potreboval by som poradiť(vopred ďakujem). Chcem si kúpiť bicykel na bežné používanie, lesné a neupravené cesty a chcel by som sa vrhnúť aj do menších kopcov(konkrétne Malé Karpaty). Cenovo sa nikam nehrniem - strop je 450€, čiže nerátam až tak s kvalitou. Taktiež premýšlam či ísť do 27,5 alebo do 29(výška 175, váha 75).
Potreboval by som vedieť dačo o rozdieloch medzi kolesami (plusy, mínusy).
Na akú značku a jej tip bicykla sa mám pozrieť? Oslovili ma CTM Delta 1.0 2014, CTM Zephyr 2014 ci bicykle galaxy pioneer acera 2014/galaxy skylab acera 2015(29)
Vďaka za pomoc.
dano
preco je podla teba najlepsia ta delta? Ma slabsie kluky aj naboje + nejake malickosti ako caliber 2015...Aj ked suhlasim, ze su skoro rovnake a urcite by nebola chyba ani jeden z nich...inak oba sa daju zjednat okolo 550..napr v sadesport..ja som bral caliber odtial cca pred 2 mesiacmi za 560...otazka je dostupnost a velkosti..
btw, frajerka ma tiez Charismu, presuva sa velmi rekreacne aj to po asfalte, krosovy nechcela. (najprv dizajn, potom funcnost - ženy
Moja si vyberala podla toho ako sa jej sedi. Moj prvy napad bol charisma, no geo jej nesadla. S deltou je spokojna viac - to, ze delta vychadza aj cenovo s komponentami lepsie, bol len bonus.