Myslis na tu "novu" na Povazskom Inovci? Lebo tak mesiac dozadu zakaz spocival v cedulke na snurke na zaciatku schodov. Ale tak aj to je zakaz ale chodilo sa tam veselo.
Onehda bolo na ceduli napisane, ze kvoli tomu, ze nie je este dokoncena, resp. nieco v tom zneni. Nemalo to nic docinenia s teplotou / pocasim. Su tam fajn protismyk rohoze / schody.
vežu postavili hlavne kôli meteoradaru a ten tam ešte namontovaný nieje, možno budú kolaudovať až keď bude hotový, dovtedy by sa objekt nemal používať. buďme radi, že je tam len šnúrka a neohradili to pletivom. ja som si ju ani nevšimol, lebo bola hustá hmla, hore som ju asi podliezol a naspäť asi prekročil
Hmm, na Jelenci si uz x rokov nepamatam anteny na vrchu ale mozno som iba slepy na oci :]
Na hrebeni Povazskeho Inovca pribudla ta meteostanica tusim pri Jakubinej. Som ich tam stretol ked som siel z rozhladne ako na dzipe tahali cele tie solarne panely a cumel som, ze kam s tym idu. Docela vykon vyviezt ich tam po aktualne rozflakanych zvazniciach bez toho aby ich rozbili.
Tie anteny su tam novinka, asi to bude nejake wifi, tie su neni moc velke, tak si to ani nevsimnes z dialky. Pisala to nejaka zena na fb cez vikend a chatar zdielal jej status lebo tam mala pekne fotky
Jaj, to bola este k tomu rodina co to pisala :] Tak povyzvedam co to. I ked s tou samotnou kontrukciou daneho vysielaca, resp. tech stavom to asi nebude uz nadlho s tymi antenami - mam pocit, ze Jelenec vysielac pude do kytek - soon. Co je skoda - keby sa nasli aktivisti co by ho chceli zachranit alebo obec tak by som nan rad prispel 'bo tie vyhlady su famozne.
hej, keď si na vrchu a rozhúpeš ho, tak to aj celkom fajne praská... teda nie že som ho chcel zhodiť, len som skúšal. a v zime keď je olepený námrazou a fučí stovka, tak naňho aj tak pôsobia iné sily
podľa stavu v akom to je to skôr vyzerá že to patrí slovákom ktovie ako to je majetkovo vysporiadané, keď to bol armádny objekt a po rozdelení republík komu to pripadlo.. inak by ma zaujímalo aj ako tam napájajú tie antény, či nejak cez baterky a solar ale to keď v zime namrzne tak to nevidím na dlho.
Vcera som podla predpovede planoval dat zajtra 1/2 dna volno a vyuzit malu oblacnost a ist tam alebo na hreben Inovca. Dnes rano pozriem predpoved a samozrejme jasnejsie ma byt uz dnes a zajtra nasunutie decent oblacnosti..boha.
Ja som dnes vyrazil na Inovec po 15. Blato na zvážnici nad horárňou Belice už pekne stvrdnuté. Hore okolo -4, fúkalo len trochu, tak som vyliezol aj na rozhľadňu. Červená moc príjemná, nikde sa nešmýkalo, len tam kde bolo viac lístia to trochu utekalo. Bordel pod Ostrým som sa snažil trochu upratať, ale niektoré stromy neboli ani prerezané. Zo sedla dolu po modrej do Kálnice. Trasu niekto čerstvo (dnes?) prešiel, stačilo sa držať stopy, moc dobré pojazdenie.
lukas6s8p krasny pojazd! a smekam za odpratanie pod Ostrym vrchom. pred mesiacom som skusil tusim 1 ci 2 kmen pohnut a zdal sa mi aj prerezany ale ani trt. tak som sa nasral a prenasal dalej.
si siel z Ivanoviec a pak spat z Kalnice zasa do Ivanoviec? pekna streka takto v zime!
to je tam už mesiac? tam som rozmýšľal, že doniesť tam pílu a porezať to na penky, nech to hovädo čo to zrezalo z toho nič nemá. ale vyzerá to tak, že to už ani nikto neodvezie.
z Beckova chodím po diaľničnom moste, 55km za 5h je pohodička
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslis na tu "novu" na Povazskom Inovci? Lebo tak mesiac dozadu zakaz spocival v cedulke na snurke na zaciatku schodov. Ale tak aj to je zakaz ale chodilo sa tam veselo.
Na hrebeni Povazskeho Inovca pribudla ta meteostanica tusim pri Jakubinej. Som ich tam stretol ked som siel z rozhladne ako na dzipe tahali cele tie solarne panely a cumel som, ze kam s tym idu. Docela vykon vyviezt ich tam po aktualne rozflakanych zvazniciach bez toho aby ich rozbili.
si siel z Ivanoviec a pak spat z Kalnice zasa do Ivanoviec? pekna streka takto v zime!
z Beckova chodím po diaľničnom moste, 55km za 5h je pohodička