uz som to raz pisal, asi najuzitocnejsie zo zmien by bolo urobit cestne a mtb komponenty. lebo napriklad hladat cestne brzdy v brzdach kde je 80% mtb je dost o drzku. atd.
ja som to myslel tak ze ..napr pri vidlach by sa musel vyplnit "formular" zakladných parametrov (zdvih, krk,...).. bolo by to prehladnejsie ako ked je to len suvisli text
uz som to raz pisal, asi najuzitocnejsie zo zmien by bolo urobit cestne a mtb komponenty. lebo napriklad hladat cestne brzdy v brzdach kde je 80% mtb je dost o drzku. atd.
to je to iste ako hladat batoh medzi oblecenim je tam 577 inzeratov a z toho je 10 batohov lenze aby som si ich pozrel musim listovat 30 stran ktore ma nezaujimaju
to je to iste ako hladat batoh medzi oblecenim je tam 577 inzeratov a z toho je 10 batohov lenze aby som si ich pozrel musim listovat 30 stran ktore ma nezaujimaju
Zvlastne, povedz rovno ze si lenivy alebo neschopny, lebo mne to listovanie 30 stran trvalo max 3minuty...
neschopny si tu jedine ty a sa mi zda,ze este aj tupy,ide o to,ze naco to robit komplikovane ked sa to da jednoducho. A o to mi islo,bol by v tom vacsi poriadok...ale nevadi,mozno to niekedy pochopis
kimlo, zdrz sa prosim ta komentarov, len aby si ich mal x tisic, ked nedokazes ani vecne a ani nevies komu vlastne odpisujes, ked vstupil do diskusie niekto dalsi.
Začne pomaly sezóna - rodičia vyhľadávajú detské bicykle, neplánujete pridať takúto kategóriu?
Alebo napr. vo vyhľadávaní bicyklov pridať možnosť vyhľadania podľa veľkosti kolies, 14", 16", 20", 26", 27", 29"
will, dobre napady a budeme implementovat. Mame rozrobene tagovanie / filtrovanie kategorii podla cyklobazar.cz a stare inzeraty uchovavame a budeme ich v rozumnom formate zobrazovat (ale neveril by si ako casto je problem ze sa na ne ludia ozyvaju aj ked je tam velkym cervenym napisane, ze boli zmazane).
Ahoj cervo, mas predstavu, kedy sa vam podari upravit bazar tak, aby bolo mozne vidiet historiu a aby boli povinne vyrobne cisla pri drahsich ramoch a vidlach ? Viem, ze to nemusi byt sranda, ale umozni nam to identifikovat sajrajtov.
Zacinam mat pocit, ze velke percento tovaru na bazare je kradnuteho. Chcem kupit bike (model cca 2014/13) a dostavam rozne variacie pribehu o tom, ako zmizli doklady o kupe. A ked pozeram niektorych predajcov ako napr bikermilan123, a objemoch predaja jeho "lahko jazdenych/skor nejazdenych veci - max 2-3 sezony" tak nevidim iny pravdepodobny obchodny model ako rozpredaj kradnutych bikov.
Kedze sme tu komunita, ktorej kradnutie bikov sposobuje problemy, nejake zlepsenie kontroly by pomohlo.
will diky za navrh. Historicke inzeraty ukladame a planujeme ich zverejnit v rozumnom formate. Povodne sme ich zverejnovali, ale ludia s tym mali problem, lebo im zevraj pisali ludia, ktori ten inzerat nasli cez Google alebo cez ich konto a domahali sa predavaneho produktu aj napriek velkemu cervenemu napisu, ze inzerat bol zmazany.
Povinne vyrobne cisla nepomozu, ludia tam daju hocico a nemame to ako verifikovat. Skor to spravit ako dobrovolne pole s tym, ze jeho uvedenie by zvysovalo sancu, ze sa mu niekto ozve.
Ako som pisal uz viackrat, chceme riesit hodnotenie inzerentov, len sa nam to nedari prioritizovat. Netrufam si odhadnut ake percento tovaru v bazari je kradnutych, nevieme to zistovat, ale sme vzdy napomocni policii a uz mame viacero pripadov, kedy sa naozaj podarilo obvinit cloveka, ktory (aj) u nas inzeroval. Takymto sposobom sa s tym bojovat da, aj ked pomaly.
Od financnej spravy zatial nedostal. Dostavame zhruba 1 ziadost za mesiac od policie (SR aj CR) ked vysetruju konkretnu osobu, ktora (aj) u nas inzerovala. V tychto pripadoch samozrejme policii poskytneme udaje o inzerentovi.
Jedna chyba v bazári.
Chcel som nájsť slovo tyč ( chcem ťažnú tyč za bicykel) v bazári, vyhľadávanie nájde mi inzeráty s daným slovom ale aj v ponuke ako prvý obrázok je tlačná tyč z mtbiker shopu.
Nad ňou je odkaz "Príslušenstvo ~ Detské sedačky a tyče" - ktorý je nefunkčný. Ukazuje totiž na kategóriu http://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo/detske-sedacky-a-tyce.
Ale taká kategória neexistuje a zobrazí sa chybová stránka : The requested URL /bazar/prislusenstvo/detske-sedacky-a-tyce was not found on this server.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je to iste ako hladat batoh medzi oblecenim
Zvlastne, povedz rovno ze si lenivy alebo neschopny, lebo mne to listovanie 30 stran trvalo max 3minuty...
niektore nenajde pod vyhladanim batoh ani ruksak. napr:
http://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-oblecenie-a-batohy/252684/osprey-raptor-10.html
http://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-oblecenie-a-batohy/251960/cyklobatoh-15l.html
tento neviem vobec najst:
http://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-oblecenie-a-batohy/250677/force-aron-pro-plus-novy.html
a pod vyhladavanim camelbag, zas nenajde napriklad rezervoare donho, pripadne tam je aj camelbag v tvare ladvinky a ten tiez nenajde (lebo ju oznacil ako camelbak).
takze je v tom riadny bordel.
A ak nemas v praci cas a net tak za to ja nemozem, mal si sa lepsie ucit
Alebo napr. vo vyhľadávaní bicyklov pridať možnosť vyhľadania podľa veľkosti kolies, 14", 16", 20", 26", 27", 29"
Ahoj cervo, mas predstavu, kedy sa vam podari upravit bazar tak, aby bolo mozne vidiet historiu a aby boli povinne vyrobne cisla pri drahsich ramoch a vidlach ? Viem, ze to nemusi byt sranda, ale umozni nam to identifikovat sajrajtov.
Zacinam mat pocit, ze velke percento tovaru na bazare je kradnuteho. Chcem kupit bike (model cca 2014/13) a dostavam rozne variacie pribehu o tom, ako zmizli doklady o kupe. A ked pozeram niektorych predajcov ako napr bikermilan123, a objemoch predaja jeho "lahko jazdenych/skor nejazdenych veci - max 2-3 sezony" tak nevidim iny pravdepodobny obchodny model ako rozpredaj kradnutych bikov.
Kedze sme tu komunita, ktorej kradnutie bikov sposobuje problemy, nejake zlepsenie kontroly by pomohlo.
Povinne vyrobne cisla nepomozu, ludia tam daju hocico a nemame to ako verifikovat. Skor to spravit ako dobrovolne pole s tym, ze jeho uvedenie by zvysovalo sancu, ze sa mu niekto ozve.
Ako som pisal uz viackrat, chceme riesit hodnotenie inzerentov, len sa nam to nedari prioritizovat. Netrufam si odhadnut ake percento tovaru v bazari je kradnutych, nevieme to zistovat, ale sme vzdy napomocni policii a uz mame viacero pripadov, kedy sa naozaj podarilo obvinit cloveka, ktory (aj) u nas inzeroval. Takymto sposobom sa s tym bojovat da, aj ked pomaly.
http://www.uspesne-podnikanie.sk/danovy-urad-ma-od-noveho-roka-nove-moznosti-kontroly-e-shopov
Chcel som nájsť slovo tyč ( chcem ťažnú tyč za bicykel) v bazári, vyhľadávanie nájde mi inzeráty s daným slovom ale aj v ponuke ako prvý obrázok je tlačná tyč z mtbiker shopu.
Nad ňou je odkaz "Príslušenstvo ~ Detské sedačky a tyče" - ktorý je nefunkčný. Ukazuje totiž na kategóriu
http://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo/detske-sedacky-a-tyce.
Ale taká kategória neexistuje a zobrazí sa chybová stránka : The requested URL /bazar/prislusenstvo/detske-sedacky-a-tyce was not found on this server.
Správne by mal odkaz smerovať na :
http://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/detske-sedacky-a-tyce Táto kategória funguje, tovar je predsa zo shopu a nie z bazaru.
Ako keby sa zobrazovala ponuka zo shopu, ale hlavicka s kategóriami z bazaru.