat v protismere
Tak hodil som to do mapy na cykloservere a nameralo to dĺžku 378m a prevýšenie 50m, len či meria dĺžku vodorovnú, alebo šikmú /po teréne/. Pocitovo /len autom/ to bolo ako na čiernej zjazdovke.
Ramon1 ale si tie kolesa dokazil tym lesenarskym bicyklom si mohol uz nahodit foto sj s tym prevodnikom ked bude na nom. inak mne tie pinarella hrozne pripominaju zakusky asi ich navrhoval nejaky cukrar copyrightmnamky-recepty.webnoviny.sk mnamky-recepty.webnoviny.sk
Korabinskeho poznam, a preto viem, ze je to jednosmerka... tak dufam, ze tam nehodlas robit dobre menom cyklistom v ociach soferov tym, ze budes slapat v protismere
Presne to som chcel napísať. Je to jednosmerka ale dole kopcom. Voľakedy som to jazdieval, kedy to bola jednosmerka hore k Drotárskej. Odvtedy je niečo podobné Novosvetská, hlavne jej záver pod Pažického a ešte uzavretá Hrebendova od Slávičieho údolia. Krátka ale ten začiatok je stojka.
Novosvetská je v pohode. Síce predtým som tam 3 roky nebol, lebo keď som to v 2012 išiel, som si povedal, že nikdy viac, ale túto jeseň som si to dával viackrát "napohodu" a raz dokonca na veľkej píle (52x28). Maximá mi garmin ukazoval 20-21%. Korabinského som ešte nešiel aj vzhľadom na to, že je to jednosmerka dole kopcom. Slávičie údolie cez tie zátarasy je tiež pekný stupáčik, ale kratší.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prepáčte za OT
no jo ... k biku sa radsej vyjadrovat nebudem
ono, nie ze by bol nejaky skaredy alebo tak , to vobec nie .... on je prosto ohavny !
Ramon1 , nech je bike aky chce , ale tou izolackou na omotavke si to "zabil"
isheep asi stárneš , ako je možné sa ťa pýtam , že tvojmu pozornému oku ušla taká hrôza...zasratá podlaha...
Prepáčte za OT
EDIT: Neviem, ci je to presne ta cesta, ale tu sa spomina max. 21,95%:
http://www.staremesto.sk/index.php?rain=en/govis/subor/id:4491
Tipoval by som aj viac.
https://www.google.sk/maps/@48.1528195,17.0813943,3a,75y,82.5h,87.66t/data=!3m6!1e1!3m4!1sF5pQ-J2nbpaesY7cyE5WIw!2e0!7i13312!8i6656
Presne to som chcel napísať. Je to jednosmerka ale dole kopcom. Voľakedy som to jazdieval, kedy to bola jednosmerka hore k Drotárskej. Odvtedy je niečo podobné Novosvetská, hlavne jej záver pod Pažického a ešte uzavretá Hrebendova od Slávičieho údolia. Krátka ale ten začiatok je stojka.