Si ma teraz pobavil s tym nadhladom. V podstate si svojim prispevkom dokazal, ze Tebe asi uplne chyba. Ako je mozne, ze clovek ako Ty vobec prispieva? Ideme sa hrat na to, kto ma pravo co napisat? Vidim, ze Ty by si bol urcite velmi demokraticky moderator. Niekto hejtuje v galerii bajkov, niekto rype, niekto trapi zvierata. Kazdy ma nejaku zabavku. Je to internet, zvykaj si.
Si ma teraz pobavil s tym nadhladom. V podstate si svojim prispevkom dokazal, ze Tebe asi uplne chyba. Ako je mozne, ze clovek ako Ty vobec prispieva? Ideme sa hrat na to, kto ma pravo co napisat? Vidim, ze Ty by si bol urcite velmi demokraticky moderator. Niekto hejtuje v galerii bajkov, niekto rype, niekto trapi zvierata. Kazdy ma nejaku zabavku. Je to internet, zvykaj si.
avsak na druhu stranu takymto stylom mozes posobit ty, ako moderator velmi nedoveryhodnym dojmom, lebo si v takom pripade mozes vyberat komenty/temy/apod. ktore regulujes a mazes nielen podla pravidiel fora, ale podla svojich vlastnych nazorov a presvedcenia a (ne)sympatii (no offence, len moj postreh)
Do módy prišlo slovíčko hejter tak ako sa pozerám nie je tu väčšej radosti ako niekomu povedať že je hejter. Tým sa stáva aj ten akože nehejter hejterom. Pekné svátky či už s Ježišom alebo bez neho. Každý si odonanuje aj tak čo chce na tomto fóre.
Každý z nás je jedinečná osobnosť, ktorá má odlišný pohľad na život, vyznáva rôzne životné hodnoty;
podobne aj ja som si prečítal príspevok, ktorý vo mne vyvolal emóciu a musel som zareagovať - biblia je jednoducho historický prameň, symbol, ktorý tu je niekoľko storočí, je predmetom rôznych štúdií, mnohí ľudia ho majú v nekonečnej úcte atď. a preto ma teda zarazil text na fóre a jeho porovnávanie s fantasy
v každom prípade, počet "dislike-ov" v mojom predošlom komentári a počet "like-ov" v Jezus-ovom hovorí jasnou rečou, a teda, že som tu len zbytočne mútil vodu a Jezus-ov názor je vlastne pohľad väčšiny...
ja nerozumiem len tomu, preco clovek nemoze v dnesnej dobe vyjadrit svoj nesuhlas, alebo svoj nazor na nieco, ked sa mu to nepaci... hned je hejter, frflos a mal by sa zakopat pod zem... odteraz budeme len vsetko pozitivne hovorit na vsetko a negativa si nechame pre seba a budeme radsej ohovarat dakde v temnych kutoch a krcmach... v dnesdnej dobe mame okolo seba tolko zleho, tak sa s nami zachadza, jak s poslednym odpadom, ale nasadme si ruzove okuliare a falosne usmevy a tvarme sa, ze je vsetko v poriadku... ked nam miesto torty donesu na stol hovno, tvarme sa, ze je to to najlepsie, co sme kedy jedli, len aby sme sa nahodou nedotkli utlych citov dakoho, kto v tom ma prsty...
Uznavam, ze bola moja reakcia utocna a nemusela byt. Ale to, ze je to zbytocne tyranie, sa tym nemeni.
A k zvysku: Jezus je obycajne meno ako kazde ine a biblia je len obycajna fantasy kniha ako kazda ina. Napr. Stoparov sprievodca po galaxii je podla mna neporovnatelne lepsi literarny pocin.
Tak toto si poriadne prehnal.
Ako mozes knihu, ktora inspirovala miliony ludi a cele civilizacie, ktorej pribeh sa dedi z generacie na generaciu a ponuka zakladne moralne normy a navod na harmonicky zivot plny lasky a porozumenia vobec porovnavat s bibliou ?
demiurg - je to divne, ta tvoja veta na predminulej stranke neobsahuje nic zle, a aj tak si za nu ziskal 7 dislajkov, ako keby si nadaval na 29" alebo co ale nic, neries, nechaj to tak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo to skor ukazuje, ze vsetci su svojim sposobom hovada, hejteri a zlosyni
avsak na druhu stranu takymto stylom mozes posobit ty, ako moderator velmi nedoveryhodnym dojmom, lebo si v takom pripade mozes vyberat komenty/temy/apod. ktore regulujes a mazes nielen podla pravidiel fora, ale podla svojich vlastnych nazorov a presvedcenia a (ne)sympatii
podobne aj ja som si prečítal príspevok, ktorý vo mne vyvolal emóciu a musel som zareagovať - biblia je jednoducho historický prameň, symbol, ktorý tu je niekoľko storočí, je predmetom rôznych štúdií, mnohí ľudia ho majú v nekonečnej úcte atď. a preto ma teda zarazil text na fóre a jeho porovnávanie s fantasy
v každom prípade, počet "dislike-ov" v mojom predošlom komentári a počet "like-ov" v Jezus-ovom hovorí jasnou rečou, a teda, že som tu len zbytočne mútil vodu a Jezus-ov názor je vlastne pohľad väčšiny...
nie je to len o case
A k zvysku: Jezus je obycajne meno ako kazde ine a biblia je len obycajna fantasy kniha ako kazda ina. Napr. Stoparov sprievodca po galaxii je podla mna neporovnatelne lepsi literarny pocin.
Tak toto si poriadne prehnal.
Ako mozes knihu, ktora inspirovala miliony ludi a cele civilizacie, ktorej pribeh sa dedi z generacie na generaciu a ponuka zakladne moralne normy a navod na harmonicky zivot plny lasky a porozumenia vobec porovnavat s bibliou ?
chcel som to uzavrieť a Ty takto?
to, čo som napísal; píšem zo všeobecného pohľadu, nie kresťanského
https://m.youtube.com/watch?v=t07VMrKWI1s
Na teba je škoda vôbec reagovať...pekné sviatky.