Díkes. Zatiaľ mám len túto mobilovku škaredú. Bol som jazdiť len raz, lebo je dosť kosa. Na MTB sa to dá prežiť, ale z cesty som prišiel ako cencúľ a to bolo vtedy ešte tak 6-8 stupňov nad nulou.
Mal som ho pár dní požičaný, dal som jeden výjazd a zobral. Zatiaľ neviem ako by som sa mal na ňom cítiť, takže ako prvý cesťák bude fajn. Iba som zistil, že sa asi uštvem. Prvá testovacia jazda 35,5 km, 320 výškových a priemer 26,8 km/h. Večer potom ešte túra a na druhý deň som myslel, že nedôjdem do práce
Neskutočné niečo. Bol som zvyknutý do kopca vždy podradiť sadnúť a šľapať. Tu stačí postaviť, zabrať a keď je kopec kratší tak ho takto vydupať. Strašne dlho som na cesťáku nesedel, tak som bol v šoku . Pozitívnom. Neviem si predstaviť tie také bomby cesťáky, čo tu majú chalani. To musí letieť už úplne samo
Na jar keď sa nebude dať ešte moc po horách jazdiť to bude pecka na nabiehanie kilometrov.
volodaj - jaj ano, som zabudol ze si tu uz spominal ze si uz kedysi davno jazdil na takom.
jj, mne sa to dupanie v kratsom kopci bez podradenia v stoji uz prenieslo aj na mtb, takze aspon tomuto ma jazda na cestaku naucila.
Nooo na takom nie. Kedysi som od otca dostal taký cesťák postavený na Favorit alebo Eska ráme. Shimano výbava, kolesá a tak. Jazdilo to fajn, ale voči tomuto je to neporovnateľné.
Yeti už na šľapanie v stoji moc nie je. Predsa len tá zadná stavba je na tom dosť aktívna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal som ho pár dní požičaný, dal som jeden výjazd a zobral. Zatiaľ neviem ako by som sa mal na ňom cítiť, takže ako prvý cesťák bude fajn. Iba som zistil, že sa asi uštvem. Prvá testovacia jazda 35,5 km, 320 výškových a priemer 26,8 km/h. Večer potom ešte túra a na druhý deň som myslel, že nedôjdem do práce
Na jar keď sa nebude dať ešte moc po horách jazdiť to bude pecka na nabiehanie kilometrov.
jj, mne sa to dupanie v kratsom kopci bez podradenia v stoji uz prenieslo aj na mtb, takze aspon tomuto ma jazda na cestaku naucila.
Yeti už na šľapanie v stoji moc nie je. Predsa len tá zadná stavba je na tom dosť aktívna
Čo je to za sedlo?
http://www.force.cz/sedlo-force-no-presure-cerne/d-77397/
http://www.exisport.com/katalog/product/13150-SALOMON-ELBRUS-WP-black/
vlastne som ani nepozeral na nete či su niekde aj lacnejšie ale som ich šiel rovno skúšať