Pri zadavani inzeratov nejde zadat cenu 0 EUR, ani 0,01 EUR. Nieco by sa s tym malo robit, pre pripady, ze chce niekto nieco darovat. Napriklad ja.
Druha vec, ktora sa tu uz preberala davnejsie (nechce sa mi hladat), uvadzanie ceny 1 EUR pri polozkach, ktore maju viacnasobne vyssiu cenu. Mozno sa v tomto pripade inzerujuci nechali inspirovat piesnou od Petra Nagya, alebo len chcel naznacit, ze veeeelmi lacno, pripadne za facku. Mozu sa postavit do rady na prefackanie. Cena vypisana v inzerate je urcitym sposobom zavazna, preto by takychto inzerentov mal poucit Boo_boo z pravneho hladiska. Mozno sa mylim, v tom pripade sa necham poucit aj ja.
Pri zadavani inzeratov nejde zadat cenu 0 EUR, ani 0,01 EUR. Nieco by sa s tym malo robit, pre pripady, ze chce niekto nieco darovat. Napriklad ja.
Druha vec, ktora sa tu uz preberala davnejsie (nechce sa mi hladat), uvadzanie ceny 1 EUR pri polozkach, ktore maju viacnasobne vyssiu cenu. Mozno sa v tomto pripade inzerujuci nechali inspirovat piesnou od Petra Nagya, alebo len chcel naznacit, ze veeeelmi lacno, pripadne za facku. Mozu sa postavit do rady na prefackanie. Cena vypisana v inzerate je urcitym sposobom zavazna, preto by takychto inzerentov mal poucit Boo_boo z pravneho hladiska. Mozno sa mylim, v tom pripade sa necham poucit aj ja.
Diky za pripomienky, vieme, že v bazári to nie je vždy ideálne, premýšľame už dlhšie nad určitými zmenami, ktoré by obmedzili nežiadúce elementy/individuá na bazári. Cez zimu by ste sa mohli dočkať istých zmien smerom k lepšiemu.
Čo sa darovania týka, to je myslím detail, ktorý nie je nejak extra podstatný, posuniem ale kolegovcom na zváženie
S tým uvádzaním ceny to ale záväzné nie je, právne nie je postihnuteľná fyzická osoba za to, že napíše inú cenu ako reálne požaduje. Cena je záväzná až v momente ako sa dohodnete (zas ale záleží na forme, akou kúpnu zmluvu uzatvoríte a bude to následne dokázateľné).
mne niekedy ta cenovka 1euro pripada na drahsich veciach ,ako keby chcel dotycny vyvolat drazbu -kto da viac ...nevie co za to pytat ,ale chce co najviac dostat...
to 1 euro je tam preto, ze cenu chce dat predajca DOHODOU, no tato moznost tam ako si chyba, repsektive nieje mozne dat nulovu cenu a bez toho, aby tam dal aspon 1 euro, sa inzerat neda pridat.
treba citat aj text inzeratu, nepozerat vzdy len na uvedenu cenu...
Neda sa vsetkym vyhoviet - cenu dohodou sme riesili mozno aj v tomto vlakne a zrusili sme ju na zaklade poziadaviek uzivatelov - nakolko aspon indikativna cena je lepsia ako 'dohodou' a neuvedenie ceny znemoznuje filtrovanie inzeratov podla ceny. Kazdopadne dohoda je mozna vzdy, ale predajca by mal mat predstavu za kolko chce produkt predat a uviest cenu pri kazdom inzerate.
No z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ja v poslednej dobe tadsej volim moznost predat vec po vzajomnej dohode (cenu uvediem 1eur) ako stanovit hned predpokladanu cenu a potom sa natahovat, pripadne cenu upravovat v priebehu xy tyzdnov
tak to dam cenu Dhodou, a viem, ze sa mi ozve len zaujemca, ktory ma o danu vec skutocne zaujem a je ochotny ma kontaktovat s ponukou o cene
bazos.sk ma moznost zvolit cenu dohodou, a tiez je tam filter na rozsah ceny
ale ak mam hovorit za seba, tak ja dokazem zit aj s aktulany nastavenim.. skor bojujem s vyhladavanim v ramci bazaru... ak napisem napr Specialized, tak az v dalsom kroku mozem volit/filtrovat v akej kategorii chcem vyhladavat.. tato moznost by tam mohla byt hned v uvode... ale viem zit aj s tym, ako to je teraz
ked sa vam nechce prehladavat bazar.. tak si bezte do eshopov alebo do kamennej predajne
ste rozpistani jak baby...
edit: uz vidim toho cloveka, co batoh nazve "batoztek" a navyse, tych stran kde su inzeraty s oblecenim tu naozaj nieje tak vela..
to potom spravme kategorie aj na "kluky s jednym prevodnikom, kluky s dvoma prevodnikmi, troma... alebo vidlice podla zdvihu a urcenia.... atd" potom tu bude milion kategorii a kym sa v nich clovek zorientuje tak by to trvalo viac ako to trva teraz...
ale zase mozno keby sa urobila na niektore kategorie nejaka "sablona" by to nebolo zle .. inzeraty by boli prehladnejsie a lahsie by sa v nich orientovalo
v sekcii oblecenie je momentalne 29 stran inzeratov.. trvalo mi max 3 minuty kym som vsetky pozrel, kolko sa tam nachadza batohov..
neviem ci ma vyznam kvoli 4 batohom robit zvlast sekciu... asi nie...
niekto je tusim fakt len moc fajnovy aby obetoval 3 minuty svojho casu (povacsinou v pracovnej dobe )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dalsi dilettant:
http://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-pulzmetre-a-computery/249109/garmin.html
Na obrazku su spolu snimace rychlosti a kadencie, takisto v texte, cena uvadzana je 30 EUR. Ale on to myslel jednotlivo!
Tak napis, ako si to myslel!... Okrem toho, uroven komunikacie 5rocneho skolkara...
Dalsi dilettant:
http://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-pulzmetre-a-computery/249109/garmin.html
Na obrazku su spolu snimace rychlosti a kadencie, takisto v texte, cena uvadzana je 30 EUR. Ale on to myslel jednotlivo!
Tak napis, ako si to myslel!... Okrem toho, uroven komunikacie 5rocneho skolkara...
Diky za pripomienky, vieme, že v bazári to nie je vždy ideálne, premýšľame už dlhšie nad určitými zmenami, ktoré by obmedzili nežiadúce elementy/individuá na bazári. Cez zimu by ste sa mohli dočkať istých zmien smerom k lepšiemu.
Čo sa darovania týka, to je myslím detail, ktorý nie je nejak extra podstatný, posuniem ale kolegovcom na zváženie
S tým uvádzaním ceny to ale záväzné nie je, právne nie je postihnuteľná fyzická osoba za to, že napíše inú cenu ako reálne požaduje. Cena je záväzná až v momente ako sa dohodnete (zas ale záleží na forme, akou kúpnu zmluvu uzatvoríte a bude to následne dokázateľné).
treba citat aj text inzeratu, nepozerat vzdy len na uvedenu cenu...
No z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ja v poslednej dobe tadsej volim moznost predat vec po vzajomnej dohode (cenu uvediem 1eur) ako stanovit hned predpokladanu cenu a potom sa natahovat, pripadne cenu upravovat v priebehu xy tyzdnov
tak to dam cenu Dhodou, a viem, ze sa mi ozve len zaujemca, ktory ma o danu vec skutocne zaujem a je ochotny ma kontaktovat s ponukou o cene
bazos.sk ma moznost zvolit cenu dohodou, a tiez je tam filter na rozsah ceny
ale ak mam hovorit za seba, tak ja dokazem zit aj s aktulany nastavenim.. skor bojujem s vyhladavanim v ramci bazaru... ak napisem napr Specialized, tak az v dalsom kroku mozem volit/filtrovat v akej kategorii chcem vyhladavat.. tato moznost by tam mohla byt hned v uvode... ale viem zit aj s tym, ako to je teraz
a co ked to bude ruksak ?
Alebo co tak skusit vyhladavat aj ruksak???
ste rozpistani jak baby...
edit: uz vidim toho cloveka, co batoh nazve "batoztek" a navyse, tych stran kde su inzeraty s oblecenim tu naozaj nieje tak vela..
to potom spravme kategorie aj na "kluky s jednym prevodnikom, kluky s dvoma prevodnikmi, troma... alebo vidlice podla zdvihu a urcenia.... atd" potom tu bude milion kategorii a kym sa v nich clovek zorientuje tak by to trvalo viac ako to trva teraz...
neviem ci ma vyznam kvoli 4 batohom robit zvlast sekciu... asi nie...
niekto je tusim fakt len moc fajnovy aby obetoval 3 minuty svojho casu (povacsinou v pracovnej dobe