pokiaľ viem tak nie je, vlani sa to ktosi pýtal chatára, resp. ho nabádal k tomu aby to zriadil a bol proti tomu, ani sa mu nečudujem tam aj v zimnej sezóne je väčšinu dní hnusne, tak by to skôr ľudí ešte odradilo ako prilákalo. zrovna som sa odtiaľ vrátil, cca od 700m je námraza, má to atmosféru šiel som peši hore pythonom a chcel by som upozorniť že na jednom mieste je tam ťažba, tam dole ako je depo na drevo, ťažko sa to obchádza, lebo cez pôvodnú trasu je bordel po ťažbe a tá cesta pri depe je kompletne bahenný kúpel
Suhlas s Bikejoring co sa kamery tyka. On chatar je jednoznacne proti webkamere. Nebudem sa rozpisovat ci suhlasim ci nie - proste ekonomika IMHO.
A ta namraza mne dnes vychadzala ked som siel hore asfaltkou presne na 800 mnm. Pekne to tam bolo hore.
keď tak sa pýtaj tu, ja bývam pomerne blízko tak viem dať orientačné info, dnes tam bolo trocha poprášené a námraza, aktuálne začalo snežiť aj tu u nás nižšie, tak hore isto sype tiež. pridávam fotku ako vyzeral python dnes
škoda toho Pythona. jednak znicili cast trate a ked chce íst clovek po zltej tak tam je vela bahna. Uvidime co stym spravia chalani na jar. teraz sa to moc neoplatí
šiel som peši hore pythonom a chcel by som upozorniť že na jednom mieste je tam ťažba, tam dole ako je depo na drevo, ťažko sa to obchádza, lebo cez pôvodnú trasu je bordel po ťažbe a tá cesta pri depe je kompletne bahenný kúpel
Tych par haluziek na Pythonovi v tomto useku sa dali obist celkom bez problemov, horsie je to s tou zltou znackou (lesna cesta), snad to aspon zamrzne. Dovtedy hore asfalt alebo popri hranici z juhu.
Včera len tak light na plešivci. Už to nebolo moc o jazdení, dosť to šmýkalo. Inak medzi Višňovým a Vaďovcami na tom poli (modrá TZ) ma napadol pes, čosi menší od vlčiaka, neviem aká rasa, ale išiel riadne po mne. Mal aj obojok, asi niekomu ušiel. Tak dajte tam pozor.
teraz to trosku primrzne a bude to dobre, hlavne doobeda.
Inak zajtra by som chcel vybehnut na Inovec z Kalnice a potom po hrebebeni na Preliacinu pozriet prvy sneh
Bobris daj vediet zajtra ako to tam vyzera.Ci je blato,sneh apod.
Inak prielacinu som siel asi tri tyzdne dozadu a bola riadne roz***** od lesakov.Miestami sa normalne stracal chodnicek a hladal som ho pomedzi kolaje od dreva co tahali.Vsade kopa konarov a stromov,dost des.Skoda prevelka...
V sbotu alebo nedelu by som aj ja chcel ist od rana,keby sa ktosi chcel pridat...
tak nakoniec Preliacinu som nedal, nebolo sil a hlavne casu. Na vrchole Inovca je rozpravkovo , vsetko biele cca 4cm snehu, isiel som hreben po sedlo pod Ostrym vrchom. Vsetko je pod snehom, tie 3-4 cm snehu su akurat, viac by to bolo velke trapenie tak kto chce skusit hrebenovku so snehom nevahajte. Pred Ostrym vrchom to slusne pilcici dodrbali, takisto aj kusok nad Izbou, aj modra smer Kalnica je nacata.
Tak zhodou okolnosti som bol dneska i ja, ale isiel som po Seleckej ceste popod hreben. Chcel som mrknut tu novu rozhladnu, ale nevydalo, to je tak ked, sa clovek vyberie na bike o druhej. Cca od 500mnm uz trochu primrznute, tak sa fajin islo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ked to ty hovoriš tak idem na tú Javorinu:)
no chod asfalt ty rad .-)
Skusal som hladat po internete no nic.
A ta namraza mne dnes vychadzala ked som siel hore asfaltkou presne na 800 mnm. Pekne to tam bolo hore.
Ak pocasie da a v najblizsich tyzdnoch tam cosi napadne chystam sa na turisticko/bezkarsky vylet. Pocitam ze v okoli sneh dolu tak skoro nebude.
Tych par haluziek na Pythonovi v tomto useku sa dali obist celkom bez problemov, horsie je to s tou zltou znackou (lesna cesta), snad to aspon zamrzne. Dovtedy hore asfalt alebo popri hranici z juhu.
Inak zajtra by som chcel vybehnut na Inovec z Kalnice a potom po hrebebeni na Preliacinu pozriet prvy sneh
Inak prielacinu som siel asi tri tyzdne dozadu a bola riadne roz***** od lesakov.Miestami sa normalne stracal chodnicek a hladal som ho pomedzi kolaje od dreva co tahali.Vsade kopa konarov a stromov,dost des.Skoda prevelka...
V sbotu alebo nedelu by som aj ja chcel ist od rana,keby sa ktosi chcel pridat...