WTB KOM by som dozadu uz nedal ani na XC bajk . Ten rafik je chatrny (tenke steny, staci malo a je prerazeny zboku, makky zhora, lahko sa zdeformuje, ked to porovnavam s tym co som jazdil, tak asi po prejazde kazdeho konarika). Na druhu stranu iny byt ani nemoze, ta vaha vs sirka sa proste prejavit musi, pocitam, ze ine znacky na tom budu este horsie, takze cloveku neostava vela moznosti. Na UST je tento rafik fajn. Ale kedze to nie je uzky mavic UST (licenciu na UST ale ma), bez mlieka to niekedy nafukat nejde. Ale tak zas nazuvanie a vyzuvanie je omnoho lahsie. Celkovo to hodnotim pozitivne, ostatne aspon trochu mlieka/tesniaceho tmelu sa hodi vzdy.
Moj verdikt je taky, ze ak clovek nejazdi po sutrakoch, neskace a jazdi trosku viac nafukane pneumatiky, chce pouzit UST plaste a lahke rafky, WTB KOM je dobra volba. Idealne do Karpat s rocnym najazdom 1000km po hladkych lesnych cestickach .
Moj verdikt je taky, ze ak clovek nejazdi po sutrakoch, neskace a jazdi trosku viac nafukane pneumatiky, chce pouzit UST plaste a lahke rafky, WTB KOM je dobra volba. Idealne do Karpat s rocnym najazdom 1000km po hladkych lesnych cestickach .
V trenkach mam 73 kg, skacem len nechtiac max. 50 cm /aj to si asi namyslam/, ale zase jazdim len teren, aj sutre, len male karpaty, a cca 3000 km rocne. Budem musiet asi jazdit len v tych trenkach, aby som tie kolesa nezatazoval.
Inac kolko vazis ?
kvakob: i25 su 27.5" rafky , iny rozdiel tam nie je, alebo sa mylim ? Len som to narychlo preletel... kvoli vypletu to nebude, jedna silna preliacina zboku, tam je vidno, ze je to papier a asi 6ks preliacenych hran zhora. To neni vypletom .. mozno kvoli tomu, ze je objemnejsi rafik tak som skor chodil na raf, lenze okrem jedneho doskoku na Laskomeri na koren si nie som vedomy, ze by som siel na rafik. Na ostatnych rafkoch nemam taketo zalezitosti. A tie maju najazdene radovo viac. Ja som sa aj povodne branil tomuto rafku, ale ktosi ma presvedcil ze nevadi .. chcel som povodne i23 (bez KOMu). To asi skusim nabuduce, dam hlinikove niple a bude to skoro to iste.
simecek : ja myslim, ze problem s tym nebudes mat, vahovo som len o par kil naviac, mozno trosku tazsi bajk a mozno o nieco tazsi batoh. Jazdim ale s taziskom viac vzadu. Tie deformacie na hranach zatial USTcku nevadia.
Mavic co som jazdil, sa sice nekrivi, ale praska zvnutra A KOMy sa mi pacia dizajnovo. Co som mal obavu, co ak nie Mne az tak hrozne nevadia tie preliaciny, ako skor to, za aky cas som ich ziskal. Snad ani nie 1000km. Na take nie som zvyknuty. Ale sak Mavic tretry ma naucia jazdit ako clovek
Musím priznať, že prednedávnom som vypletal KOM21 kamarátovi a už ho pekne načal. Je pravda, že on je barbarský XCčkar ale predchádzajúce kolesá o ktoré som sa mu staral držia doteraz a tento ráf dal dole po mesiaci tak neviem ...... či náhoda blbec či čo.
kvakob
Mavic co som jazdil, sa sice nekrivi, ale praska zvnutra A KOMy sa mi pacia dizajnovo. Co som mal obavu, co ak nie Mne az tak hrozne nevadia tie preliaciny, ako skor to, za aky cas som ich ziskal. Snad ani nie 1000km. Na take nie som zvyknuty. Ale sak Mavic tretry ma naucia jazdit ako clovek
ok
nejak moc ma to netrapi, ale kazda info je dobra. Budem jazdit to co doteraz a ked dozijem dam mozno za cas nejake info. V kazdom pripade budem tie rafky trochu sledovat, lebo doteraz som na taketo veci kaslal. Povodne som chcel dat plaste 2,2 dam asi 2,35 po tom co tu pisete, takze vlastne dik za info.
wtb kom som videl aj ba SC nomade nejakeho sponzorovaneho chalana. frequency su skvele,znesu teda vela, aj ked su mrtve, este sa na nich da prist domov a plast sa nevyzuje.
Ďalšia maličkosť do skladačky. Kľuky som kúpila na ebay už minulý rok nové za dobrú cenu. Ale pavúka a Race Face osu privizla pošta len včera. Osa Race Face je o cca 20g ľahšia ako originál Cannondale. Navyše Cannondale osa sa dá použiť iba na stredový domček šírky 68mm.
wtb kom som videl aj ba SC nomade nejakeho sponzorovaneho chalana. frequency su skvele,znesu teda vela, aj ked su mrtve, este sa na nich da prist domov a plast sa nevyzuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz som aj takto dost vykrvacany
edit: v inzeráte píše,že páska je už nalepená
Moj verdikt je taky, ze ak clovek nejazdi po sutrakoch, neskace a jazdi trosku viac nafukane pneumatiky, chce pouzit UST plaste a lahke rafky, WTB KOM je dobra volba. Idealne do Karpat s rocnym najazdom 1000km po hladkych lesnych cestickach
V trenkach mam 73 kg, skacem len nechtiac max. 50 cm /aj to si asi namyslam/, ale zase jazdim len teren, aj sutre, len male karpaty, a cca 3000 km rocne. Budem musiet asi jazdit len v tych trenkach, aby som tie kolesa nezatazoval.
Inac kolko vazis ?
simecek : ja myslim, ze problem s tym nebudes mat, vahovo som len o par kil naviac, mozno trosku tazsi bajk a mozno o nieco tazsi batoh. Jazdim ale s taziskom viac vzadu. Tie deformacie na hranach zatial USTcku nevadia.
Mavic co som jazdil, sa sice nekrivi, ale praska zvnutra
Mavic co som jazdil, sa sice nekrivi, ale praska zvnutra
ok
nejak moc ma to netrapi, ale kazda info je dobra. Budem jazdit to co doteraz a ked dozijem dam mozno za cas nejake info. V kazdom pripade budem tie rafky trochu sledovat, lebo doteraz som na taketo veci kaslal. Povodne som chcel dat plaste 2,2 dam asi 2,35 po tom co tu pisete, takze vlastne dik za info.
Odkiaľ si brala?
Priamo od distributéra Scott.
Tiez mam z nich tento pocit