Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Si aspon nieco nastudujte k problematike kym tu idete mudrovat. Zakon nerozlisuje vysku sposobenej skody, vzdy sa jedna o trestny cin.

https://dennikn.sk/99170/nelegalne-stahovanie-filmov-zostava-trestne-no-odsudeny-nebol-nikto/
Ministerstvo spravodlivosti minulý rok avizovalo, že zruší trestnú zodpovednosť za nelegálne sťahovanie filmov a seriálov, ak spôsobená škoda neprekročí 266 eur. Od zámeru nateraz upustilo. „Chceme predísť tomu, aby bolo možné za sťahovanie filmov postihovať každého jedného človeka, aj keď nespôsobil žiadnu škodu,“ vysvetľovalo vlani v lete ministerstvo spravodlivosti, prečo navrhlo pridať do novely Trestného zákona odsek, ktorý by riešil porušovanie autorských práv. Ten mal stanoviť, že sťahovanie filmov a seriálov bude trestné iba v prípade, že ním bola spôsobená škoda väčšia ako 266 eur.

Rezort ministra Tomáša Boreca vyhlásením reagoval na rozhodnutie Európskeho súdneho dvora, podľa ktorého je sťahovanie filmov z nelegálneho zdroja na internetových úložiskách vždy protiprávne a malo by sa trestať. Verdikt vydaný presne pred rokom platil automaticky aj pre Slovensko.

Dnes už ministerstvo hovorí, že postihy za nelegálne sťahovanie zjemňovať nebude. „Došlo k rozhodnutiu, že sa prostredníctvom novely Trestného zákona upravia iba nevyhnutné veci, ktoré Slovensku vyplývajú z členstva v EÚ a medzinárodných organizáciách,“ povedala hovorkyňa rezortu Alexandra Donevová.

Súčasný stav je teda taký, že porušovanie autorských práv sa môže v základnej sadzbe potrestať väzením až na dva roky. V praxi sa však pri sťahovaní filmov tento paragraf nevyužíva.

Zmiernenie Trestného zákona chcel ešte skôr ako ministerstvo presadiť poslanec Miroslav Beblavý (Sieť). Jeho návrh, aby súdy nemohli trestať tých, ktorí filmy sťahujú, ale iba tých, ktorí ich na webe sprístupňujú za peniaze, v parlamente neprešiel. Teraz sa k nemu mieni vrátiť. „Naďalej považujem za absurdné, že je možné trestne stíhať niekoho, kto si stiahne jeden film,“ hovorí. „To, že to polícia a prokuratúra nemusia robiť, nie je argument.“
Zobraziť komentár 06.11.2015 - 09:34:31
00
arrow_leftMarinada napísal:
Ja teda citim rozdiel v tom ci ma obehne stara tatra alebo novy kamion s euro normami.

Vyrobiť motor s rozdielnym výkonom s rôznym preplňovaním je stále len piest vo valci a spaľovanie benzínu či nafty s nejakou tou prímesou. Stále je to to isté. Keď nie ventilový rozvod OHV no tak je OHC. Stále len kozmetika. Účinnosť nízka, že namiesto názvu motor by bol vhodnejší vykurovacie teleso. :-)
Zobraziť komentár 06.11.2015 - 18:01:59
00
Aj Škodovka môže byť jedinečná. Doslova unikát:

https://www.carthrottle.com/post/i-drove-the-worlds-only-working-skoda-1100-race-car-and-it-was-incredible/
Zobraziť komentár 12.11.2015 - 09:15:59
00
viem ze sa to da urcite dohladat, ale mozno mi to tu niekto vysype lebo s tym pracuje alebo mozno to nedavno robil. ale neviete ako to je ked mam normalny vodicak AM, B, B1 uz asi 10 rokov a chcel by som si dorobit na velku motorku? t.z. A. pripadne co to vsetko zahrna ci aj skusku s policatom a test a vsetky tie prkotiny.
Zobraziť komentár 22.11.2015 - 20:40:43
00
tiež mám vodičák už 10 rokov, tak už sa o to nezaujímam, ale myslím že na 90% ťa čaká absolvovanie kurzu, jazdy a na konci normálne skúšky. myslím že aj s tým rizikom, že keď nespravíš testy, tak ti zoberú aj doterajší vodičák :D ak nás s takým niečim len nestrašili a nemalo to reálnu oporu v zákone
Zobraziť komentár 22.11.2015 - 20:52:48
00
Ja som si dorábal papiere na veľkú moto pred tromi rokmi a musel som absolvovať všetko...čiže kurz,jazdy,a samozrejme teoretickú aj praktickú skúšku.
Zobraziť komentár 22.11.2015 - 20:55:32
00
este stastie ze nemam momentalne kde dat motorku aj keby som k nejakej prisiel, takze ma to tak nestve. myslel som si ze to bude trochu jednoduchsie, ze to bude lacne som ani nedufal.
Zobraziť komentár 22.11.2015 - 21:32:52
00
Štastie, že keď som si ju robil spolu s autom, tak tam neboli kdejaké obštrukcie so skupinami a podobne. Dala sa spraviť v 17 rovno na ťažkú a hotovo.
Zobraziť komentár 23.11.2015 - 07:13:20
00
Výměnu oleje zvládne i vaše babička. Za minutu a půl s čistýma rukama.

http://auto.idnes.cz/vymena-oleje-castrol-nexcel-dpb-/automoto.aspx?c=A151119_205859_automoto_fdv
Zobraziť komentár 01.12.2015 - 15:57:04
00
A mechanici nebudou mít co žrát.
Zobraziť komentár 01.12.2015 - 18:10:58
02
Existuje pls. nejake oficialne stanovisko k pouzivaniu letnych gum v Rakusku pocas zimy? Vraj to maju zakotvene v zakone rovnako ako my, tzn. netreba zimne ak nie je sneh/lad, ale vraj policajti za to aj tak radi pokutuju. Mate niekto osobnu skusenost s tymto?
Zobraziť komentár 10.12.2015 - 14:10:02
00
co ja viem, maju to v kazdej spolkovej krajine (kraji) inak.... kazdopadne aj kamos zijuci dlhe roky vo Viedni mi vzdy odporuca po 15.10. jazdit do AT na zimnych..... ked uz pre nic ine tak kvoli poistovniam,,,,, budes ucastnik nehody a nebudes mat zimne gumy?.... mozes ostat vinny a zaplatis si skody aj ked si vinny nebol......... to inak uz plati aj u nas... poistovne urobia cokolvek a chytaju sa uz ozaj nezmyslov len aby nemuseli platit
Zobraziť komentár 10.12.2015 - 14:14:11
00
No to nie je mozne, aby mal kazdy kraj ine pravidla. To by si ani nemohol cestovat z Viedne do Innsbrucku... Nemyl si to s tym, ze pre nejaky horsky priesmyk je stanovena povinnost pouzitia snehovych retazi. To nesuvisi s krajmi.

Nasiel som pouzitelne infosky:

http://www.oeamtc.at/portal/winterausruestungspflicht-was-gilt+2500+1127991

Winterausrüstungspflicht für Personenwagen, leichte Lastkraftwagen und Mopedautos
Für Pkw, Pkw mit leichtem oder schwerem Anhänger, für Klein-Lkw (also bis 3,5 t und B-Führerschein) und für Mopedautos (seit der 31. KFG-Novelle) gilt vom 1. November bis 15. April des Folgejahres eine witterungsabhängige Winterausrüstungspflicht: Pkw- und Klein-Lkw-Lenker haben bei winterlichen Fahrbedingungen folgende zwei Möglichkeiten:

1. Winterreifen
Bei Schneefahrbahn, Schneematsch oder Eis müssen an allen Rädern Winterreifen angebracht sein. Autofahrer sollten regelmäßig die Wetterberichte verfolgen. Einfache Straßennässe beispielsweise kann bei Absinken der Temperatur zu Glatteis werden und dann gilt die Winterreifenpflicht

Kennzeichnung anerkannter Winterreifen
Als Winterreifen werden gesetzlich solche anerkannt, die mit den Bezeichnungen 'M+S', 'M.S.' oder 'M & S' gekennzeichnet sind und mindestens 4 mm, bei Diagonalreifen 5 mm Profiltiefe aufweisen. Das gilt auch für so genannte Ganzjahresreifen, Allwetterreifen sowie Spikereifen.

2. Sommerreifen mit Schneeketten
Als Alternative zur Winterbereifung kann man Schneeketten auf mindestens zwei Antriebsrädern montieren. Das ist allerdings nur erlaubt, wenn die Straße durchgängig oder fast durchgängig mit Schnee oder Eis bedeckt ist.
Die Ketten sind auf den Rädern der Antriebsachse zu montieren. Wer Sommerreifen am Auto hat, sollte bei längeren Fahrten auf jeden Fall Schneeketten im Kofferraum mitführen.
Zobraziť komentár 10.12.2015 - 15:02:43
01
Keby sa chcel niekto hadat, toto moze byt po hlbsej analyze a overeni dobra zamienka. :)

POLÍCIA PORUŠUJE ZÁKON!
Mali ste možnosť na slovenských cestách vidieť "KOBRU"? Ide o divíziu Slovenskej polície, resp. o Cestné komando. Ich úlohou je chytať cestných pirátov porušujúcich zákon o premávke na pozemných komunikáciách. Spoznáte ich podľa čierneho luxusného auta, na všetkých oknách majú čierne fólie a v "najhoršej" chvíli na Vás blikajú majákmi, ktoré majú nainštalované vo vnútri vozidla. A tu prichádza háčik. Samotná polícia, na čele s Kaliňákom porušuje zákon!!!

Podľa vyhlášky č. 116/1997 o podmienkach premávky vozidiel na pozemných komunikáciách v druhej časti, § 4, ods. 4 "Zvláštne výstražné svetlo musí byť umiestnené
a) na najvyššom mieste karosérie alebo nadstavby motorového vozidla, a to v pozdĺžnej strednej rovine motorového vozidla alebo symetricky po oboch stranáchtejto roviny,
b) tak, aby vždy aspoň jedno svetlo bolo na vodorovnej vozovke priamo viditeľné z ktoréhokoľvek miesta vovýške 1 m nad vozovkou a vzdialené najmenej 20 m od svetelného zdroja."

Maják nemôže byť v zmysle vyhlášky umiestnený vo vnútri vozidla! A je teraz na nás, ako zareagujeme na vozidlo, ktoré nejazdí v zmysle vyhlášky o podmienkach premávky vozidiel na pozemných komunikáciách? V zmysle čl. 32 Ústavy SR!
Zobraziť komentár 21.12.2015 - 01:53:46
01
toto uhadat bude umenie :-)
..... a ked sme pri majakoch.... vsimli ste si ze po vstupe do EU sa majaky na autach policie zmenili viackrat?!?!?!... sam som si vtedy kladol otazku preco jedny auta majutaky majak, ine taky majak..... potom mali vsetky rovnaky majak a zase po roku zmena a iny majak,,,,,, skratka.... firma na majaky je za vodou :-)
Zobraziť komentár 21.12.2015 - 02:21:49
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up