pár návrhov:
http://www.supurb.de/Supurb-BO20-Kinder-Mountainbike 9,7kg teraz 500e
www.supurb.de
http://www.commencal-store.co.uk/meta-ht-20-yellow-2016-c2x16198348 10,3kg teraz 600e
www.commencal-store.co.uk
posledný komentár: 29. 5. 2025 o 11:09
posledný komentár: 29. 5. 2025 o 11:09
A zase investovať nejako moc, keď tipujem ze na nej dá maximálne jednu sezónu sa mi vôbec nechce
.... ja som malej kupil po dlhom patrani 24" GT.... jasne, muselo mat farby pre dievca atd atd........ jako, najst taku 24" na bazare bol 2 mesacny vykon po veceroch na nete
vyrobci by sa mohli spamatat a prisposobit ramy vahovo cielovejj skupine ktorou su deti o vahe 20-30kg
A zase investovať nejako moc, keď tipujem ze na nej dá maximálne jednu sezónu sa mi vôbec nechce
No neviem..ten sup je pod 350e takze to az taka palka neni (najma pokial sa bude bicykel dedit...) A rovnako je individualne i dieta...nie kazde vyrastie z biku za 1 sezonu...
Na druhu stranu sa tu niektori honia za gramami na bicykli kde pri svojej vahe napr 80kg bojuju s vahou biku 12-11,8kg a pod...
Ale ze dieta ma na vyber pri svojej vahe 20kg medzi 12/9kg bikom..je podla mna dolezitejsie
Jasne ze zvladne i 12kg bike..ale potom aj tatko nech slape na 15kg a neslinta nad 10kg karbonom
Nove kluky 9,90€ - usetrena vaha 600g!!!!
nova sedlovka kupena v sete s riaditkami a predstavcom za 20€, usetrenych dalsich 300g,
Riaditka od mojej polovicky, kde sa menil predstavec na OS zadarmo. dalsich 200g usetrenych.
Zadne 20" kompletne koleso (2095g) je tazsie ako moje 29" na loziskach. (2049g)
Vidlica je pruzina so zdvihom tusim 6cm spolu z brzdami (1923g) a tiez skoro tak tazka ako moja 29" foxa (2100g)
Predne koleso (1507g) netusim ako je v porovnani s mojim, ale tipujem nieco podobne.
Maly ho bude mat este rok a ide prec. Keby bol na dlhsie, tak by som sa mozno pokusil nieco vymysliet, napriklad nove kolesa - 36 s*****vy vyplet na 30kg chalana co ani nahodou neskace je strasne overkill - tam by islo celkom jednoducho dat dole aspon 500-600g na koleso.
celkom uspora na hmotnosti...ale asi skor vacsi bicykel..neviem ako je to s menenim kluk pri 20" bicykli...sa mi zda ze ma neake mensie...
ale mozno sa mylim..
ale kazdopande bezny 16",20" a 24" pre deti je naozaj tazky...vraj tie 12" su tazke pre nizke tazisko - deti sa nevykacuju..neviem posudit..ale 12" meridu co amme je celkom dost vaha...
ale aspon sa prebudzaju a ponukaju lahsiu alternativu..konecne
este mam tak cosi cez rok cas na kupu 20" tak uvidime co dovtedy pride...
chcel by som lahky bike s kotucmi, pruzenie nemusi..ale potesi...
http://www.commencal-store.com/meta-ht-20-yellow-2016-c2x16198398 len o cosi lacnejsie
Pre deti sú klasické V-čka viac ako dostačujúce - s aliviom vie malý zaflekovať úplne hocikedy a bez nejakej extra námahy.
A vidlica je otázna - je to cca 1,5 kg viac oproti pevnej, má malý zdvih, ale malý si ju pochvaľuje.
ale mozno mate pravdu
Sila zavisi od predpatia pruzinky - ja som musel trochu pridat, lebo ked bola uplne jemna, tak mi nechcelo vracat lanko naspat, ale uz je to OK
no ja neviem..mna ta vaha stale drzi...jasne ze dietatu nevadi 11kg olpran...rovnako ako mne by nevadil 20kg freeride.... ale ked vidim ze jej letny najazd na 16" bol daleko cez 150km tak viem ze 8kg bike je pre nu dost velka uspora..