astro A tym si si vlastne aj odpovedal - kedysi nie je dnes. Cize z tych predanych mnozstiev petard je podla teba kolko z dovodu vyhanania duchov? A ak by to aj bolo kvoli vyhanania duchov tak je to bezohladne voci okoliu.
No nič, v tejto OT debate nevidím ďalší zmysel, aj tak je v poslednej dobe zbytočne veľa sváru.
ad Kristína áno. Okrem nás sexuje pre potešenie a odbúranie stresu ešte šimpanz rodu Bonobo
astro ak by si mal doma psa čo by mal záchvaty pri každej buchnutej petarde asi by si na to zmenil názor. mal som psa čo musel byť cez silevestrovskú noc na silných sedatívach. akože šľak traf tú hodinu po polnoci na silvestra, to nech si každý odpáli aj vlastný barák, ak z toho bude mať radosť... ale že musia strieľať už mesiac pred vianocami, cez vianoce a ešte aj po troch kráľoch je na zamyslenie... tento rok mám dojem, že je toho ale menej.. možno aj tím že mám druhého psa, čo z toho nemá záchvaty, ale dobre jej to tiež nerobí
sorry ak budem netaktny, ale to sem fakt treba davat aj taketo nakupy????
cakam, kedy sem niekto da tresku a rozky...
sorry ale ja tomuto vlaknu nechapem vobec...
to vas tu naozaj zaujima kto si co kupil? nahanate si tu vlastne ego lebo niekto ma salsa kostru za 3 litre € a niekto si moze dovolit akurat tak baterky...a co? ludia zobudte sa!
to vas tu naozaj zaujima kto si co kupil? nahanate si tu vlastne ego lebo niekto ma salsa kostru za 3 litre € a niekto si moze dovolit akurat tak baterky...a co? ludia zobudte sa!
ide tu o to pochvalit sa co nove si si na svoj bajk kupil nie o honenie si ega.. a clovek by tu cakal nejake komponenty a veci na bajk a nie mysku a baterky z lidlu
domestik - vsimni si ze toto je najsledovanejsia tema a zaroven ma aj najviac stran a prispevkov, este ovela viac nez Vtipkar ludia sa velmi radi pochvalia, nech je to hocico.
...a keby len kostra, este aj za kolesa dal dalsie 3 litre
ide tu o to pochvalit sa co nove si si na svoj bajk kupil nie o honenie si ega.. a clovek by tu cakal nejake komponenty a veci na bajk a nie mysku a baterky z lidlu
takze teba zaujimaju fotky retiazok a brzdovych dosticiek a vselijakych inych spotrebnych materialov?
otvor si eshop
Chce to tvrdu ruku moderatora, aby forum slo spravnym bajkovym smerom a znizilo sa mnozstvo selektivnych hejtovani, rybiciek a majitelov viac ako 1x cohokolvek
takze teba zaujimaju fotky retiazok a brzdovych dosticiek a vselijakych inych spotrebnych materialov?
otvor si eshop
ako fanusika cyklistiky- ano bavi ma to, lebo casto sa tu potom zvrtne diskusia o danom komponente (preco kupil prave to a hento, ako je s tym spokojny, porovnania s tym co mal pred tym , atd.atd.) proste veci co sa na eshope moc nedozvies
...Tak ako správny rybičkár by si mal vedieť, že aj delfíny radi sexuju nielen za účelom rozmnožovania... A dokonca aj masturbuju . Vlastne všetky inteligentné bytosti...
Ja tuto temu beriem v prvom rade ako rozsirenie povedomia o produktoch o ktorych by som za normalnych okolnosti mozno ani nevedel. A to, ze si ich niekto kupi znamena ze minimalne jeden clovek mal nejake dovody preco si vybrat konkretny tovar a tieto dovody sa tu casto aj rozoberaju v diskusii.
sry ale za honenie ega to moze povazovat len ten, kto zavidi
..baterky a mys je ale fakt uz moc... keby to bola aspon nejaka herna Razer myska za 150 eur tak nepoviem...
Ale teraz vazne .. pokial toho nie je privela, predsa sa tu davaju fotky, co doniesla postarka pre bikerov. Ak biker potrebuje mys, tak co ? Aj on je len clovek. A inak ako pise PhilJ .. clovek si rozsiri povedomie, toto je sice bajkersky portal, ale aj bajkeri su ludia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ad Kristína áno. Okrem nás sexuje pre potešenie a odbúranie stresu ešte šimpanz rodu Bonobo
cakam, kedy sem niekto da tresku a rozky...
...a keby len kostra, este aj za kolesa dal dalsie 3 litre
otvor si eshop
otvor si eshop
ako fanusika cyklistiky- ano bavi ma to, lebo casto sa tu potom zvrtne diskusia o danom komponente (preco kupil prave to a hento, ako je s tym spokojny, porovnania s tym co mal pred tym , atd.atd.) proste veci co sa na eshope moc nedozvies
Budeme sa s Tebou musieť rozlúčiť...
...Tak ako správny rybičkár by si mal vedieť, že aj delfíny radi sexuju nielen za účelom rozmnožovania... A dokonca aj masturbuju
Ja tuto temu beriem v prvom rade ako rozsirenie povedomia o produktoch o ktorych by som za normalnych okolnosti mozno ani nevedel. A to, ze si ich niekto kupi znamena ze minimalne jeden clovek mal nejake dovody preco si vybrat konkretny tovar a tieto dovody sa tu casto aj rozoberaju v diskusii.
sry ale za honenie ega to moze povazovat len ten, kto zavidi
..baterky a mys je ale fakt uz moc... keby to bola aspon nejaka herna Razer myska za 150 eur tak nepoviem...
So mnou sa budes musiet 3x
veru, mys je pre bikera nevyhnutna vec, tak ako aj wifi